hem gelinim hem gorumceyım... ve hiç bir zaman konu sahıbnn yazıdıgı gibi bi gelin olmadım.. kocamı da soymadım , yada kullanmadım

yada kendi ailem için kocamı yoldurtmadım.. asla ve asla bir gorumce olarak abimle yengem arasına da girmedim hiç bir konuda ama bana yapılan ustu kapı açık herseyıde ya yengemle konustum ya alalede herkesin içinde ortaya döktum haklsın hakkını helal et diye de söyledi ağlayarak .. meselaaa örnek olarak anlatayım ne demek istediğimi anlaaa canım

yegenlerım oldugundan yardım amaçlı evimn kirasını abimler alıyor (kira vermıyolr) ses etmedm bu benm kararımdı helali hoş olsun.. abim yengem den tek bişy istedim tamam söz dediler... ama sonuccc öyle olmadı .. ve gittim abimle konustm zerre haberi yok gitti yengeme sordu hatta vee yıne özürrrr ve buna benzer butun olaylar... bildiğimden tanıdıgımdan canımmmm ... ben bir çok adım attım değişen yok ise kuralına göre oynanır
"evet ona göre oynamak" nasıl gelınırse öyleee.. yuze gulup işi menfaate cevırmek açıkça oynamamak .. baktım yenge hnm öyle oynyor bende kırmadan onun gibi oynuyorum..
görumce meraklılğı yok konu sahıbını anladım .. yapmasını gerekeni yapılmasını gerekeni kendi fikrimi söyledim... sen neden bu kadar taktın anlamadım
bende gelinim bende bazen bizleri gelinleri anlamıyorum azcık anlayın karsı tarafı suclamadan önce hatam var mı dıye bakın olaya