• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemi kiskaniyorum galiba:(((

Aayyy çok tatlısın yaa... :)) Bunun üstüne düşünmen bile aslında kötü niyetli bir şeyler hissetmediğini gösteriyor bence. :)) Ve tüylü olan biri tüysüz bir kadına imrenerek bakar bu gayet normaldir. İçinde fesatlık yoksa hiç sorun değil. Büyük kıskançlıklar değil seninkiler bana göre.

Aayyy çok tatlısın yaa... :)) Bunun üstüne düşünmen bile aslında kötü niyetli bir şeyler hissetmediğini gösteriyor bence. :)) Ve tüylü olan biri tüysüz bir kadına imrenerek bakar bu gayet normaldir. İçinde fesatlık yoksa hiç sorun değil. Büyük kıskançlıklar değil seninkiler bana göre.

Allaha cok sükür iyi ki var...yok canim hic fesatlik falan yok....hatta ben eskiden mesela birsey kendime alsaydim falan onuda düsünürdüm...

ama artik piskolojim yerlerde diye bu duygular var...fesatlik yok kesinlikle...

çatır çatır imreniyorsun sen :))

tamam bazıları şanslı doğuyor, ancak sen de kendini kilolu buluyorsan kilo verebilirsin, spor yapamıyorsan internette bir sürü ev aerobiği videosu var onlara takılabilirsin..Kıl tüy için lazer epilasyona gidebilirsin. Değiştirebileceklerin için üzülmene değmez :))

Bencede abini kiskaniyosun cnm.ama bunu kabul etmen bile senin temiz kalpligini gösterir.zararsiz bir kiskanclik bence:1:
bendede söyle bi durum var.ben kiloluyum.eltim ve görümcem degiller.bende onlara özeniyorum istediklerini giyiniyolar vs. diye.ama bu kesinlikle kiskanclik degil bana göre.sen yengeni degil abini kiskaniyorsun

Bencede abini kiskaniyosun cnm.ama bunu kabul etmen bile senin temiz kalpligini gösterir.zararsiz bir kiskanclik bence:1:
bendede söyle bi durum var.ben kiloluyum.eltim ve görümcem degiller.bende onlara özeniyorum istediklerini giyiniyolar vs. diye.ama bu kesinlikle kiskanclik degil bana göre.sen yengeni degil abini kiskaniyorsun

abimle ne yapsalar umrumda degil ki mesela gezme vs.

sirf o rahatca yapiyor istedigini ben ise degil cok planli olmali birisiyle bulusmak istesem bile mesela

mesela ona karsi abim hircin olsa diyorum ne oluyor ya niye böylesin kiza karsi- yani koruyorum onu adaletliyim ama gel gör ki bu tarafi var madalyonun

Yazdığınız konuda birşey diyemeyeceğim ama açık yüreklilikle kendinizi eleştirmeniz çok hoş geldi.

Bu şekilde yazmışsanız eğer kıskançlık değil özenmektir adı.. :)

Back
X