Evet bu tarz sorunlarım var. Tokiye yazıldım dua edin bana. Birşeyler yapmaya çalışıyorum. Kötü olmamak için kendimden çok ödün verdim. Yengemide anladığım için beni sildiği halde özrünü kabul ettim. Benimle alakalı bel altı konuşmasına rağmen de. Şuan daha iyiyim gunces hem evliliğimde hemde eşimin ailesiyle.
Yapma kanrya seninle ilgili bel alti ne konusmus olabilir? Hem de oncesinde bu kadar mukemmel otesi iliskiniz varken? Gecen anneme demis ki kanaryaya kayinvalidesi ev vermis gibi seyler demis galiba tam cumleyi unuttum buna kiziyordun. Akli olan kimse sen kayinvalide ile ayni apartmanda oturuyorsun diye seni kiskanmaz. Olsa olsa haline uzulur. Sen basindan beri ne yasadiysan kendi tercihlerinin sonucunu yasadin. Kotu olmamak icin kendimden odun verdim dedigin yuzlerini gulup arkalarindan konusmaksa bana gore bu en tehlikelisi. Kirilma bana inan ki kirmak icin yazmiyorum sadece biran once kendini toparla diye yaziyorum. Senin de cocugun olacak ve sen daha bayramda kayinvalidenin sozunden cikamazken cocugun oldugunda neler olabilecegini dusunebiliyor musun? Yerinde olsam yengemle ugrasip kendime yeni karmalar yaratmaktan korkardim.
Cok hakli oldugumu dusunsem asla bu konuyu acmazdim mesela. Diyelim anneme cok kotu davrandi, sınırı asti asla yuzune bakmazdim. Gidip taki takmak aklima bile gelmezdi sinirden. Hakkimi helal etmeyecegim birine gidip taki takmak neyin nesi?
Sen bizi ikna etmeye calisiyorsun ama cogumuz evliyiz ve taze evli degiliz neyin ne oldugunu, nasil olabilecegini az cok kestirebiliyoruz. Sen bize de kizma bizi ikna etmeye de calisma.