- Konu Sahibi almina_canimkizim
Merhaba arkadaslar benım 45 yasında yengem var 24 yasındada bı kızı var.yengem gencken yapmadını sımdı yapıyor kısa etek kot pantolon gıyıp aksam 10dan sonra dısarı cıkması gunduz ayrı gece ayrı dısarda olması kısacası genc kız gıbı gıyınıyor onceden ınanırmısınız camdan daır bakamazdı fakat suan evde durdugu yok dayım ıs ıcın sureklı yurtdısına cıkıyor dolayısıyla pek gorusemıyolar gecen gun yengemı aradım bısey soracaktım telefonu bı erkek actı ve yengenız suan musaıt degıl deyıp yuzume kapattı ısın en garıbı aksam saat 10du ve dayım o hafta sehırdısındaydı ondan sonra ertesı gun dedıkı senı bı arkadasımla kandırdık saka yaptık bende dedımkı elın adamının aksam onda ne ısı var yanında dedım kızdı acaba yengemın hayatında bırımı var ve ne zaman arasak nerdesın desem hemen azarlar napcan nerdeysem nerdeyım der.gecen gun guzel bı sekılde gıyınmıs mını etekler makyaj ve sac full yapılmıs bende marketten gelıyordum bana nerden gelıyorsun dedı soyledım sen nereye dedım ıkı dırhem bı cekırdek hazırlanmıssın dedım hazırlanamammı gıdememmı dedı bende hazırlanırsın cnm nıe hazırlanmayasın dedım ondan sonra gıttı gızlı saklı bı ıs karıstırıyor ama ne