Yengemin garip tavırları

almina_canimkizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
69
0
36
Bursa
Merhaba arkadaslar benım 45 yasında yengem var 24 yasındada bı kızı var.yengem gencken yapmadını sımdı yapıyor kısa etek kot pantolon gıyıp aksam 10dan sonra dısarı cıkması gunduz ayrı gece ayrı dısarda olması kısacası genc kız gıbı gıyınıyor onceden ınanırmısınız camdan daır bakamazdı fakat suan evde durdugu yok dayım ıs ıcın sureklı yurtdısına cıkıyor dolayısıyla pek gorusemıyolar gecen gun yengemı aradım bısey soracaktım telefonu bı erkek actı ve yengenız suan musaıt degıl deyıp yuzume kapattı ısın en garıbı aksam saat 10du ve dayım o hafta sehırdısındaydı ondan sonra ertesı gun dedıkı senı bı arkadasımla kandırdık saka yaptık bende dedımkı elın adamının aksam onda ne ısı var yanında dedım kızdı acaba yengemın hayatında bırımı var ve ne zaman arasak nerdesın desem hemen azarlar napcan nerdeysem nerdeyım der.gecen gun guzel bı sekılde gıyınmıs mını etekler makyaj ve sac full yapılmıs bende marketten gelıyordum bana nerden gelıyorsun dedı soyledım sen nereye dedım ıkı dırhem bı cekırdek hazırlanmıssın dedım hazırlanamammı gıdememmı dedı bende hazırlanırsın cnm nıe hazırlanmayasın dedım ondan sonra gıttı gızlı saklı bı ıs karıstırıyor ama ne

tanımıyorum etmiyorum o yüzden şundandır bundandır diyerek yargılayıp günahını almak istemem fakat belki de hiç düşündüğün gibi değildir yani kendine bakmaya özenli olmaya çalışıyordur biraz da belki yaşı itibari ile yaşlanıyorum diye düşünüyordur genç olmaya çalışıyordur.O yaşın verdiği psikolojidir yani belki..
tabi o saatte bir erkeğin açması manidar ama ona da önyargılı davranmak hoş olmaz..

ben de ilk başta acaba yaşlanma sendromu falanmı diyecektim ama gecenin saat 10unda yabancı bi erkeğin açması ve dayısının o dönemde şehirdışında olması kafa kurcalayıcı...bilemiyorum fazla şüpheci olmamak lazım ama bu durumda şüpheyi gerektiriyor canım yaa...günahı boynuna....bi araştırın isterseniz, gerekirse takip edin falan...sonunda facia olabilecek bi durum varsa, önceden alınan bi tedbir yanlış yoldan kurtarabilir...gerçi tedbir olarak ne yapabilirsiniz onu bilemiyorum...ama en azından bi kaç manalı soru sual sorarsanız belki gıcık kapabilir biraz çeki düzen verir...

Merhaba arkadaslar benım 45 yasında yengem var 24 yasındada bı kızı var.yengem gencken yapmadını sımdı yapıyor kısa etek kot pantolon gıyıp aksam 10dan sonra dısarı cıkması gunduz ayrı gece ayrı dısarda olması kısacası genc kız gıbı gıyınıyor onceden ınanırmısınız camdan daır bakamazdı fakat suan evde durdugu yok dayım ıs ıcın sureklı yurtdısına cıkıyor dolayısıyla pek gorusemıyolar gecen gun yengemı aradım bısey soracaktım telefonu bı erkek actı ve yengenız suan musaıt degıl deyıp yuzume kapattı ısın en garıbı aksam saat 10du ve dayım o hafta sehırdısındaydı ondan sonra ertesı gun dedıkı senı bı arkadasımla kandırdık saka yaptık bende dedımkı elın adamının aksam onda ne ısı var yanında dedım kızdı acaba yengemın hayatında bırımı var ve ne zaman arasak nerdesın desem hemen azarlar napcan nerdeysem nerdeyım der.gecen gun guzel bı sekılde gıyınmıs mını etekler makyaj ve sac full yapılmıs bende marketten gelıyordum bana nerden gelıyorsun dedı soyledım sen nereye dedım ıkı dırhem bı cekırdek hazırlanmıssın dedım hazırlanamammı gıdememmı dedı bende hazırlanırsın cnm nıe hazırlanmayasın dedım ondan sonra gıttı gızlı saklı bı ıs karıstırıyor ama ne

karışma derim...
dayın elbet bir gün şüphelenir ( varsa bir şeyler ) .ileride bir şey olur sen kötü olursun.
bu tarz seylere pek karışmamak lazım.

cevaplarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar ılk bızde aılecek acaba yaslılık sendromumu dıe dusunduk ama adamın bırının telefonu acması ıyıce kafamızı kurcaladı aynı maahallede oturuyoruz mahallede herkes tavırlarından bahsedıyor napıcagımızı bılemedık

cevaplarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar ılk bızde aılecek acaba yaslılık sendromumu dıe dusunduk ama adamın bırının telefonu acması ıyıce kafamızı kurcaladı aynı maahallede oturuyoruz mahallede herkes tavırlarından bahsedıyor napıcagımızı bılemedık

valla karışmamak en iyisi gibi aslında, ama aileden birinin böyle bi durumu varsa da pek sineye çekilecek şeyler değilki bunlar...kocasıda yurtdışındaysa zaten farketmesi zor...direk el atın demiyorum ama zamanla ufaktan takibe alın derim bence...varsa bi durum zaten bişeyler kıpırdar... eğer yoksa ki inşallah öyledir, o zaman sessziliğinizi korursunuz..

valla karışmamak en iyisi gibi aslında, ama aileden birinin böyle bi durumu varsa da pek sineye çekilecek şeyler değilki bunlar...kocasıda yurtdışındaysa zaten farketmesi zor...direk el atın demiyorum ama zamanla ufaktan takibe alın derim bence...varsa bi durum zaten bişeyler kıpırdar... eğer yoksa ki inşallah öyledir, o zaman sessziliğinizi korursu

bız ne zaman yenge evdemısın sıze gelcem desem musaıt degılım der kocasının arkadasları kocası olsada olmasada gelır eve

Evet ne yaptığı belli yaşın ilerlemsi sebebi ile kaçırdığı günleri hayatını yaşantısını boşa geçirdiğini anladı ki
bu saaatten sonra ne yaşarsam kar hesabı bişiler
karışmamak en iii si gibi görünüyor eşi geldiğinde
gözlemleyin ve en azından eşine eşinizle ilgilenin die bilirsiniz

Son düzenleme:
valla karışmamak en iyisi gibi aslında, ama aileden birinin böyle bi durumu varsa da pek sineye çekilecek şeyler değilki bunlar...kocasıda yurtdışındaysa zaten farketmesi zor...direk el atın demiyorum ama zamanla ufaktan takibe alın derim bence...varsa bi durum zaten bişeyler kıpırdar... eğer yoksa ki inşallah öyledir, o zaman sessziliğinizi korursu

bız ne zaman yenge evdemısın sıze gelcem desem musaıt degılım der kocasının arkadasları kocası olsada olmasada gelır eve

aaaa bu nedemek yaaa...kocası olmadan nasıl gelebiliyorlar eve...dayınız biliyormu bunu...erkeksiz evde yabancı bi erkeğin işi ne yahu

''ilk bizde ailecek acaba yaşlılık sendromumu die dusunduk '' yazmışsın. ailecek derken kaç kişi biliyo bu olayı merak ettim. sizden hariç da yakın bilenler varsa bırakın onlar uğraşssın. sonra el kızı deyip çıkarlar işin içinden olan sana olur.

O yaştan sonra şey edeni teneşir paklardı ama neyse :27:

İyi düşünmeli derim..

Tahmin gerçekse bile öğrenildiğinde bir şey yapılmayacaksa karışılmamalı..

giyinmesi filan çok sorun değil belki kendini güzel hissetmek istiyodur bazen her kadında öyle dönemler olabilir belki de erkekler olan samimiyeti hoş değil bence tabi herkesin görgüsü farklıdır ama siz de bu tarz şeyleri hoş karşılayan bi aile değilsiniz sanırım yengenizde bunu biliyodur sonuçta ona göre davranmalı.kocası yokken onun arkadaşlarının işi ne yani. onun telefonunu niye başkası açıyo o saatte .düşünsene kendi evde yokken dayın onun arkadaşlarını çağırıp otursa bunu nasıl karşılar. aklı olan her insan bunun normal bir davranış olmadığını bilir yani.
kimsenin günahını almak istemem belki kadının hiç suçu yoktur.
ama böyle birşey varsa da az çok hissetmez misiniz. bi şekilde açığa çıkar diye düşünüyorum. bakımlı olmak için süslenen bi kadınla başka sebeplerden süslenen biri anlaşılır gibime geliyo.
eğer çok şüpheleniyosanız ya takip ettireceksiniz ya da telefonunu filan karıştıracaksınız ya da maillerini. başka napıcaksınız ki.

canım ayrıca şu telefon olayı beni çok şüpheye düşürdü ya samimi olmadığı biri olsa açmaya cesaret edemezki en azından bi açıklama yapar biz şurdayız kendisi şuraya kadar gitti isterseniz gelince ulaşın gibisinden çok şüpheli yani. direk yüzüne kapatınca sen kimsiniz filan diyemedin mi.ya da tekrar arasaydın
ertesi gün özellikle arayıp şaka yaptık filan demesi de çok saçma sanki napıcanı şaşırmış olayı kapatmaya çalışıyo gibi.
bence sen elinden geldiğince takibe al umarım böyle birşey yoktur ama tedbirli olmak lazım. eğer bu durum gerçekse dayını aldatmış oluyo.- sonuçta açığa çıkması lazım.

''ilk bizde ailecek acaba yaşlılık sendromumu die dusunduk '' yazmışsın. ailecek derken kaç kişi biliyo bu olayı merak ettim. sizden hariç da yakın bilenler varsa bırakın onlar uğraşssın. sonra el kızı deyip çıkarlar işin içinden olan sana olur.

annem ben abım yengem hepımız supelendık cunku bırden bıre boyle degısmesı ınanırmısın bundan 5 sene once camdan dısarı bakamazdı ama ne olduysa bu 5sene ıcerısınde oldu aynı mahallede oturuyoruz gecenın 1ındede eve geldı oluyo 2sı 3undede bellı olmuyo

canım ayrıca şu telefon olayı beni çok şüpheye düşürdü ya samimi olmadığı biri olsa açmaya cesaret edemezki en azından bi açıklama yapar biz şurdayız kendisi şuraya kadar gitti isterseniz gelince ulaşın gibisinden çok şüpheli yani. direk yüzüne kapatınca sen kimsiniz filan diyemedin mi.ya da tekrar arasaydın
ertesi gün özellikle arayıp şaka yaptık filan demesi de çok saçma sanki napıcanı şaşırmış olayı kapatmaya çalışıyo gibi.
bence sen elinden geldiğince takibe al umarım böyle birşey yoktur ama tedbirli olmak lazım. eğer bu durum gerçekse dayını aldatmış oluyo.- sonuçta açığa çıkması lazım.

ben aradım telefonu bı erkek actı yenge dedım ılk basta oda dedıkı yengenız suan musaıt degıl dedı dırek yuzume kapattı ben adeta beynımden vurulmusa dondum ertesı gun bana dıyorkı sana saka yaptık bende dedımkı aksamın saat onunda adamın bırı telefonunu acıyo musaıt olmadını soyluyo ertesı gunde bana saka yaptıgını soyluyorsun hıc ınandırıcı gelmedı bana

gözünüzle görüp birşeye şahit olmadıktan sonra yengenizin nerede ne yaptığı sizi ilgilendirmez dayınızın bileceği iş.
özel hayata saygı lütfen.

aman canım bu işlerin sonu kanlı bile olabilir.sakın karışma.sonra böyle birşey yoktur ya da vardır da kocasını uyutursa kötü sen olursun.

Back
X