Yengemin garip tavırları

bu örnek için söylemiyorum da genel olarak tamam birşey yoksa bu tip olaylarda sen kötü olursun da birşey varsa nolcak o zaman mesela adamın ya da kadının 10 yıl haberi olmasa uyutucak mı eşini o kadar yıl. hele ki eşi bu olayda olduğu gibi şehir dışında ya da yurt dışındaysa yakalama şansı zaten çok düşük yani.

bu olayda da aldatma olmayabilir ama yine de olmasa da yengenizin erkeklerle samimiyetine mesafe koyması lazım sonra yabancı biri görür birşey der suçu olmasa da başı ağrır yani.hadi o telefonu eden başka biri olsaydı da bunu herkese yaysa nolucaktı. bazı insanlar bu konularda rahat oluyo ama anlatılana göre yengeniz önceden böyle değilmiş sonradan böyle olmuş.
bu durumda bi kadın olsa arkadaşları uyarabilir eşinin tavırları hoş değil dikkat et diyebilir de erkeğe kesin birşey olmadan bu tarz şeyler söylenmez yani.
yine sen yapabiliyosan telefonuna filan göz atabilirsin eğer çok şüphe duyuyosan. (ya da maillerine)
karışsan mesele karışmasan şüpheden duramıyosun zor iş yani inş böyle birşey yoktur ne diyeyim. belki yengen menepoza filan girmiştir ondan değişmiştir umarım

İnsanların günahını almak istemem. Ama gecenin o saatinde erkeklerin telefonu açması ve yengenizin güzel görünmeye calısmasının elbette bir sebebi vardır
Yinede siz karışmayın, birşey varsa yakında çıkar kokusu.

aile büyüklerinden birinin bunu dayınıza söylemesi lazm....
oğlum bak ailene karışmak istemem istemeyizde ama sen yokken arkadaşlarının eve gelip gitmesi, geçenlerde bizim yeğenin telefonunu gecenin onunda ve sen şehir dışındayken bir erkek çıkması karına bir çeki düzen ver gece 10 u geçmiş telefonu açan erkek için diğer gün arkadaşla sana şaka yaptık diyor bu bizce tuhaf he sana tuhaf değilse aile senin kadın senin bize saygı düşmek düşer ama mahalle de tuhaf dedikodular var söyeyimde ona göre bari hareket edin oğlum

Anneniz en azından eve gece geç geldiğini söylemeli dayınıza
peki kızı yanında mı onunla dertleşiyormuş gibi konuşsanız belki bişeyler öğrenebilirsiniz

Merhaba arkadaslar benım 45 yasında yengem var 24 yasındada bı kızı var.yengem gencken yapmadını sımdı yapıyor kısa etek kot pantolon gıyıp aksam 10dan sonra dısarı cıkması gunduz ayrı gece ayrı dısarda olması kısacası genc kız gıbı gıyınıyor onceden ınanırmısınız camdan daır bakamazdı fakat suan evde durdugu yok dayım ıs ıcın sureklı yurtdısına cıkıyor dolayısıyla pek gorusemıyolar gecen gun yengemı aradım bısey soracaktım telefonu bı erkek actı ve yengenız suan musaıt degıl deyıp yuzume kapattı ısın en garıbı aksam saat 10du ve dayım o hafta sehırdısındaydı ondan sonra ertesı gun dedıkı senı bı arkadasımla kandırdık saka yaptık bende dedımkı elın adamının aksam onda ne ısı var yanında dedım kızdı acaba yengemın hayatında bırımı var ve ne zaman arasak nerdesın desem hemen azarlar napcan nerdeysem nerdeyım der.gecen gun guzel bı sekılde gıyınmıs mını etekler makyaj ve sac full yapılmıs bende marketten gelıyordum bana nerden gelıyorsun dedı soyledım sen nereye dedım ıkı dırhem bı cekırdek hazırlanmıssın dedım hazırlanamammı gıdememmı dedı bende hazırlanırsın cnm nıe hazırlanmayasın dedım ondan sonra gıttı gızlı saklı bı ıs karıstırıyor ama ne

Canım Sanırım dayınız işi gücü bırakıp yengenizle ilgilenmeli, kadıncağaz mutluluğu dışarda arıyor sanırım.

valla karışmamak en iyisi gibi aslında, ama aileden birinin böyle bi durumu varsa da pek sineye çekilecek şeyler değilki bunlar...kocasıda yurtdışındaysa zaten farketmesi zor...direk el atın demiyorum ama zamanla ufaktan takibe alın derim bence...varsa bi durum zaten bişeyler kıpırdar... eğer yoksa ki inşallah öyledir, o zaman sessziliğinizi korursu

bız ne zaman yenge evdemısın sıze gelcem desem musaıt degılım der kocasının arkadasları kocası olsada olmasada gelır eve

Valla koca olan koca anlar arkadaşım kocasıda şehir dışına karısını alsın gitsin.

yengenin davranışları çok şüpheli hiç normal değil:50: bu konular hassas hiç karışma diyeceğim ama yakın akrabasınız hem de komşusunuz çok can sıkıcı bir durum ama eğer aldatma varsa er geç ortaya çıkar dayınında kulağına gider.şimdilik zamana bırakın birazda uzaktan yengenizi gözlemleyin bakalım sonuç ne olacak:44:inşallah yanılıyorumdur:31:

herkeze cevapları ıcın cok tesekkur edıyorum arkadaslaar yengemde aynı tas aynı hamam gecen gun evıne gıttım ınanırmısınız kendıne baktı kadar evıne bakmıyo oturacak yer bulamadım zaten dıken uzerınde oturur gıbı bı kahve yaptı adeta gıtmem ıcın gozumun ıcıne baktı surreklı ısının oldugundan dısarı cıkması gerektıgınden bahdsettı ondan sonra kalktım bende gunahını almak ıstemem ama cok garıp tavrı ben ne yapmak ıstedıgını anlayamıyorum takıp edemıyorum ne zaman cama cıksam ya bı yere gıdıyo ya bı yerden gelıyor cozemedım bı yandan dıyorum dayımamı soylesek uygun dılle ama emın olmadanda gozle gormeden soyleyemıyorsunda cekırge bı sıcrar ıkı sıcrar ucuncude yakananır dıe beklıyoruz ıste

giyim kuşam takılacak mesele degılde

gece yabancı bı erkegın telefonu acması fazlasıyla

suphecı .ondan sonra durumu kurtarmak ıcın

şaka yaptık bız sana demesıde fazlasıyla suphelı .

sonucda 18 yasında bırınden bahsetmıyorsun kı

45 yasındakı kocaman kadın boyle seylerın sakası

olmayacagına aklı basıyordur .

kotu dusunup kotu yorumlamak ıstemıyorum ama

hıcde masum gorunmuyor .

eger bırsey varsa sız karısmayın derım sızın basınız

agrır .aılenızden bu durumuu herkes bılıyorsa bı buyugunuz

ılgılenır .

aile büyüklerinden birinin bunu dayınıza söylemesi lazm....
oğlum bak ailene karışmak istemem istemeyizde ama sen yokken arkadaşlarının eve gelip gitmesi, geçenlerde bizim yeğenin telefonunu gecenin onunda ve sen şehir dışındayken bir erkek çıkması karına bir çeki düzen ver gece 10 u geçmiş telefonu açan erkek için diğer gün arkadaşla sana şaka yaptık diyor bu bizce tuhaf he sana tuhaf değilse aile senin kadın senin bize saygı düşmek düşer ama mahalle de tuhaf dedikodular var söyeyimde ona göre bari hareket edin oğlum

hahaha naptınız dırek cinayet sebebı :1:

erkek adama pat dıye boyle sey soylenır mı yaa:9:

canım 24 yaşında kızı varr diyosunn, o görmüyomuu bunlarıı ,anne nereye gidiyosunn diyee sormuyomuu pekiii,.... Eğer düşündüğünüzz gibii bişeyy varsaa ALLAH hidayett versinn...:47::47::47::47:

akşam adam telefona çıkıyor aa biz sana şaka yaptık mı diyor kadın ?sen deseydin o saatte bir adamın evinde işi ne diye ben söylerdim .bence yengeni takipe al gizlice takip ederdim ben olsam nereye gidiyor bakalım kimlerle buluşuyor tabi günaıhını almamak lazım ama bilemiyorum adamın çıkması tele beni şüphelendirdi doğrusu .

Kesinilikle dayina felan gidip de öyle seyler söyleme,
adam sanki farketmiyormu, yada farketmiyecekmi karisinin süslenip püslendigini, yada onu takmadigini,
karisi yani tabikide anlar,

öyle etraftan baska kisilerin gelipte, tatli dille bile olsa,
"bak karin su saatlerde geliyor, $öyle giyiniyor, $öyle yapiyor" demesi hic hos bisey degil,
kesinlikle kimseyi ilgilendirmez, kimsede aile icine tavsiye veremez.
dayin zaten er yada gec anliyacaktir, eger ters giden biseyler varsa
karismayin bence

inş. yengeniz yanlış bir şey yapmıyordur ama anlattıklarınıza bakarsak ben pek normal görmedim burnuma kötü kokuklar geldi:20:

ya gözünüzle görmediğiniz şeyi buraya konu olarak açmak bile yanlış birsürü insan yorum yaptı emin olmadan da olsa kötü kadınmıs gibi bahsediliyor yengenizden hoşunuza gidiyor bu da sizin, neden yengeniz sizi sevmiyor evinde istemiyor başka arkadaşlarıyla görüşüyor falan filan, diyelim ki aldatıyor dayınız o kadar safmı geldiginde anlamicakmı telefondan eve gelen erkeklerden :) dayım yurtdısında diyorsunuz onun esine sadık kaldıgının garantisi var mı? aralarındaki ilişkiyi bilmeden ve gözünüzle görmeden gidip dayıma söyleyeyim derseniz büyük günaha girersiniz baskalarını hatalarını yakalayıp ifşa etmeye uğraşacagınıza kendinizi geliştirin derim kitap okuyun film izleyin siz daha az hata yapmaya çalışın, sonucta sizi pazarlamaya çalışmadığına göre kafanıza takmayın :)

Back
X