- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
Yine kayınço karısı da kendi kayınçosu değil. Abisinin...Deme yavben kayınçonun karısı sandım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine kayınço karısı da kendi kayınçosu değil. Abisinin...Deme yavben kayınçonun karısı sandım
![]()

Anlatayım işsizim. Konu sahibinin abisi (küçük) karısını aldatıyor. Aldattığı kişi abisinin kayınçosunun karısı .hiç bir şey anlamadım
Yenge de şaka yollu tehdit ediyorYine kayınço karısı da kendi kayınçosu değil. Abisinin...![]()

Aslında bu yenge abisinin aldatılmasını ve affetmesini sindirememiş. Olay peşinde..Yenge de şaka yollu tehdit ediyor
Mizah anlayışına
Bir çözüm düşüneceğine,gerçi abisi de hoşgörmüş eşini,esprili ve de anlayışlı aile![]()
Sindiremez tamam da,şaka yollu tehdit ne oluyor o zaman,neyse ben uyuyayım yarın çözerim belki:)Aslında bu yenge abisinin aldatılmasını ve affetmesini sindirememiş. Olay peşinde..
ayy devrelerim yandıAnlatayım işsizim. Konu sahibinin abisi (küçük) karısını aldatıyor. Aldattığı kişi abisinin kayınçosunun karısı .
Şöyle aldatılan siz varsaysak kocanız sizi kendi abisinin kayınçosunun karısı ile aldatıyor.
Kocanızın abisi var mı?ayy devrelerim yandı![]()
yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)Sen yine anlamissin miden almamis. Oyle kotu yazmis ki ben kimin eli kimin cebinde anlamadim bile![]()
Ben anlatayım mı?yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)

2 çift var karılı kocalı.yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)

Teşekkür ederim aciklamaniz icin. Pisliklerrrrrrr2 çift var karılı kocalı.
Kocalardan biri: konu sahibinin abisi (karısını aldatıyo) adı mehmet
Diğer koca kisisi: konu sahibinin diğer abisinin eşi yani “yenge” dedigi kisinin abisi (aldatılıyo)
Kadın 1: aldatılan kücük yenge (mehmetin eşi)
Kadın 2: aldatılan adamın karısı (mehmetin fingirdediği)
Ahh ulan mehmet!![]()
Tesekkurler. Gercekten oha mideleri cook genis pisliklerBen anlatayım mı?
Tabii anladığım kadarını :))
Üyenin iki abisi var.
Küçüğü karısını aldatıyor.
Kiminle mi?
Büyük abisinin karısının da abisinin karısı ile.
Kapiş?
![]()
HahahHhahahahaAşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa gibi birşey olmuş bu. Bildiğin yaprak dökümü senaryosu gibi olmuş.