- Konu Sahibi pelintoprak
neden demediniz ben muhasebeciyim ne alaka çocuk bakmak? diye. o zaman utanırdı sanırım söylediğinden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çalışan biriyim üstelik gurbetteyim seneye oğlumu emanet edebileceğim güvenilir kişileri düşünüyorum ve komşularıma teklif ettim(ev hanımı olanlara) umarım sizin gibi düşünmemişlerdir ne okursanız okuyun size verilecek olan bir çocuk bakabilirsiniz ya da bakamazsınız ben muhasebeciyim diyerek asıl büyüklüğü siz yapmışsınız gibi geldi ben de öğretmenim zamanında köyde çalıştım bekardım yarım gün çalıştığım için bi öğretmen arkadaşın çocuğuna gönüllü (ücretsiz) baktım. çocuk konusu çok hassas insan acıdığı ya da ezmek istediği kişiye değil güven duyduğu kişiye emanet etmek ister
düşünceniz kendinize ama burda amaç ezmek kim ne derse desin ben bunu anlarım arkadaşı kendinden ya güzel gördü ya da kendinden üstün bi özelliğini fark etti daha 3 günde gördüğü kişiye hayatındaki en değerli varlığı nasıl emanet eder bi insan ,biz söyleyin o zaman.art niyet var bence. ona mı düştü millete iş bulma çabası iş arasa zaten kendi branşında bulur herkesin bi mesleği var o zaman siz bırakın öğretmenliği çocuk bakın sizee de böyle desek şimdi nemünasebet ben öğretmenim demezmesiniz bu arada arkadaş çocuğuna bakalır kendi çocuğun gibi de bakarsın burda konu arkadaş çocuğu değil zengin henüz 3 kere görülmüş bi hanımın çocuğu
düşünceniz kendinize ama burda amaç ezmek kim ne derse desin ben bunu anlarım arkadaşı kendinden ya güzel gördü ya da kendinden üstün bi özelliğini fark etti daha 3 günde gördüğü kişiye hayatındaki en değerli varlığı nasıl emanet eder bi insan ,biz söyleyin o zaman.art niyet var bence. ona mı düştü millete iş bulma çabası iş arasa zaten kendi branşında bulur herkesin bi mesleği var o zaman siz bırakın öğretmenliği çocuk bakın sizee de böyle desek şimdi nemünasebet ben öğretmenim demezmesiniz bu arada arkadaş çocuğuna bakalır kendi çocuğun gibi de bakarsın burda konu arkadaş çocuğu değil zengin henüz 3 kere görülmüş bi hanımın çocuğu
çok şükür işsiz değilim :) yorum yapacaksanız konu sahibine yapın.. kadın görgüsüz olabilir yanlış cümle kurmuş olabilir ama pat die çıkan bişey değildir daha önce aile içinde konuşulmuştur zaten uygun bulunduğu için de teklif edilmek istenmiştir buarada bir sorun varsa kadının ifade şeklidir onuda güzel bi şekilde göstermek gerekir bu kadar büyütülecek bi durum yok eğer işsiz olsaydım ve böyle bi teklif alsaydım insanları kırmadan (karşımdakinin hatasını yapmadan hatasını ona gösterecek şekilde) yapamayacağımı bildirirdim.. yok bi daha ben buna nasıl davranayım yok şöyle yok böyle die kafamda kurgulayıp durmazdım :) biri beni görgüsüzlüğüyle ezmek isterse ben görgümü bozmam o en güzel cvp olur zaten.. sizce art niyet var bence pot kırılmış yorumlarımız konu sahibine çünkü ikimizde o kişileri tanımıyoruz sadece yorum yapıyoruz