- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
beğeni yaptım geldi miBildirim görünüyor tıklıyorum açılmıyor, açılmamasını geçtim bildirim de yok olmuyor. Ben çok takıntılıyımdır o bildirim yok olana kadar tıklarım artık :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğeni yaptım geldi miBildirim görünüyor tıklıyorum açılmıyor, açılmamasını geçtim bildirim de yok olmuyor. Ben çok takıntılıyımdır o bildirim yok olana kadar tıklarım artık :26:
beğeni yaptım geldi mi![]()
Evet geldi bildirimler birken iki oldu kriz geçirecem şimdiİnşallah o bildirimler hep orada kalmaz :18:
açılmıyo yyaaaaa
nesse kazen hal eder umarım en kısa zamanda bende takıntı yaptım
seni biraz daha sinir edeyim miiiiiii?
hooppp diğer beğeniiii geliyooooo![]()
Yapma ya daha kk ya giremicem şu bildirimler yüzünden![]()
Çok sinir bozucu orada 2 tane duruyo öyle hadi 20-30 tane olsa neyse![]()
hahhhaaademek 20-30
mercenin mesajını beğenemessin diyor şimdidebaşka üylerininkini beğen öyle gel diyor
niye öyle yapmışlar yaaa:26:
Eski beğen butonu temelli gitmemiştir inşallah :26: Şimdiden özledim keratayı![]()
bu arada Chrome kullanıyorum..
yaren2007, normalde verilen replerin çokluğuna göre değişmesi lazım diye biliyorum ama ya buradaki uygulama farklı ya da sıkıntı var sanırım![]()
teşekkür edrım cnm sen dedıgınde baktım nasıl bırsey olduğuna burda ayrıntı buldum benım gıbı bılmeyen arkadaşlar vardır belkı
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/84490-rep-nasil-verilir.html
rica ederim :)
benim de yeşil olmuş sonunda![]()
son durum: griye döndü
morarmasında![]()