Saç Rengi ve Saç Boyama yeni açılan saç yıkandıktan sonra hemen boyanır mı?

diyabul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
155
0
46
İzmir
merhba kızlar saçlarımın kulak hizasından altını açıcı ile açıcam tahmin edeceğiniz gibi üstler kendi rengi kalacak . açıcı ile açtğım saçlarımı yıkadıktan sonra garnier 9.13 ve 110 numara ile boyarsam sizce yanma ve kopma yaşar mıyım ? bi kaç kişiye sordum buradan görmediler sanırım hep başka cevap verdiler ben de korkuyorum ne yapsam bilemedim deneyimli arkadaşlarımın yardımını istiyorum. lütfen yardım:18:

merhba kızlar saçlarımın kulak hizasından altını açıcı ile açıcam tahmin edeceğiniz gibi üstler kendi rengi kalacak . açıcı ile açtğım saçlarımı yıkadıktan sonra garnier 9.13 ve 110 numara ile boyarsam sizce yanma ve kopma yaşar mıyım ? bi kaç kişiye sordum buradan görmediler sanırım hep başka cevap verdiler ben de korkuyorum ne yapsam bilemedim deneyimli arkadaşlarımın yardımını istiyorum. lütfen yardım:18:

merhaba canım ben kahve rengi saçı koleston saç açıçı ile açıp hemen ardından koleston 8.1 11.1 karıştırıp boyadım
eğer saçında daha önce çok bir işlem yapılmamışsa birşey olmaz tabii saç yapısına da bağlı

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için :)
ben şuan saçlarımı açmış bulunmaktayım yarın ve ya pazartesi de boyama işlemini yapıcam
çok teşekkür ederim :)

Back
X