Yeni adet olan birine verebilecek tavsiyeler ?

Kotex kullanıyorum ben de.
Önerebilirim.
Hadi genç kızlığa adım atışın hayırlı olsun

Ped olarak kotex kullan benim cildim cok hassas bi cok ped markasi denedim orkid dahil ve hep kizariklik yara yapti kotex pamuklu iyi. Birde teline adet dönemi hesaplama icin program yukle suprizle karsilasmazsin. Adet donemi yazdiginda pembe kitap simgesi var gün isabeti iyi ve kayit tutuyor tahmini olacagin zanani soyleyip iki gun onceden uyariyor.

yanında yörende kimse tokatı patlatmadı mı suratına ?

niye fake olayım ki ? gerçekten kızım ben ya adım Esra

Konuşma tarzın 14 yaşında cahil bir kız gibi değil. Dilbilgisi kurallarına oldukça hakimsin ve söylediğin şeyler de 14 yaşında bir genç kızın ağzından çıkıyor gibi gelmedi bana:işsiz: sorduğun soru ise her yerde cevabı olan bir soru ama bizzat kadınların ağzından duymak istiyorsun:skandal:
Abarttım mı?????? :KK57:

Orkid kotex molped kullanmış biri olarak tavsiyem bimin pedi scarlett hem uygun hem üst yapısı ve emiciligi harika. Dene mutlaka. Ben bir zor zamanda deneyip bir daha bırakamadım. Tabii 9 aydır nasıl kullanıldığını unuttum o ayrı. :halay:
Döngünü takip et ağrılı olmaması için üşütme dikkatli ol.

Kotex süper pamuksu yüzeyi. Çantanda her daim ped gezdir artk :) sık sık pedini değiştir. Karnın ağrıyacak ağrı kesici alma( bende azaltıyor kanamayı ) . Adet olana kadar ağrır karnın olmaya başlayınca yavaş yavaş azalır. Ayaklarını üşütme:) öyle işte..

Back
X