Yeni aldığım ayakkabılar ve moralimi bozan insanlar ...

Biraz evde yürü alışır ayağın. Direk bunları işe falan giyme ama rahat topukları ve şıkd uruyor. Güle güle giy :)

Güle güle giyin..önemli olan sizin beğenmeniz,fikrimizi sorduğunuzdan dolayı kişisel yorumumu ilave edicem,cidden kaba bir duruşu var,estetik durmuyor birde uzun boylu birinin ayağında iki kat daha kaba duracağını düşünüyorum..

Bende nasil begeniyorlar şaşırıyorum.
Bi moda cikiyor alip basini gidiyor sokakta yururken ayni seyi giymis dunya kadar kadin sayiyorum.
Bidahaki sene neye "topluca " ayilip bayilacaksiniz merakla bekliyorum.

Ben cok begendim. Bu sene bu ve benzeri ayakkabilar cok moda zaten. Bence kimsenin dedigiyle ilgilenmeyin begendiyseniz giyin.

Bu sene bu ayakkabilar cok moda, ben tercih etmem ama kardesimde bayiliyor.
Bence esinizden uzun olacaginiz icin belki giyinmenizi istememistir. Bahaneler uydurmustur. Arkadaslarinizla bulusacaginizda veya esinizle olmadiginizda giyinebilirsiniz.

Agriya alisiliyor. Benimde ayaklarim cok agrir ama topuklulardan vazgecemeeem

Bndede var buna benzer iki tane
Tekinide esimle aldim hatta o begend
oldukcada moda bunlar
bide esine sor bakalim
kac kez keraneye gitmiste bu kerane ayakkabisina benziyor diyor

Sonucta keranedekide giyse bunu giyen bir kadin dimi

Siz begendikten sonra gerisi bos.. ne diye üzülüyorsunuz dertleniyorsunuz ki baskalari begenmedi diye?

Valla gayet de güzel, kaba olduğu için güzel ve kerane ayakkabılarıyla ilgisi yok, eşin kıskançlığından çatıııııır çatıııır çatladığı için öyle diyor. Zaten yalın ayak bile ondan uzunken şimdi bunu giydin ya, iyice uzun oldun yediremedi paşa. Gayet modern bir ayakkabı, ''Kıskanma hayatım çıkarınca yine boylarımız yaklaşacak merak etme, ahahahahah'' diye bir Saba Tümer kahkahası patlatırım kocaman.
Ayrıca ''Sen kaç kere keraneye gittin?'' diye bir sor bakalım.

Öncelikle önemli oolan senin beğenmen güle güle giy ayağında paralansın.
Sonra yuh ya bu nasıl benzetme kerane ayakkabısı da ne oluyormuş ve eşiniz kerane ayakkabılarının nasıl olduğunu ne biliyormuş ?.

Bence gayet güzel, beğeniyorum.
Hiç topuklu giymediğiniz için ayağınızın formu değiştiğinden ağrıyordur, bir de uzun süre giyip ayakta kaldıysanız olabilir.
Eşinizin yorumu da hiç hoş olmamış...

ben çok beğendim bu sene de zaten moda bunlar ,güle güle giyin eşiniz çok kabaymış ..Zamanında o dediği yerde çalıştı herhalde oranın modasını yakından takip ettiğine göre
Ayrıca uzun boyluyum bende 1.74 ve topuklu ayakkabıların uzun boylulara daha çok yakıştığını düşünüyorum ,kısa boylularda kat çıkmış gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…