Yeni aldığım ayakkabılar ve moralimi bozan insanlar ...

Bu sene bunlar moda. Nişantaşın'da çalışıyorum malum burada moda merkezi gibi bir yer, bakıyorum herkesin ayağında bunlar var, dükkanlarda falan. Benim bunun bot tarzı var ve çok rahat bence. Bence elbise ile çok hoş durur ve dar paça kot ve tayt ile. Kumaşın altına kesinlikle stiletto daha güzel duruyor. Kimseyi takma ben beğendim valla. Zaten adamdan 2 cm uzunsun bunu giyince iyice kompleks yaşamıştır ondan öyle demiştir.

Ya ben kaba ayakkabı severim bu ayakkabıdan da çok gördüm ama benim anlamlandıramadığım şey şu ki bu ayakkabı nasıl bi havada giyilir pencereli sonuçta ve bot. Amaçsız bi ayakkabı yani ama güzel

güzeller bence güle güle giy ama eşinin yanında giyme adam yanında cüce gibi kalır komplekse girer

Yeni moda bunlar, gayet güzel bi ayakkabı bende almayı istiyordum bu tip ama kışa giriyoruz, kaçırdım artık siyah darpaçaya falan iyi gider, hayırlı olsun takma kafana, eşin senden kısa kalmamak için atraksiyona girmiş bence

Aynısının kapalısından var benim..

Severek giyiyorum üstelik çok rahat topukları var bunların. Benimkinin az daha ufak ama..

170im ben de .. Bana da sataşıyorlar arada boyun uzun zaten bik bik diye kime ne?

Çok şıklar güle güle kullan

Güle güle giy ben gayet beğendim. Buralar bende alacağım bunlardan. Benimde boy 173.. dediğin gibi millet uzun boylu olunca azcik kiskaniyor sanırım. Ama bence topuklu en cokta uzun bacaklara yakışıyor. :)

ben bu tarz ayakkabıları cok severım.
o benzettıgı tarz yerlerde böyle mı gıyılıyormus acaba?
o ne biçim benzetme
emrahın filmlerindeki naylon gecelık benzetmesı gibi...

Ay. En sevdigim ayakkabi tipi. Bende aldim bunun siyah beyazindan bayiliyorum bende. Giymekten vazgecersen, esin ikna ederse falan, bana gonder yani giyerim ben.

Benim tarzım bi ayakkabı değil ama begendiysen ve eşin aşırı boy farkı olacağı için istemiyorsa onun yanındayken giyme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…