Yeni aldığım ayakkabılar ve moralimi bozan insanlar ...

hmm anladmm cnm benim ayaklarmda 40 numara . 41 le aramzda 1 cm var bence sanada olur gayet güzel

Hemde çok uygun ben daha sivri topuklarla başlamıştım. Bunlar kaba görünüyordu gözüme çeyiz alışverişinde çok gezildiği için bir tane alayım dedim gezmesi kolay olur diye. Daha da bırakamadım bu kaba :) topukları. Çok rahat oluyor.

bi yürüdüm baya zorlandm ama ilk kez diye herhalde . burkulma vs. olurmu peki ? topukları çok kalın diye dengede tutuyormuş gibi geldi bana ama

Biraz kaba geldi bana ama sen beğendikten sonra kime ne ki? Ayakkabıyla ilgili benim de bir anım var. Ben de geçenlerde annemlerle çıktığım bir alışverişte annemlerin gazına gelerek bir çift ayakkabı aldım. İlk başta ben de beğendim, sonra okula bi geldim her 10 kızdan 3-4'ünde aynı ayakkabıdan var. Aman Allah'ım! Ayakkabıdan soğudum resmen ve şu an giymiyorum. Ama durumumuz aynı değil mesela seninle. Sen çok beğenmişsin, ben millette görünce soğudum. Herkes moda diye tutturur oysa ki.

Cherrycan bizi fincan model, telve topuklular paklar. Yürümekte sıkıntı olursa alırız elimizi bi değnek ası diğer elimize de bi kupa asını gel keyfim gel

Ben bol paca kotlarla giyiyorum bu tip tabanli botumu cok da rahat oluyor. Gerci benim boy 1.67 oldugu icin topukluyla bile esime yetisemiyorum ama benden kisa olsaydi da giyerdim. Onemli olan benim begenim.

Kerane ayakkabısı tabiri nedir ya sor bakalım kaç kere keraneye gitmiş töbe ya ne çirkin bi tabir içime daral geldi şu an . Ayakkabın güzel hard mod takılanlar için ideal bir model siyahların kadını vahşi ve çekici hayatı umursamaz kadın tiplemesi canlandı gözümde bi ayakkabıları görünce nedense :)

hehe :) braz da zayıf olsaydm daha iyi olablrdi ayakkabılar zayıflamam lazm kilom biraz fazla .
eşime bende sinir oldum bu konuda . bu asil ayakkabıları ne kdr basitleştirdin dedim .

Off herkesin zevki farklı
Sen giyecegin için senin zevkin begenin daha önemli onlar giymeyecek ki sen niye onların begenisiyle zevkiyle etkileniyosun

Bende pek topuklu giymem ve gecen gün bunlara benzer aldim ama topugu biraz daha az. ilk yürümekte bende zorlandim ama sanirsam topuklu pek giymedigim icin ama insan alisiyor zamanla hatta evde bile giyip geziyordum alismam icin.
ben sahsen cok begendim kimsenin ne dedigide umrunda olmasin sonucta senin zevkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…