- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Benim annem de bunların düz olanından almamı söylüyor (bebekle topukluyla rahat edemezmişim) ama benim ayaklarım 41 olduğu için yanaşmıyorum. Yakışmış bence. Eşinizin tabirlerini pek beğenmedim sadece.
Bir de 11 cm topuk 11 cm boy uzatmaz 7 cm falan uzatır
Ay bayildim akkilerine renk ve zevk meselesi cnm herkesin lafini cok onemseme
Hemde çok uygun ben daha sivri topuklarla başlamıştım. Bunlar kaba görünüyordu gözüme çeyiz alışverişinde çok gezildiği için bir tane alayım dedim gezmesi kolay olur diye. Daha da bırakamadım bu kaba :) topukları. Çok rahat oluyor.
Cherrycan bizi fincan model, telve topuklular paklar. Yürümekte sıkıntı olursa alırız elimizi bi değnek ası diğer elimize de bi kupa asını gel keyfim gelValla benim asla beğenemeyeceğim bir tarzda ben bootie, stiletto çizme severim. Bana çok kaba geliyor bu model.
Ama herkesin zevki kendine beğendiyseniz giyin tabi. Herkes aynı leyden hoşlansaydı tüm insanlık tek tip olurdu.
Kerane ayakkabısı tabiri nedir ya sor bakalım kaç kere keraneye gitmiş töbe ya ne çirkin bi tabir içime daral geldi şu an . Ayakkabın güzel hard mod takılanlar için ideal bir model siyahların kadını vahşi ve çekici hayatı umursamaz kadın tiplemesi canlandı gözümde bi ayakkabıları görünce nedense :)
teşekkürler cnmm :) ya bu ayakkabılarla ayak burkulması gibi vs. şeyler olabilirmiiki ben biraz sakarmda :)
çok tatlı ayakkabılar ya :) bnde bnu beğenmiştim ama bana da aldırmamıştı evdekiler. güle güle giy cnm
Dikkat ederek yürursen biseycik olmaz cnm
Hayirli olsun bu arada:)
Sanmam canım bileğini sarıyor ve kalın topuk burkulma olmaz bencebi yürüdüm baya zorlandm ama ilk kez diye herhalde . burkulma vs. olurmu peki ? topukları çok kalın diye dengede tutuyormuş gibi geldi bana ama
Mutlu huzurlu nice yillara insallahteşekkürler :) bu ayakkabılar evlilik yıldönümü hediyemm :)) 16 kasımda evlilik yıldönümümüz ben dedim ben seçiyim sen al :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?