Bulaşık Makineleri Yeni aldığım bulaşık makinesini değiştiriyim mi sizce?

Hayırlı olsun inşallah,bir gün bulaşık yıkarkende fotolarını falan çekebilirmisin ? nasıl çıktığını görmek adına ?

Ayrıca elektrik faturasındaki yansımasınıda bildirme imkanın olur mu ?.. Çok oldum ama :(

elektrik faturasını ve bir yıkamada kaç kw harcadığını tesbit edip bildireceğim...
kirliyken ve yıkandıktan sonra bir bulaşığın fotoğrafınıda çekerim...

Tamam bekliyorum :)

buyrun size çalkalanmadan konan ayranlı bardağımın ve makinede yıkandıktan sonra ki halini gösteren fotolar..
(not:ayran içtikten sonra birkaç saat beklettim iyice kurusun diye)

2pkll.jpg

2pkm2.jpg

Keşke bardağı çıkartıp çekseydiniz, gerçi bu seferde başka bardak sana bilirdik dimi orasıda var :) makinenin içinde güzel olmuşta birde çıkarttıktan sonra çekseydiniz manasında diyeyim , ayrıca keşke makinenizin fotosunuda çekseydiniz dediğiniz modelmi diye baksaydık :)

yani gerçekten d1455cf mi ?

Size innamıyor değilim yalnış anlaşılmasın.. sadece ön yüzünü görelim istedim yakından :)

Keşke bardağı çıkartıp çekseydiniz, gerçi bu seferde başka bardak sana bilirdik dimi orasıda var :) makinenin içinde güzel olmuşta birde çıkarttıktan sonra çekseydiniz manasında diyeyim , ayrıca keşke makinenizin fotosunuda çekseydiniz dediğiniz modelmi diye baksaydık :)

yani gerçekten d1455cf mi ?

Size innamıyor değilim yalnış anlaşılmasın.. sadece ön yüzünü görelim istedim yakından :)

evet d1455cf... ok yanlış anlamam :)

Çok teşekkür ederim ilginiz için güle güle kullanın tezgahınızada tam yetmiş, ama sanırım tezgahınız yamuk yada makineniz tam oturmamış..

Ama gerçekten beğendim ama birşey daha diyeceğim :) görüntüyü çekerken elinizmi titreti bulanık :)

Back
X