Yeni aldigim farkli bir resimlik :-)

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba hanimlar,

uzun zamandir sectigim resimleri salona yerlestirmek icin uygun bir ürün ariyordum..klasik resim cercevesi sikici geldi ve bu resimligi buldum..! Ismini "Resim palmiyese" koydum..! Unutmadan, "Tchibo" dan aldim AVM Cevahir´den, 17 TL.

18 adet resim sergileme imkanim var..harika birsey yaaaaa...opuyorumnanaktan

:asigim:

çok değişikmiş qerçkten .. hoş qörünüo cnm

ben begenmedim cok daginik gorunuyor zamanla yer cekimine oranla asagi dogru egrilecek ve kivrilacaklar hatta tozlanacaklar bence en guzeli fotograflar icin digital cerceveler

bencede hos olmamaıs tozlancak cocuklar kasla goz arasında alıp agzına sokmaya calıscak yok yok olmamış

Bence gayet hoş ,ilginç tasarımları beğeniyorum. Ayrıca tozlansa da silersin geçer o kadar da dert diil, normal foto. çerçeveleri de tozlanıyor . Güle güle kullanzemuszemus

değişikmiş. ama ben öyle ortalıkta fazla fotoğrafa karşıyım. hani belki 1 -2 tane olabilir ama yatak odası dışındaki yerlerde foto çok olmamalı benim fikrimce.

farklı gerçekten...resimlik olarak ise değerlendirirsem resimler sunumu açısından karışık geldi gözüme...Dekor amaçlı olarak da resimsiz yani kullanılabilir.

bayıldım doğrusu hele o resimlerin öyle durması çok çok güzel eğer bende bulabilirsem mutalaka alacam güle güle kullan

bayıldım doğrusu hele o resimlerin öyle durması çok çok güzel eğer bende bulabilirsem mutalaka alacam güle güle kullan

Tesekkür ederim canim! Bende olanin bir büyügünü Istanbul Cevahir AVM "Linens" Magzasinda gördüm...Onlarda dekor icin kullanmislardi..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…