- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
- Konu Sahibi cakiltasi061
Kader layık görmez hanımefendi burdan ne deseniz nafile.bakin evlendiniz iki yetişkin kendi kararlarınızı alip uygulayacak yaştansıniz demek bu kaynana laf etti baskı yaptı diye onun evine degil 10 km yakınına dahi tasinilmaz ha madem taşındınız o zaman kaderin suçu degil bu kendi kararınızKiradan geldim kv evine herkez şükret diyip duruyor tamam çok şükür ama inannin herkez alisamaz ben bu evden nefret ederek oturuyorum elime bir balyoz verseler şöyle hirsimi vurup heryerini yıkıp alsam i kadar nefret ediyorum hiçbir zaman sevmedim ama .b n şunu anlamıyorum kiradan kurtulayimda şu odanın yarısı olsun nedir bu yaaa bunu herkesin psikolojisi kaldırmaz ki.olmuyor arkadaşlar olmuyor.her lafimda Jin kusuyorum ev i ince semt içinde hiçbir şekilde kndini buraya ait hissetmiyorum ama kader burayı layık gördü oturmak zorundayim
Şimdi bu yazdığımada yaşa da gör diyebilirsiniz ancak ben çok netim boyle konularda hayatım benim ve onu ne eşim ne ailesi karar vermesi için tüketmem öncelik her zaman kendi mutluluğum olur sizinde öyle olmali