Tatlım ben küçük yaşta evlenmiştim. 17 yaşında oğlumu kucağıma aldım. 3 aylık hamileyken (annem yüzünden) ayrılmıştık.
oğlum şuan 4 yaşında şimdi anladın mı?amin canım sağol herşeyin hayırlısı hakkımızda.. Bu makinede gözüm kaldı zaten. Mağazada görünce rengide çok hoşuma gitmişti. Evet ikinci bi çocukta olur ilerde zaten sürekli makine değiştircek halimiz yok kaç sene kullancaz Allah bilir. Dediğin gibi çocuğun kusması var işimesi var yeri gelir yorgan yıka bilmem ne büyük olursa sorun olmaz ama küçük olursa sorun olabilir diye düşünüyorum. Aslında biz çok pahalıya almadık bu makineyi şansıma çok güzel bi kampanya denk geldi
bunun beyazı var annemde güzel yıkaması yorgan falan herşeyi güzel yıkıyoda evin bir köşesinde servis açman lazım çünki çok bozuluyor annemin o ekranı değiştirdiler daha bir sürü şey hevesini kırmak istemem ama bence başka markaya bak derim benim fikrim
merhaba 8 kg lık seçımın ıyı olmus keza yorganlarıda yıkayabılırsın benımkı 6 kg ve ıcıne yorgan battanıye sıgmıyor devrıne gelınce 1200 devır cok camasırlar artık nasır cıkar bılmıyorum :) ben genelde 600 yada 800 devırde sıktırıyorum yetıyor bır defa 1000 devır yaptım makıne parcalanacak sandım gerek yok ınan kullanınca daha ıyı anlarsın ayrıca arcelık guzel bızımkıde arcelık.
kaça aldın peki.
ayy cok ii yapmışsın o anandan uzak durun o zaman :))) eee yNLIŞ DEEMEMİŞİM YENİ gelin olacaksın.
Valla canım ben beyaz almıştım önce 1000devirdi 7kg du 1000tl ye almıştık onu. O zaman bu makineyi katalogta görmüştüm ama fiyatı uçuk geldi baya 2.300tl falandı. sonra indirime girdi. Bi de az yaktığı için hükümette indirime sokmuş bu makineyi. 2-3 kere üst üste indirime girmiş anlıycağın çok satılsın enerjiden falan tasarruf olsun diye. Kısacası biz aldığımızda 1.300tl di. taksitle aldığımız için bide 7yıl garanti aldığımız için 1.400 e falan geldi. diğer beyaz eşyalarıda boschtan aldık toplam hepsi 5.100tl tuttu. :44:
cnm ben bunun beyaz renklisini kullanıyorum.. 8 kg benimde... çok memnunum inanki..
ama bi arkadaş yazmış 1200 devir çamaşırları yıpratıt diyee doğru sölemiş
çamaşırlarda böle ufak delik oluyo oda emiş gücünden kaynaklanıyomuş...
ama ben 800 devirde kullanıyorum... dediğim gibi alsan rahat edersin.. ben çok memnunum
8kg olması çok iyi çünkü yorganımı pikemi çok rahat yıkayabiliyorum ....
hangi hukumet bu yaa indire sokmuş cok ii fiyat bende bozsammı bu mak. yenisini aldırrım
canım 8 kgluk alman ıyı olmus .
yarın bırgun cocuk olunca tek cocuk doldurur o makıneyı valla .
Boz bozbozmazsan yenisi gelmez Şimdi yine artmış fiyatı artık pembesi falanda var biliyosun. peki sence renk olarak nasıl bu makine?
renk olarakda fiyat olarakda cok guzel yaw sen tr demisin hukumet indirimi felan ben duymadım hiç bu hukumet imndirim yapıyomuymuş
kg olarak iyi bi seçim olmuşta devir olarak bende seviniyodum kuruya yakın çıkartır diye meğersem çamaşırları yıpratıyomuş
Ayrıca yorumları okumadın mı tatlım oğlum var zaten bitane
battaniye ve yastıklar için ideal.1200 değil benimki ama 1000lik çok memnumun
ve hep 1000de çalıştırıyorum.nemli çıkartıyo 2 saatte kuruyo bence al
Kızlar bu çamaşır makinesinden kullanan var mı? yada bi bilgisi olan. nasıl sizce? Fikirleriniz benim için önemli
Özellikleri; 1200devir, 8kg, A+++ Enerji Sınıfı
Eki Görüntüle 379897
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?