Yeni alıcam pişman olmak istemiyorum bi bakar mısınız?

ayy cok ii yapmışsın o anandan uzak durun o zaman :))) eee yNLIŞ DEEMEMİŞİM YENİ gelin olacaksın.

kaça aldın peki.

Canım bende önce beyazını beğenmiştim kırmızısını katalogta görmüştüm ama çamaşır makinesine o kadar bütçe ayıramazdık çok pahalıydı. Baktığımızda tek renkli olan bordosuydu işte. Beyaz eşya işi birazda şans işi aslında. gerçi biz hepsini ordan almıştık sonra arçeliği çok kötülediler eskisi gibi sağlam olmadığını falan söylediler bizde iptal ettirdik ama çamaşır mak. kıyamadım iptal ettirmeye bi de bordosu baya indirime girmiş onunla değiştik beyazı. İnşallah sorun yaşamam memnun kalırım.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım. Kilodan yana sıkıntı olucağını sanmıyorum küçük olsa büyültülmez ama büyük olunca az atılabilir. İhtiyaca göre kullanılabilir. Devire gelince bende düşük devirde yıkarım daha olmadı. bi tecrübem yok inan ama tabiki de istemem çamaşırlarımın yıpranmasını fakat kuruya yakın çıkması hoşuma giderdi heralde. Arçelikten sadece çamaşır makinesini aldık diğerlerini bosch aldık.

kaça aldın peki.

Valla canım ben beyaz almıştım önce 1000devirdi 7kg du 1000tl ye almıştık onu. O zaman bu makineyi katalogta görmüştüm ama fiyatı uçuk geldi baya 2.300tl falandı. sonra indirime girdi. Bi de az yaktığı için hükümette indirime sokmuş bu makineyi. 2-3 kere üst üste indirime girmiş anlıycağın çok satılsın enerjiden falan tasarruf olsun diye. Kısacası biz aldığımızda 1.300tl di. taksitle aldığımız için bide 7yıl garanti aldığımız için 1.400 e falan geldi. diğer beyaz eşyalarıda boschtan aldık toplam hepsi 5.100tl tuttu. :44:

ayy cok ii yapmışsın o anandan uzak durun o zaman :))) eee yNLIŞ DEEMEMİŞİM YENİ gelin olacaksın.

Ben babamla kalıyorum canım. annemle babam geçen sene ayrıldılar 1 seneidr yüzünü görmüyorum. gayet uzağız anlıycağın pekte yeni gelin sayılmam ya

hangi hukumet bu yaa indire sokmuş cok ii fiyat bende bozsammı bu mak. yenisini aldırrım

Hmm anladım canım kullanan biri olarak sen daha bilirsin tabi önerilerin için teşekkür ederim. O zaman bende düşük devirde yıkarım. kapasite olarak kullanışlı ve iyi olmasına sevindim

canım 8 kgluk alman ıyı olmus .
yarın bırgun cocuk olunca tek cocuk doldurur o makıneyı valla .

hangi hukumet bu yaa indire sokmuş cok ii fiyat bende bozsammı bu mak. yenisini aldırrım

Boz boz bozmazsan yenisi gelmez Şimdi yine artmış fiyatı artık pembesi falanda var biliyosun. peki sence renk olarak nasıl bu makine?

canım 8 kgluk alman ıyı olmus .
yarın bırgun cocuk olunca tek cocuk doldurur o makıneyı valla .

kg olarak iyi bi seçim olmuşta devir olarak bende seviniyodum kuruya yakın çıkartır diye meğersem çamaşırları yıpratıyomuş
Ayrıca yorumları okumadın mı tatlım oğlum var zaten bitane

Boz boz bozmazsan yenisi gelmez Şimdi yine artmış fiyatı artık pembesi falanda var biliyosun. peki sence renk olarak nasıl bu makine?

renk olarakda fiyat olarakda cok guzel yaw sen tr demisin hukumet indirimi felan ben duymadım hiç bu hukumet imndirim yapıyomuymuş

renk olarakda fiyat olarakda cok guzel yaw sen tr demisin hukumet indirimi felan ben duymadım hiç bu hukumet imndirim yapıyomuymuş

Evet canım tr deyim. Şansıma öyle denk geldi fiyat ya şimdi biraz daha tuzlu sanırım. Evet tatlım az enerji tüketen az su harcayan makine olduğu için hükümet ülke olarak tasarruf olmasından dolayı indirime sokmuş bu ürünü. Ayrıca genelde ürünleri firmalar indirime sokuyo bu üründe hem firma hem hükümet indirimine denk geldik. O yüzden o kadar uyguna alabildik

kg olarak iyi bi seçim olmuşta devir olarak bende seviniyodum kuruya yakın çıkartır diye meğersem çamaşırları yıpratıyomuş
Ayrıca yorumları okumadın mı tatlım oğlum var zaten bitane

oglusunun oldugunu bılmıyorum cnm . o zaman hıc sorun etme .
ama devır olarak oyle dıyorlar gercekten yıpratıyormus .
benım ablam da oyle ald yenı henuz .bır yıpratma fılan yok .
ama ılerkı zamanlar da ne olur bılemeyız tabı .ablama da yıpratır demısler
ablamında morelı bozuldu .ıns yıpratmaz cnm

delik delik yapar herşeyini devrini azalt muhakkak her yıkamada alıştır elini 1200 mahfeder b yerden kısayım derkenn obur traffftan cıkarırsın

battaniye ve yastıklar için ideal.1200 değil benimki ama 1000lik çok memnumun
ve hep 1000de çalıştırıyorum.nemli çıkartıyo 2 saatte kuruyo bence al

battaniye ve yastıklar için ideal.1200 değil benimki ama 1000lik çok memnumun
ve hep 1000de çalıştırıyorum.nemli çıkartıyo 2 saatte kuruyo bence al

2 saatte nasıl kuruyo ki ? :44: petekte mi? :26:

çamaşırlığa asıyorum ve peteğin yanınada yerleştiriyorum hemen kuruyor

Son düzenleme:
biz de aldık bunun grisinden. %50 enerji tasarrufu yaptığı için bakanlık tarafından destekleniyor ve fiyatı da baya ucuzdu.hala var mı kampanya bilmiyorum.
1200 devri kullanmak zorunda değilsin o ayarlanıyor. Her seferinde 8 kilo çamaşır doldurmak zorunda ona göre suyunu vs ayarlıyor.
biz de her şey gri olucak diye bu rengini almadık ama aklım kalmadı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…