Yeni alınan evin yatak odası zerre ıcıme sınmedi:(canım cok sıkkın

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Arkadaşlar dün ev bakmaya gittik 1 aydır bakıyoruz.. sevgilimin babası diğer evi satıp başka bir ev almaaya karar verdi içinde biz oturacagımız ıcın biz baktık neyse gezdik beğendik sonunda kaba inşaat tan almaya karar verdik 2 ay sonra verilecek ev.
yanlız tek sorun ayakkabılık koyacak yerin olmaması?değil, yatak odası kör noktada kocaman bir oda ve sağ kısmından ufak bir incecik koridor açılıo oranın snunda cam var biraz tuhaf yapmış gün ışığını cok az alacak pencere koyacak yer yok o koridorun sonuna adam hava alsın diye cam koymuş.
bilmem anlatabildim
odayı ŞU ŞEKİLDE CIZIMLE ANLATIRSAM
I-----
I
I
oda aynen bu şekil cam ----lerin sonunda..
sımdı ben buraya yatak odamı koysam bile gece gündüz ışık kullanmak zorundayım. oturma odamı koysam hıc olmaz
bana fikir verin lutfen
ALLAH a karşı nankörluk etmek istemiyorum neticede başımızı sokacagımız bir ev var
sıfır daire herşeyi var ama bu odayı nasıl dekora edip nasıl eşyaları yerleştirecegım oaradıgım çok guzel mobilyalardan vazgeçtim sanki
portmanto koycak yerde yok onu nereye koycam?fikri olan varmı
birde bende kapalı mekan fobisi var kesinlikle uzun sure oturup kalamam...camsız vs yerlerde

Benzer bir evde oturmuştum. Kiracıydım, başka alternatifim yoktu, bir kaç yıl katlanmıştım. Ama siz satın alıyorsunuz. Sabah uyanıp güneş ışığını görmemek insanın enerjisini olumsuz etkiliyor. Sevimsiz bir durum.

Nişanlılık döneminde insan bazen düşüncelerini açık bir şekilde ifade etmekten çekiniyor. Zaten erkeklerin bu tip sorunları algılama kapasiteleri düşüktür. Ev yeni, fiyatı uygun, yeri güzelse kayınpederin ve nişanlın için yeterlidir. Kayınpederinle direkt konuşamıyor anlayamayacağını düşünüyorsan kayınvaliden ya da görümcene çekincelerini anlatmayı dene. Yardımcı olabilirler diye düşünüyorum

arkadaşlar dün ev bakmaya gittik 1 aydır bakıyoruz.. Sevgilimin babası diğer evi satıp başka bir ev almaaya karar verdi içinde biz oturacagımız ıcın biz baktık neyse gezdik beğendik sonunda kaba inşaat tan almaya karar verdik 2 ay sonra verilecek ev.
Yanlız tek sorun ayakkabılık koyacak yerin olmaması?değil, yatak odası kör noktada kocaman bir oda ve sağ kısmından ufak bir incecik koridor açılıo oranın snunda cam var biraz tuhaf yapmış gün ışığını cok az alacak pencere koyacak yer yok o koridorun sonuna adam hava alsın diye cam koymuş.
Bilmem anlatabildim
odayı şu şekilde cızımle anlatırsam
ı-----
ı
ı
Sımdı ben buraya yatak odamı koysam bile gece gündüz ışık kullanmak zorundayım. Oturma odamı koysam hıc olmaz
bana fikir verin lutfen
allah a karşı nankörluk etmek istemiyorum neticede başımızı sokacagımız bir ev var
sıfır daire herşeyi var ama bu odayı nasıl dekora edip nasıl eşyaları yerleştirecegım oaradıgım çok guzel mobilyalardan vazgeçtim sanki
birde bende kapalı mekan fobisi var kesinlikle uzun sure oturup kalamam...camsız vs yerlerde

bi adı var mı bilmiyorum ya da başka sitelerde ikeada oda düzenleme programı var öle bi yerdne yardım alabilirsin ikeanınkini sitesinden indirebilirsin

Aslında durum oyle değil.
sevgilimde babasıda benim istemediğim evi almazlar evi bende cok begendim çok para edecek bir yerde.
bir iki ev beğendik muhitinden ötürü beğenmedi sevgilim elimizdeki tek seçenek bu kaldı. hatta anne babası bu evi oğulları istemiyor diye ikna edeyim diye yalvardılar..
bende beğendim tek sorun yatak odası.
odayı kırdırıp oturma odasından birparça alıcaz galiba.

bence o koridoru ya kirdir yani yatak odayla koridor bitissin cam yaptir , yada hic kabul etme öyle ev mi olurmus yaa gercekten sasirdim, kesinlikle kirdir o duvari bence hem yatak odan genisler

Aslında durum oyle değil.
sevgilimde babasıda benim istemediğim evi almazlar evi bende cok begendim çok para edecek bir yerde.
bir iki ev beğendik muhitinden ötürü beğenmedi sevgilim elimizdeki tek seçenek bu kaldı. hatta anne babası bu evi oğulları istemiyor diye ikna edeyim diye yalvardılar..
bende beğendim tek sorun yatak odası.
odayı kırdırıp oturma odasından birparça alıcaz galiba.

Oda büyükse cam için diğer odadan almayın bence.Cam yaptırın daha iyi olmaz mı ?

Son düzenleme:
canım şimdiki yapılaırn birçoğunda bir tane karanlık oda oluyor maalesef, ama şöyle birşey var yatak odasına yatmadan yatmaya giriyor insan heleki çalışıyorsan sabah kalk akşam yat gün ışığından faydalanılacak bir yer değil, önemli olan havalndırmak uzmanlarr yatılacak odanın kesinlikle çok karanlık olmasını tavsiye ediyor koyu perdelerr falan takmak lazımmış canım hele miğreni falan olan kişiler için çok ideal oluyor, bu dönemde kira vermek büyük bir sıkıntı bence eviniin tadını çıkar başlangıç olarak düşünmeye çalış daha sonraa satıp daha güzel bir ev alırsınızzz inş.

yatak odası sonuçta ışığa gerek yok hava alması içinde gün içinde açarsın camı.ama yazın sıcaklarda zor olur belki hava alamassın serinleyemessin camdan.mecbur güzel lşk bi şekilde dekore etceksin açık renkler spot lambalar kulln duvarlarında her yeri ışıklandır canım kilima taktır çok bunaltıcı olmasın yazın.her şeyin çaresi var yani takma kafana çok var öyle evler bende duydum daha önce

Arkadaşlar dün ev bakmaya gittik 1 aydır bakıyoruz.. sevgilimin babası diğer evi satıp başka bir ev almaaya karar verdi içinde biz oturacagımız ıcın biz baktık neyse gezdik beğendik sonunda kaba inşaat tan almaya karar verdik 2 ay sonra verilecek ev.
yanlız tek sorun ayakkabılık koyacak yerin olmaması?değil, yatak odası kör noktada kocaman bir oda ve sağ kısmından ufak bir incecik koridor açılıo oranın snunda cam var biraz tuhaf yapmış gün ışığını cok az alacak pencere koyacak yer yok o koridorun sonuna adam hava alsın diye cam koymuş.
bilmem anlatabildim
odayı ŞU ŞEKİLDE CIZIMLE ANLATIRSAM
I-----
I
I
sımdı ben buraya yatak odamı koysam bile gece gündüz ışık kullanmak zorundayım. oturma odamı koysam hıc olmaz
bana fikir verin lutfen
ALLAH a karşı nankörluk etmek istemiyorum neticede başımızı sokacagımız bir ev var

canım ev nasılsa kenınıze aıt olacak ve sahsen bende kesınlıkle gunes gormeyen bı ev de oturrulması taraftarı degılım gunes sart ev kendının olacak yarında ıns bebeişlerin olacak bıde evlendıkden sonra calısmazda devamlı evde kalırsan daha cok sıkıntı olur sana guneş alma acısından bı onerım var hanı eyer olabılırse barı gunluk odalarının ve salonun pencerelerını kendınde genısletebılrısın belkı imarda ole bısey yoktur ama ınsaat bıterse kendının yapma sansında var pımapenlerın cok guzel boydan balkon kapılı çift camları var eyer odalarının bı tanesınde balkon varsa boydan balkonun ve pencelerını genıslet derım artı mutfagında balkonun varsa işin daha kolay olur mutfagında balkon ve pencerelerını genısletebılirsin yanı evın içinde ınsaat bıttıkden sonra oynaman gerekecek kendı kafana gore canın nasıl ıstıyorsa öle yap derımd egıstırmekden hıc korkma hıc degılse daha yaşalınası bı hale getır evını malum boyle şeyler bır kere alınır içine sınene kadarda ugras derım yaşayacak olan sensın kımsenın lafına sozune bakma
ayakkabılık içinse sana bı cozum daha bızım apartmanda herkes ole yapıyor hanı bı fıkır eyer kı sokak kapının önünde az bıraz yerın varsa ayakkabılık alıp onuda kapının önüne koyabılırsın bı cok mobılya markasında cok sık kapalı dolap şeklinde ayakkabılık var evın içinede yanı bu korıdor olabılır yada antre arası gorunmesını ıstemezsen eyer antre arasında bı duvarada özel şık bı askı yaptırıp duvara monte edebılırsın yarın evlendıgınde kış vaktınde gelenın oldugunda hıc degılse onların montları ustlerı sana sıkıntı yaratmaz duvara asarsın bu arada cok şık duvar askıları var yada antren falan musaıtse genısse sole az bıraz antrenın duvarınada gardrop gıbı dusun sürgü kapılı dolapda yaptırabılırsın sonucda bı portmantoda ne kadar yer kaplıyacakkı maksat sen rahat et

Back
X