yeni alınmış arabanızı herkese verirmisiniz?

Ben vermem de başkasının arabasını da istemem.
Hiç hoş bir durum değil.

bende kimsenin arabasını istemekten hoşlanmam.eşimede istetmem.onun gönlü boldur ama arabamızda kıymetlidir.zamanında bize veren bir dostumuza ve ailemizden başkasına vermeyiz.

Ben vermem de başkasının arabasını da istemem.
Hiç hoş bir durum değil.

aynen..hep hassas olmuşumdur,arabamız yokken eşime kimseden alma,sözümüz paramıza geçsin demişimdir..gerektiğinde taksi işimizi görür derdim..ama herkes bir olmuyor ne yazıkki...

Vermezdim.

Benim malım kıymetlidir vermem için çok çok yakın arkadaşım olması lazım. Aksi takdirde acil durumda bile ben götürürüm yine de veremem. Aklım kalır

Hayatta vermem arabamı.Eşim de bilir huyumu suyumu.Km'lerce yürüyeceğimi bilsem yine kimsenin arabasını almam,aynı şekilde karşımdakinden de o inceliği beklerim.Menfaatçilere de asla tahammül edemem.:2:

Eşim bana sormadan günahını vermez.
Diyelim ki verdi, bir daha araba anahtarına izisiz dokunamayacak kadar yerdim beynini..

Bu emrivaki olayına karşı, -sanırım hamilesiniz- eşiniz bunu bahane gösterseydi keşke bilmiyorumkismile

çok güzel yakalamışsınız...bozulduğum bir noktada bu oldu zaten..ben hamileyken bu ne yüzsüzlük..ama işte....

asla vermezdim!!!!!
aslaaaaaaaa kötükedihüso
esime de tepkim cok sert olurdu klava:

valla hayatta vermem ben arabamı o kadar emekle alcam daha 1 ay kullanamadan birde 12 saatlik yola :s kesinlikle vermem..

emanet eşya alıp vermeyi hiç sevmem. hemde araba gibi birşeyi asla alıp vermem.
acil sağlık için gerekliyle ben götürür getiririm, bana gerekirse de götürülüp getirilmeyi rica ederim.

biz kimseden istemedik kimsede bizden istemesin kayınpederimden beni biyere götürmesini istemiştim oda götürmedi eşimle ona kızıp araba aldık taksitle borç harçla arabam bu yüzden çok kıymetli hayatta vermem ben o arabaya sahip olmak için sıkıntı çekeyim keyfini başkası sürsün olduu görürsem söylerim

çok sinir bozucu çok

Araba buyuk mesulıyet..
Bababmın arabası bır ara lpg lıydı bızden kat be kat durumu ııyı olan akrabalarımız arabayı ısterlerdı oraya gıdıcez buraya gıdıcez dıye.Annem sınır olurdu ama hayır dıyemezdı.
Esım de en son gorumceme cook kızmıstı gorumcemın nısanlısı ıle gorumcem ondan habersız arabayı alıp 18 saatlık yola gıtmısler bı de esım ustune ustluk anne babasından azar ısıttı.Arabanın kasko bılmemnesını bırakın sıgortası bıle yapılı degıldı,sorsan onlar sorumluluk sahıbı ınsanlar.
Esım arabayı kapının onunde bırakmıo artık ısyerınde bırakıyo nasıl olsa servısle gıdıp gelıyo,soranlara da araba ısyerınde dıyo,ya da araba evın onunde bıle olsa ısyerınde kalmıs anahtarlar dıyo.

yok daha neler.
aslaaaa..
tepkimde sert olurdu. evli olsaydım eğer..sempatiksalakcinni

araba kiralasın. çok elzemse ki
değilmiş birde.. dolu kiralık araba var..
durumuda iyi madem..

ahada verdiniz mi..akannehir

Vermem tabiki de istemem de,çok yakınımsa ve acil,önemli bir durumda seve seve ama.Neden hayır demiyorsunuz ki,ben o kısmı anlamadım,iş durumundan dolayı mı? Unutmayın taviz tavizi doğurur,adam yüzsüzse sonu gelmez ki,bir yerde dur demek gerek,ki çok geçerli mazaretleriniz var.

benim eşiminde yüzü çok yumuşak.9 yıldır evliyim bu sürede sürekli arabamızı emanete verdi hala da veriyor.Çok üzgünüm çoook
az tartışmadım kendisiyle ama o kadar yüzü yumuşak ki
yinede canım bu durumda kesinlikle verdirtmezdim.biz 12 saatlik yola 1 aydır tanıdığımız insana kaskosuz araba vermedik.bu kadarını eşiminde yapacağını sanmıyorum.zaten yapsa karşı çıkardım verdirmezdimlmaz:

ben buna tepki verdim diye eşim beni kötü ilan etti ama..

haset fesat küçük şeylerin insanı oldum ben..

bu kafayla çok yaşamazmışım..

iyiler her zaman kazanırmış...

şaka gibi gerçekten..

o adam biz istesek hiç çekinmeden veririmiş..bundan bana ne ise..

allah o adamı bildiği gibi yapsın..ahım yerde kalmaz inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…