Ben vermem de başkasının arabasını da istemem.
Hiç hoş bir durum değil.
Eşim bana sormadan günahını vermez.
Diyelim ki verdi, bir daha araba anahtarına izisiz dokunamayacak kadar yerdim beynini..
Bu emrivaki olayına karşı, -sanırım hamilesiniz- eşiniz bunu bahane gösterseydi keşke bilmiyorumkismile
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi kredi çekilerek (mutfak masrafından bile kısmak durumunda kalarak ) yeni alınmış arabanızı daha siz bile bir kaç kez binmişken ( oda kısacık yola) durumu sizden iyi,aynı maaşı alıp,kenarda milyarlarca altını bulunduğunu bildiğiniz borcu olmayan bir şahs aciliyet gerektirmeyen bir zamanda istenerek 1 ay önce tanıdığınız birine uzun bir yola (12 saatlik)vermek hoşunuza gidermiydi?(not:arabanın kaskosuda bitmişken) eşinize tepkiniz ne olurdu bu durumda?
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi kredi çekilerek (mutfak masrafından bile kısmak durumunda kalarak ) yeni alınmış arabanızı daha siz bile bir kaç kez binmişken ( oda kısacık yola) durumu sizden iyi,aynı maaşı alıp,kenarda milyarlarca altını bulunduğunu bildiğiniz borcu olmayan bir şahs aciliyet gerektirmeyen bir zamanda istenerek 1 ay önce tanıdığınız birine uzun bir yola (12 saatlik)vermek hoşunuza gidermiydi?(not:arabanın kaskosuda bitmişken) eşinize tepkiniz ne olurdu bu durumda?
hala bir yıl önce pert olan arabamızın kazasını ödediğimizi kasko ve trafik sigortası bittiği için başımızda zaten bir derdin olduğunuda bildikleri halde aldılar arkadaşlar ben daha ne diyim..yani zaten ağzımız yanmış..arabayı kımıldatmak istemezken kaskosu yapılana kadar biz bile kullanmazken..bunu bildikleri halde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?