haklisin canim gösteris delisi insanlar adami deli eder biliyorum Allah razi olsun dediys amenna gerci kibirden onu diyenmi kaldiki kibirli insanlari hic sevmem hrksd var ara ara kibir bendede oluyo ama kibirlenenin yaninda kibirleneceksin caiz bu arastirdim....ki ne oldugunu anlasinacil falan bi durumu yok beyfendinin canım benim...
müfettişini lüks bir araba ile karşılamak maksadının yani yalakalık dışında bir aciliyeti falan yok..bir hastalık vs olsa amenna...
bu beyfendi her özel işi için birilerinden böyle özelliklede iyi arabaları seçerek dilencilik yapar maşallah..eminim verenler bıkmıştır artık..hiç bir borcu derdi olmadığı halde eşinin bilezikleri kenarda dururken bunu yapması beni delirtti,sabahleyin aniden eşiyle bizim arabaya binerken gördüm..sonrasında eşi olacak yüzsüzle olan konuşmalardada hiiiiç oralara esmedi hanımefendi.sanki hiç bizden araba alan onlar değil..bi teşekkür yok..bilmezlikten geliyor belki benim haberim yoktur diye sanırım ..sinirden 2 gün ağladım..eşimde sen haklısın demedi bana neymiş sevapmış,.fakir bir insandan söz etsek neyse..kendi kendimi yediğimle kaldım..senağlama
ama canim yinede böyle dusunmemelisin...belki sizinde ona isiniz duser oda sizin isinizi yapar altin esik gumus esige muhtac olur tarzinda....bilmiyorumki cokda takma kafayaeşim söylemiş kaskosu yok diye..arada rütbe olayı olunca kibar bir emri vaki olmuş eşime karşı sanırım..ama bölümleri branşları vs herşeyleri farklı..versen dert vermesen bir dert..sonuçta iş başka özel mülkiyet başka ama insan densiz olunca....
sinirimden 2 gün ağladım..allah bildiği gibi yapsın böylelerini..
ya bırak tanıdık birini,aiLeme biLe vermezdim ben.
bir tanıdığım genç bir aiLe dostLarına vermiş,çocuk kaza yapmış karşı taraf öLmüş,arabanın sahipLeri bir dünya kan parası vermişLer ifLasın eşiğinden dönmüşLer.
onu da bırak,eğer çocuk kaçsaydı yada kazayı kimse görmeseydi çocuk onLarın üstüne atsaydı bunu kanıtLayamazdı ve arabanın sahipLeri bu konuda yargıLanır,ve kesin hapis cezası aLırdı.
araba pert oLunca giden masrafı emeği saymıyorum biLe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?