Yeni alışkanlıklarla kilolardan kurtulma günlüğüm

applecherry

cimcime sultan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
351
104
303
Ankara
Sağlıklı alışkanlıklar edinerek kilolarımdan kurtulacağım. Yaptıklarımı da buradan paylaşmak istiyorum. Günde iki litre suç içme alışkanlığı kazanmak istiyorum. Ketojenik gibi beslenme şekline geçiş yapıyorum. Unlu ürünleri hayatımdan çıkardım. Kahve zaten içmiyorum. Sabahları oil pulling yapıyorum. Hergün yarım saat vücut ağırlığı egzersizleri yapmak istiyorum. Böylece 15 kilo vermek hedefim.

Canım oil piling nedir 😊😊ay yazamadımda 😀😀 çok iyi yapmışsın gerçekten bende aynı şekilde ünlü mamul sıfır, paketli gıda yok denecek kadar az . Ev yapımın yoğurt yiyorum bakalim verebilecez mi kiloları😊

Probiyotik kullanmıyorum. Oil pulling her sabah ağzınızda istediğiniz bir yağ çeşidini 10dak. 20dak. ne kadar tutabiliyorsanız tutuyorsunuz sonra dişlerinizi fırçalıyorsunuz. Ağzınızda gece boyu birikmiş bakteriler ve onların toksinlerinden kurtulmak için yapılıyor. Ben zeytinyağı kullanıyorum memnunum. Spor düzenli yapamadım ama jumping jackle başlayacağım sonra başka hareketler ekleyerek devam etmek istiyorum. Onun dışında yürüyüş yapıyorum.
Biraz geç cevap yazdım ama bu pandemi ortamında da bu kadar oldu ancak. Bu arada su içme alışkanlığı edindim.

Back
X