Yeni amaliyat oldum burnum.cap(fotoğrafli)

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
203
116
23
23
Kızlar bu gün tampon ve aldılar çıktı. İlk başta ben alçının çap olduğunu anlamıştım . İlk gün . Ama bu gün alçı ciktiginnda resmen burnum çap duruyordu sol tarafa kaymış gibi. Doktor ödem olduğunu zamanla geçeceğini söyledi kafamı taktım çok üzüldüm ya . O kadar eziyet masrafa bu şekilde olması üzdü sizce gecermi . Tam ortalı olurmu doktor çap yapmis tamponu o şekilde de oturmuş

Eklentiler

• 1000151126.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 156
Cap ne demek? 3 kere "cap" yazmissin, anlasilmiyor.

Sola kaymis demene gelince ben kayiklik goremedim su fotoda. Bantlardan anlasilmiyor da olabilir gerci fotodan. Ama goremedim yani

Sanki hafif bi egim de var ama bantlardan tam anlayamiyorum. Bu arada senin yuzun de asimetrik. Benim de oyleymis, sonradan fark ettim. O yuzden artik dikkat ettigimde anliyorum sende de belirgin asimetri var o da sana oyle hissettiriyor olabilir

Bir de daha yeni. Uzulme. Toparlar varsa da bi sey. Bekle :)
Ben de senin gibiydim ilk basta ama ciddi bir sorunum 4. Ayda falan ortadan kalkti dusun. Gecmis olsun insallah cektigine degecek

Bir de daha yeni. Uzulme. Toparlar varsa da bi sey. Bekle :)
Ben de senin gibiydim ilk basta ama ciddi bir sorunum 4. Ayda falan ortadan kalkti dusun. Gecmis olsun insallah cektigine degecek
Doktorum da artık tecrübeliyim. Düzelecek dedi . Ama yine de insan ister istemez üzülüyor . Çok teşekkür ederim bu arada çok naifsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…