- 1 Ekim 2013
- 180
- 2
- 16
- Konu Sahibi yagmur2014
-
Daha çok yeni o sislik inecektir 3-5 güne dikiş oldugundan dudak üstünde şişlik olmustur yüzündeki şişliklerle dudak ve dudak üstündeki şişliğin de iner bence hiç sıkma canını simdiden :)
Hiç korkma endişelenme sen bir haftada normale döner bence :)
şimdi bantlıdır burnun onlar cıkınca umarım erkek arkadasın da iyi ki olmussun der :)
Arkadaşlar merhaba, ben dün ameliyat oldum burnumdan, yüzüm ve gözlerim çok şişti ve morardı bunları anlıyorum ama üst dudağım da çok şişik duruyor bu durum çok sinirlerimi bozuyor acaba burnum hafiften kaldırıldığı için mı dudaklarım şiş hep böyle mi kalacak acaba, sizde de dudak bölgesinde şişme olmuş muydu?
canım burun ucun kalktığı için dudakta bir miktar değişim oluyor bende öyleyim şişlikler iner ama yinede biraz olacak kendini hazırla
canım burun ucun kalktığı için dudakta bir miktar değişim oluyor bende öyleyim şişlikler iner ama yinede biraz olacak kendini hazırla
sanmıyorum gözle görülür bir değişim olacagını ben de ameliyat oldum bi arkadasım da hele arkadasımın burnu dudagına degiyordu resmen ona ragmen cok havaya kaldırdılar aşırı kalkık dudagındaysa hiç sorun olmadı sislikler indikce dudagındaki sislik de gecti ama kişiden kişiye de değisebilir bu durum tam bilemem bu yüzden
Geçmiş olsun ve yeni burnun hayırlı olsun
Ben de cuma ameliyat oldum yarın alçım çıkacak
Üst dudak benimde şiş ve öndişlerimi kapatıyor konuşamıyorum buyüzden burun ve çevresi gergin
Ama bu durum çok normal çünkü dikişler var burun altında sizinde öyledir muhakkakstres yapmayın bence botokslu dudaklarınız tadını çıkarın :)
tesekkürler canm sana da geçmiş olsun, sen de burun tıkanıklığı var mı
Olmazmı çok yoğun ..ama çok normal bu..hele birde akşamüzeri dışarı çıktım burun hava değişimine çok hassas ya şuan grip gibiyim bildiğin
Bu süreç geçecek yağmur lütfen kalıcı olduğunu düşünüp üzülme
Bak benimde üst dudak öndişleri kapatıyor kaldıramıyorum ve bu geçecek biliyorum
Dudak böle kalmaz kalırmı hiç
Nasıl konuşacaz ağzımızı acacaz vs
Dr lar bunun farkında
Çok takıldığın durumlarda Dr ile görüş
Burda bizler söleriz bişeyler ama aynı Dr un hastslarıda olsak farklı seyler yaşayabiliriz
Arkadaşlar merhaba, ben dün ameliyat oldum burnumdan, yüzüm ve gözlerim çok şişti ve morardı bunları anlıyorum ama üst dudağım da çok şişik duruyor bu durum çok sinirlerimi bozuyor acaba burnum hafiften kaldırıldığı için mı dudaklarım şiş hep böyle mi kalacak acaba, sizde de dudak bölgesinde şişme olmuş muydu?
Yağmur ben üç yastıkta yatıyorum hatta dörtte denebilir
En kötü noktalarındanda biri bu benim için bu sürecin resmen bildiğin oturuyorum sanki
Bence devam bana Dr um devam dedi
Kanama ve sızıntı olmaması için bu
Yağmur ben üç yastıkta yatıyorum hatta dörtte denebilir
En kötü noktalarındanda biri bu benim için bu sürecin resmen bildiğin oturuyorum sanki
Bence devam bana Dr um devam dedi
Kanama ve sızıntı olmaması için bu
aynen 5.günümdeyim ve hala oturarak uyuyorum
off şöyle yüzümü yastığa gömeceği günler gelse keşke hemen
dancingqueen ufuk bey okyanus spreyi verdimi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?