yeni ameliyat oldum

yagmur2014

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
180
2
16
Arkadaşlar merhaba, ben dün ameliyat oldum burnumdan, yüzüm ve gözlerim çok şişti ve morardı bunları anlıyorum ama üst dudağım da çok şişik duruyor bu durum çok sinirlerimi bozuyor acaba burnum hafiften kaldırıldığı için mı dudaklarım şiş hep böyle mi kalacak acaba, sizde de dudak bölgesinde şişme olmuş muydu?

Daha çok yeni o sislik inecektir 3-5 güne dikiş oldugundan dudak üstünde şişlik olmustur yüzündeki şişliklerle dudak ve dudak üstündeki şişliğin de iner bence hiç sıkma canını simdiden :)

Daha çok yeni o sislik inecektir 3-5 güne dikiş oldugundan dudak üstünde şişlik olmustur yüzündeki şişliklerle dudak ve dudak üstündeki şişliğin de iner bence hiç sıkma canını simdiden :)

canııımmmm çok sagol cok tesekkür cevap yazdığın için, inan çektiğim acıyı duymuyorum endişeden ama cevabın rahatlattı, benim erkek arkadaşım çok karşıydı onu dinlemedim, bi yeri duzeltirken bir yerin bozulur dedi, onun dediği doğrulanacak diye ödüm kopuyor, çok sağol cevap için

Hiç korkma endişelenme sen bir haftada normale döner bence :)
şimdi bantlıdır burnun onlar cıkınca umarım erkek arkadasın da iyi ki olmussun der :)

canım burun ucun kalktığı için dudakta bir miktar değişim oluyor bende öyleyim şişlikler iner ama yinede biraz olacak kendini hazırla

canım burun ucun kalktığı için dudakta bir miktar değişim oluyor bende öyleyim şişlikler iner ama yinede biraz olacak kendini hazırla

sanmıyorum gözle görülür bir değişim olacagını ben de ameliyat oldum bi arkadasım da hele arkadasımın burnu dudagına degiyordu resmen ona ragmen cok havaya kaldırdılar aşırı kalkık dudagındaysa hiç sorun olmadı sislikler indikce dudagındaki sislik de gecti ama kişiden kişiye de değisebilir bu durum tam bilemem bu yüzden

Geçmiş olsun ve yeni burnun hayırlı olsun
Ben de cuma ameliyat oldum yarın alçım çıkacak
Üst dudak benimde şiş ve öndişlerimi kapatıyor konuşamıyorum buyüzden burun ve çevresi gergin
Ama bu durum çok normal çünkü dikişler var burun altında sizinde öyledir muhakkak stres yapmayın bence botokslu dudaklarınız tadını çıkarın :)

anladım canım, ben herseye hazırım da erkek arkadaşım konusu fena umarım bu burun meselesi yuzunden 3.5 yıllık ilişkimiz bitmez, sagol cevap yazdığın ıçın

canım umarım dediğin gibi gözle görülür bişey olmaz, teşekkürler cevap için sevgiler

tesekkürler canm sana da geçmiş olsun, sen de burun tıkanıklığı var mı

tesekkürler canm sana da geçmiş olsun, sen de burun tıkanıklığı var mı

Olmazmı çok yoğun ..ama çok normal bu..hele birde akşamüzeri dışarı çıktım burun hava değişimine çok hassas ya şuan grip gibiyim bildiğin
Bu süreç geçecek yağmur lütfen kalıcı olduğunu düşünüp üzülme
Bak benimde üst dudak öndişleri kapatıyor kaldıramıyorum ve bu geçecek biliyorum
Dudak böle kalmaz kalırmı hiç
Nasıl konuşacaz ağzımızı acacaz vs
Dr lar bunun farkında
Çok takıldığın durumlarda Dr ile görüş
Burda bizler söleriz bişeyler ama aynı Dr un hastslarıda olsak farklı seyler yaşayabiliriz

haklısın canım çok sagol cevap yazdığın için

valla ne yalan diyim, o dudak şişliği keşke öyle kalsaydı benim :) çok güzel ve seksy di.

Arkadaşlar, ameliyatımın 4.gunu bugun, hala duz yatmıyorum kalın iki yastık koyuyorum basımın altına, benim için rahatsız edici bu durum, tek ve ince yastığa gecmemde sakınca varmıdır acaba zararlı olur mu

Yağmur ben üç yastıkta yatıyorum hatta dörtte denebilir
En kötü noktalarındanda biri bu benim için bu sürecin resmen bildiğin oturuyorum sanki
Bence devam bana Dr um devam dedi
Kanama ve sızıntı olmaması için bu

aynen 5.günümdeyim ve hala oturarak uyuyorum
off şöyle yüzümü yastığa gömeceği günler gelse keşke hemen
dancingqueen ufuk bey okyanus spreyi verdimi sana?

aynen 5.günümdeyim ve hala oturarak uyuyorum
off şöyle yüzümü yastığa gömeceği günler gelse keşke hemen
dancingqueen ufuk bey okyanus spreyi verdimi sana?

Canım bana illiadin burun spreyi vermişti alçı alınana kadar demişti ilk.
cuma alçı alınınca spreye devam dedi.prospektüste 7 günden fazla kullanmayın diyordu ;hatırlattım ;"aman salla der gibi "el işareti yaptı tebessüm etti. Devam dedi.çarşamba bantlarım çıkacak. Okyanus suyu değil bu illiadin.sana farklı bişeymi verdi?
Tereddütüm şu ki Abi'm estetik plastik cerrahide asistan 6 aydan az kaldı uzmanlığına.onada soruyorum ben kafama takılanları.abim ilk ilacı (illiadin spreyi)aldığımı söylediğimde uyarmıştı "aman 5-6 günden fazla kullanılmaz o diye " .
ama Ufuk bey kullan diyor
Dr uma güveniyorum bi bildiği vardır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…