- 23 Eylül 2012
- 206
- 60
- 318
- Konu Sahibi yagmur2014
-
aynen 5.günümdeyim ve hala oturarak uyuyorum
off şöyle yüzümü yastığa gömeceği günler gelse keşke hemen
dancingqueen ufuk bey okyanus spreyi verdimi sana?
Canım bana illiadin burun spreyi vermişti alçı alınana kadar demişti ilk.
cuma alçı alınınca spreye devam dedi.prospektüste 7 günden fazla kullanmayın diyordu ;hatırlattım ;"aman salla der gibi "el işareti yaptı tebessüm etti. Devam dedi.çarşamba bantlarım çıkacak. Okyanus suyu değil bu illiadin.sana farklı bişeymi verdi?
Tereddütüm şu ki Abi'm estetik plastik cerrahide asistan 6 aydan az kaldı uzmanlığına.onada soruyorum ben kafama takılanları.abim ilk ilacı (illiadin spreyi)aldığımı söylediğimde uyarmıştı "aman 5-6 günden fazla kullanılmaz o diye " .
ama Ufuk bey kullan diyor
Dr uma güveniyorum bi bildiği vardır elbet
Bana da farklı bişiy vermedi ama hani bende alçı var ondan herhalde diye düşünmüştüm.
Burada okuduğum kadarıyla herkes alçıları alındıktan sonra spreye geçmiş.
O yüzden bi sana sorayım dedim bu arada ufuk beyin başka bi hastasıyla da görüşüyoruz gerçi ameliyat olalı 1 yılı geçmiş ona zamanında tonimer isimli bir okyanus spreyi vermiş.
Belki de daha zamanı vardır.
Bu arada alçın çıktıktan sonra ekstra bir şişmen oldumu?antibiyotiğe devam ediyomusun?
Birde ben yutkunurken de çok zorlanıyorum sanki boğazlarım şiş gibi
Arkadaşlar bu başlığı açtığımda inanılmaz endişeliydim, yuzum mor ve şiş, dudaklarım da şışlikten patlayacakmış gibiydi ve bunlar hiç geçmeyecekmiş gibime geliyor aşırı korkuyordum ama bugun 7. gunum ve maşallah ne morluk ne şişlik kaldı, eğer siz de endişeliyseniz ilk günlerinizse ve hiç geçmeyecek diye korkuyorsanız hiç endişelenmeyin, inanın geçiyor hersey, morelinizi yüksek tutun
den den koyuyorum bu sorulara:)Kızlar çok geçmiş olsun:) bende uzun süredir bu ameliyatı düşünüp ,olamayanlardanımameliyattan çıktıktan sonraki süreç hakkında bilgi verir misiniz?ağrı sızı çok mu?bulantı oluyo mu?özellikle merak ettiğim tampon çıkana kadar hep ağızdan mı nefes alıyosunuz?benim kronik faranjitim var.şimdi bile boğazım kuru eğer ağzımdan devamlı nefes alırsam boğaz durumumu düşündükçe kötü oluyorum ( bir de şehirdışından geleceğim istanbula,kaç gün kalmalıyım? Şimdiden çok tşkr ediyorum:)
Canim ameliyattan sonraki ilk gun cok az bir agri hissettim agri yonunden bir sikintim olmadi ama anesteziden oldukca etkilendim midem cok bulandi bas agrisi da vardi ama hicbiri dayanilmayacak seyler degilKızlar çok geçmiş olsun:) bende uzun süredir bu ameliyatı düşünüp ,olamayanlardanımameliyattan çıktıktan sonraki süreç hakkında bilgi verir misiniz?ağrı sızı çok mu?bulantı oluyo mu?özellikle merak ettiğim tampon çıkana kadar hep ağızdan mı nefes alıyosunuz?benim kronik faranjitim var.şimdi bile boğazım kuru eğer ağzımdan devamlı nefes alırsam boğaz durumumu düşündükçe kötü oluyorum ( bir de şehirdışından geleceğim istanbula,kaç gün kalmalıyım? Şimdiden çok tşkr ediyorum:)
Yağmurcum peki nefes alabiliyor musun burnundan ameliyattan çıkınca?tamponun içinde delik fln var mı?boğaz kuruluğu,ağrısı oluyo mu?
Kızlar çok geçmiş olsun:) bende uzun süredir bu ameliyatı düşünüp ,olamayanlardanımameliyattan çıktıktan sonraki süreç hakkında bilgi verir misiniz?ağrı sızı çok mu?bulantı oluyo mu?özellikle merak ettiğim tampon çıkana kadar hep ağızdan mı nefes alıyosunuz?benim kronik faranjitim var.şimdi bile boğazım kuru eğer ağzımdan devamlı nefes alırsam boğaz durumumu düşündükçe kötü oluyorum ( bir de şehirdışından geleceğim istanbula,kaç gün kalmalıyım? Şimdiden çok tşkr ediyorum:)
Çok tşkr ederim verdiğiniz bilgiler için :) ameliyat sonrası süreç beni çok korkutuyoracaba kapalı teknikle mi olsam diyorum ?emre bey,barış bey ve Yakup avşar seçeneklerim arasında..ama barış bey konusunda forumda bikaç olumsuz şey okudum,çökme vs..diye..Emre beyle çok önce yaptığım görüşmede beklerken ameliyat olmuş bi hasta ile karşılaştım,çok ağrısı olduğunu söyledi ve bu kdr acı çekeceğimi bilsem olmazdım dedi..bi de ameliyattan çıkınca topukların ağrıyordu dedi,o kısma anlam veremedim...Yakup avşar hk.da bilgim yok... napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?