yeni ameliyat oldum

Yağmurcum önce sonra foton var mı acaba?bi de hangi Dr.a ameliyat oldun?

edacım fotoğraf koymayı dusunmuyorum canım cunku psikoloji öğrencisiyim, ilerde psikolog oldugumda fotoğraflarımın internet ortamında görunmesi sorum yaratabilir meslek açısından. Zaten su anda burnum çok şiş durumda fotoğraf cekmem için en az 15 gun daha beklemem gerek. Doktorum çok tanınmış biri değil ama yurt dısında eğitimler almış eğitimi mukemmel bir profosor doktor adı Ersin Ülkür, bu sitede adını duymadım ama çok mukemmel bir doktor ve fiyatı da diğer tanınmış doktorlara göre cok uygun ben 4500 lira oldum ameliyatı hersey dahil özel hastanede bir gece kaldım sadece doktora verdim para. Hersey bir yana bana doktorum profösor olması guven verdi çok doğal bir burun yaptı hayal kırıklığına uğramadım hiç

İlliadin sprey şuan kafamı karıştırıyor asena abim bi ihtimal burunda delinme yaptığını oyüzden 7 günden fazla kullanılmama sı gerektiğini söledi.bence bırak dedi. Yarın geliyor buraya Bayram için bakacak burnuma bakalım
buarada benim 9. Günüm bantlıyım Çarşamba çıkacak bantlar
Antibiyotık 5.günde bitmişti devam etmedim.
7.günde yani alçım çıktığı gün Ufuk bey agrıkesiciyide bırak dedi ki benimde ağrım olmuyordu öle .
Cumadan beri agrıkesicide almıyorum
Burun temizliği ile ilgili napıyosun?
Burnumun iç ucunda sanki hala tampon varmış hissi veren bi minik kütle var
sanırım kan birikintisi donmuş .sıcaksuya batırdığım kulakçöpüyle temizlemeye çalışıyorum,ama hala orda.söküp atasım var tursıyorum yanlış bşy yaparım diye

Aynen benimde içi pıhtılaşmış kan kütleleri var.
Hala illiadin kullanıyorum onun dışında ben çok da pamukla filan kurcalamak istemiyorum açıkçası.
Yarın benimde alçım alınacak okyanus suyunu soracağım.
Sana da yazarım buradan.
Bu arada esas sorun benim burnumun ucu kocaman bildiğin.
Yani bu şişlik elbette ki ama ne kadar inebilir ki yani:(
Sen bandajların açılınca burnunu beğendinmi istediğin gibi olmuş muydu?
Ya zaten eskiden büyük bi burnum vardı ameliyat sonrası da bu büyük burun ucuyla kalırsam artık göçerim yani psikolojik olarak.
Ve burdan bütün ameliyat düşünen arkadaşlara sesleniyorum bence hiç de kolay değil.
Bugün 8.günüm hala nefes yok tat yok koku yok gece 3 saatten fazla uyku yok.O da saat başı inanılmaz bir boğaz ağrısıyla uyanarak.
Ve düşünün ki şeklini geçtim burnun eski fonksiyonlarına kavuşması için en az 6 ay gerekiyor.
Bilemiyorum her bünyeye farklı etki yapabilir ama ben zorlandım.
O yüzden doktorunuzu iyi seçin iyice araştırın acele karar vermeyin.
Bu kadar eziyetten sonra elinizde memnun olacağınız bir sonuç olsun derim ben.

Aynen benimde içi pıhtılaşmış kan kütleleri var.
Hala illiadin kullanıyorum onun dışında ben çok da pamukla filan kurcalamak istemiyorum açıkçası.
Yarın benimde alçım alınacak okyanus suyunu soracağım.
Sana da yazarım buradan.
Bu arada esas sorun benim burnumun ucu kocaman bildiğin.
Yani bu şişlik elbette ki ama ne kadar inebilir ki yani:(
Sen bandajların açılınca burnunu beğendinmi istediğin gibi olmuş muydu?
Ya zaten eskiden büyük bi burnum vardı ameliyat sonrası da bu büyük burun ucuyla kalırsam artık göçerim yani psikolojik olarak.
Ve burdan bütün ameliyat düşünen arkadaşlara sesleniyorum bence hiç de kolay değil.
Bugün 8.günüm hala nefes yok tat yok koku yok gece 3 saatten fazla uyku yok.O da saat başı inanılmaz bir boğaz ağrısıyla uyanarak.
Ve düşünün ki şeklini geçtim burnun eski fonksiyonlarına kavuşması için en az 6 ay gerekiyor.
Bilemiyorum her bünyeye farklı etki yapabilir ama ben zorlandım.
O yüzden doktorunuzu iyi seçin iyice araştırın acele karar vermeyin.
Bu kadar eziyetten sonra elinizde memnun olacağınız bir sonuç olsun derim ben.

Asenacım merhaba,
Biliyomusun yazdıklarını okurken bi kısmında ayy dedim sanki ben yazıyorum..burun ön kısmı büyüklüğü hakkındaki sözlerin..
Evet açıkcası şuanki görüntüden bende pek memnun değilim nekadar pozitif olmaya çalışsamda..
Ön kısmı çok büyük geliyo banada.benimde ön kısmı büyük , kanatlar yani,biraz aşağı düşük bi burnum vardı
Düşüklük gitmiş kaldırılmış burun ama önden bakınca sanki burun hala eski burnum moralim bozuluyor
Bir de daha kötüsü; burnumun tam ucunda üstte ben var ki yıllardır beni zerre rahatsız etmezdi ama şimdi burun düzelince sanırım ,nasıl Batıyo bana anlatamam..yarın onu soracam..
Ama bişey daha forumdaki çoğu kişi burun ucunun şişliğinin zamanla gittiğini bu aralar bayağı şiş olmasının normal oldugunu yazmış
Son bişey ben dün burnum için serum uyguladım.(serum;okyanus suyu hepsi aynı şey tuzlu su)
Abi'm gelmişti ona anlattım durumu gidip serum almış bikaçranede enjektör.serumu alıp burnuma hızlıca sıktı,sanki denizde burnumdan su yutmuşum gibi oldum ama o kaçgündür yaşadığım tıkanıklık bianda uçtu
Burnumun bi açılışı vardıki ..İnan çok rahatlattı..ve konuşamayan ben daha rahat konuşur oldum.meger konuşamamam büyük oranda tıkanıklıktanmış
daha öncede yazdım Abi'm illiadin kullanmamı sakıncalı buluyo.eşide söyledi;5 günden fazla kullanınca tıkanıklığı artırıyomuş.dün hiç kullanmadım ama bugün Ufuk beyin hatrına bi kere ikişer pıst sıktım:)
Serumu yada okyanus suyunu tavsiye ederim
Ben Ufuk beye sormadan yaptım ama napim çok tıkalıydım

Asenacım merhaba,
Biliyomusun yazdıklarını okurken bi kısmında ayy dedim sanki ben yazıyorum..burun ön kısmı büyüklüğü hakkındaki sözlerin..
Evet açıkcası şuanki görüntüden bende pek memnun değilim nekadar pozitif olmaya çalışsamda..
Ön kısmı çok büyük geliyo banada.benimde ön kısmı büyük , kanatlar yani,biraz aşağı düşük bi burnum vardı
Düşüklük gitmiş kaldırılmış burun ama önden bakınca sanki burun hala eski burnum moralim bozuluyor
Bir de daha kötüsü; burnumun tam ucunda üstte ben var ki yıllardır beni zerre rahatsız etmezdi ama şimdi burun düzelince sanırım ,nasıl Batıyo bana anlatamam..yarın onu soracam..
Ama bişey daha forumdaki çoğu kişi burun ucunun şişliğinin zamanla gittiğini bu aralar bayağı şiş olmasının normal oldugunu yazmış
Son bişey ben dün burnum için serum uyguladım.(serum;okyanus suyu hepsi aynı şey tuzlu su)
Abi'm gelmişti ona anlattım durumu gidip serum almış bikaçranede enjektör.serumu alıp burnuma hızlıca sıktı,sanki denizde burnumdan su yutmuşum gibi oldum ama o kaçgündür yaşadığım tıkanıklık bianda uçtu
Burnumun bi açılışı vardıki ..İnan çok rahatlattı..ve konuşamayan ben daha rahat konuşur oldum.meger konuşamamam büyük oranda tıkanıklıktanmış
daha öncede yazdım Abi'm illiadin kullanmamı sakıncalı buluyo.eşide söyledi;5 günden fazla kullanınca tıkanıklığı artırıyomuş.dün hiç kullanmadım ama bugün Ufuk beyin hatrına bi kere ikişer pıst sıktım:)
Serumu yada okyanus suyunu tavsiye ederim
Ben Ufuk beye sormadan yaptım ama napim çok tıkalıydım

Evet pozitif olmaya çalışmaya çalışıyorum bende.
Ama bi taraftan da düşünüyorum bu burun şişliği inse inse ne kadar iner diyorum.
Belki de çok erken yazıyoruz bunları sonuçta daha 1 ay bile olmadı.
Bu arada mesela forumu kurcalıyorum 11 günlük burnum diye resimler var bildiğin benim burnumun yarısı:)
Yani büyük kemerli bi burnum vardı çok işlem yapıldı haliyle de daha şiş filan diye avutuyorlar kendimi:)
Bide benim düşün alçım daha açılmadı yarın gözyaşlarıma hakim olamayacağım sanırım.
Serum olayına ben de giriceğim yarın dediğim gibi tıkanıklık artık dayanılacak gibi değil.
Neyse pozitifte kalarak sabretmeye devam edeceğim ama şuna da inanıyorum 2 ay sonra bu burun neyse o olacak.
O zamana kadar istediğimiz boyuta gelmezse sonrasın da zaten çok ufak değişimler olacaktır.
Umarım bu kadar sıkıntıya değer.
Bu arada Abi'n bir cerrah olarak yapılan işe ne dedi merak ediyorum..

Evet pozitif olmaya çalışmaya çalışıyorum bende.
Ama bi taraftan da düşünüyorum bu burun şişliği inse inse ne kadar iner diyorum.
Belki de çok erken yazıyoruz bunları sonuçta daha 1 ay bile olmadı.
Bu arada mesela forumu kurcalıyorum 11 günlük burnum diye resimler var bildiğin benim burnumun yarısı:)
Yani büyük kemerli bi burnum vardı çok işlem yapıldı haliyle de daha şiş filan diye avutuyorlar kendimi:)
Bide benim düşün alçım daha açılmadı yarın gözyaşlarıma hakim olamayacağım sanırım.
Serum olayına ben de giriceğim yarın dediğim gibi tıkanıklık artık dayanılacak gibi değil.
Neyse pozitifte kalarak sabretmeye devam edeceğim ama şuna da inanıyorum 2 ay sonra bu burun neyse o olacak.
O zamana kadar istediğimiz boyuta gelmezse sonrasın da zaten çok ufak değişimler olacaktır.
Umarım bu kadar sıkıntıya değer.
Bu arada Abi'n bir cerrah olarak yapılan işe ne dedi merak ediyorum..

Sen yinede pozitif olmaya çalış..
Ben bi arkadasın resmini inceledim (ufuk beyin hastası) 20 günlük hâli ve 4 ay sonrası bayağı fark var..
Ama emin ol seni çok ii anlıyorum..
Bende kendimi böle avutuyorum
Ben bir de ameliyat öncesinde,sadece muayeneye gittiğimle kaldı Dr la görüşmem.. Bikere daha görüşmeliydim diye pişman olmuyor değilim..işten izin almayayım dedim çok yoğunduk..şimdi kızıyorum kendime nekadar Hayati öneme sahip bişey ben çok hafife aldım
Abi'm her Dr gibi çok konuşmaz:) gayet ii görünüyor,güzel olmuş dedi sadece..
Bir de babam estetik durumunu bilmediğinden çok detaylı konuşamadık aslında abimle yalnız kalıp
Detay yorumları yarın yapar gelince
illiadin olayını anlatmıştım zaten..dikişlere zeytinyağı sür demişti onada tamam dedi

Arkadaşlar benim de burnumun ucu kocaman duruyor, top gibi yani, ama endiselenmeyelim bence inecektir su an cok yeniyiz sisliklerimiz inmedi henuz sabredelim

Sen yinede pozitif olmaya çalış..
Ben bi arkadasın resmini inceledim (ufuk beyin hastası) 20 günlük hâli ve 4 ay sonrası bayağı fark var..
Ama emin ol seni çok ii anlıyorum..
Bende kendimi böle avutuyorum
Ben bir de ameliyat öncesinde,sadece muayeneye gittiğimle kaldı Dr la görüşmem.. Bikere daha görüşmeliydim diye pişman olmuyor değilim..işten izin almayayım dedim çok yoğunduk..şimdi kızıyorum kendime nekadar Hayati öneme sahip bişey ben çok hafife aldım
Abi'm her Dr gibi çok konuşmaz:) gayet ii görünüyor,güzel olmuş dedi sadece..
Bir de babam estetik durumunu bilmediğinden çok detaylı konuşamadık aslında abimle yalnız kalıp
Detay yorumları yarın yapar gelince
illiadin olayını anlatmıştım zaten..dikişlere zeytinyağı sür demişti onada tamam dedi
Ben iki kez görüştüm istediğim burunları mail attım.
Fakat Ufuk bey beni yüzde bir oranın olduğunu ve oran ölçüsünde benim yüzüme en yakışacak burunu yapacağını söyledi.
Bu sözün üzerine o kadar güveniyosun ki sonuçta profesör olan o diyosun.
Yani biz ne istersek isteyelim o kafasına yatmayanı yapmıyor bence :)
Dediğin gibi pozitif olup beklemekten başka seçeneğimiz yok gibi.
Yarın alçı çıktıktan sonra çok kötü olmam umarım:)
Bi de en azından yalnız olmadığımı bilmek de su serpti biraz.
Bu arada iyi bayramlar

Arkadaşlar merhaba, ben dün ameliyat oldum burnumdan, yüzüm ve gözlerim çok şişti ve morardı bunları anlıyorum ama üst dudağım da çok şişik duruyor bu durum çok sinirlerimi bozuyor acaba burnum hafiften kaldırıldığı için mı dudaklarım şiş hep böyle mi kalacak acaba, sizde de dudak bölgesinde şişme olmuş muydu?

Canım benimde 13.günüm bende dudaklarımda şişme olmamıştı ama onun dışında yanaklarım bile şişmişti. Ama dudakları şişen insanlarda çok. O ödeme bağlı şişmedir. Bi kac haftaya geçer.

Fakat Ufuk bey beni yüzde bir oranın olduğunu ve oran ölçüsünde benim yüzüme en yakışacak burunu yapacağını söyledi.
Bu arada iyi bayramlar

hayırdır canım şikayetçimisin burnundan bi problem mi var

Geçmiş olsun ve yeni burnun hayırlı olsun
Ben de cuma ameliyat oldum yarın alçım çıkacak
Üst dudak benimde şiş ve öndişlerimi kapatıyor konuşamıyorum buyüzden burun ve çevresi gergin
Ama bu durum çok normal çünkü dikişler var burun altında sizinde öyledir muhakkak ;) stres yapmayın bence botokslu dudaklarınız tadını çıkarın :)

amalıyatı kimde oldun

Canım benimde 13.günüm bende dudaklarımda şişme olmamıştı ama onun dışında yanaklarım bile şişmişti. Ama dudakları şişen insanlarda çok. O ödeme bağlı şişmedir. Bi kac haftaya geçer.

Canım geçmiş olsun, umarım şimdi sen de iyisindir. Ben bu yazıyı yazdığımdan bu yana şimdi daha iyiyim, şişliklerim indi sadece burnumda var şişlik şu anda ben de 9. gunumdeyim, alçım çıktı ama bant takıldı o banttan rahatsız oluyorum sadece şimdi, çok sıkıldım artık sargılı dolaşmaktan:)

amalıyatı kimde oldun

ben geçen hafta çarşamba ameliyat oldum ve alçım haftaya pazartesi çıkacakmış.
benim burnumda mı bir sorun var acaba.neden bu kadar çok kalcak ki alçım.
birde burnumun ucu o kadar şiş ki hep böyle kalırsa naaparım ben.
patlıcan burunlu bir insan oldum.
eski burnumumun ucu çok zarif ve inceydi sadece küçük bir kemer problemim vardı
allahım napıcam ben

allahım napıcam ben

cnm endişelenme, şu an benımde 9. gunum burnumun ucu top gibi mi desem domuz burnu gibi mi desem öyle şiş ve çirkin görünüyor ama daha çok yeniyiz o yuzden boyle, zamanla şişlikler inecek merak etme. Alçı süreleri doktordan doktora değişiyor, benim bir hafta kaldı alçı burnumda ama arkadaşımın annnesi bir kaç sene önce olduğunda onun iki hafta kalmış alçısı burnunda, merak etme endişelenecek bir durum yoktur hangi doktora ameliyat oldun adı ne

allahım napıcam ben

Olumlu düşünmeye çalışın benimde burnumun ucu çok şiş..önden bakınca aynı eski burun büyüklüğüm
Ama sabretmeliyiz şuan daha erken söylenenlere göre
Buarada alçı bildiğim kadarıyla bi hafta kalıyo hep ama acaba Dr un bayramda çalışmıuormu bayrama denk geldiği için yapmış olabilirmi?

Bu arada iyi bayramlar

Asena sagol canım sanada ii bayramlar öncelikle..
Benim ameliyat öncesi resmimi çekti yine ;sanırım tasarımı ozaman yaptı tekrar.. Ne bileyim Ufuk beyin bu yönünü (aklındakini yapma) biliyordum sen deyince bunu düşündürdü bana..
Ameliyat ve görüşmem arasında nerdeyse üç hafta var..
hoş görüşmede ameliyatı ve tarihini belirlemiştik ,normalde görüşmenin ertesi haftası olacaktı ama ben sonra erteledim ekime iş nedeniyle..
Bu süreç düşündükçe canımı sıkıyor daha titiz davrananilirdim kahretsin çok sabırsız tezcanlıyım:((
Yarın bantlar çıkınca şöle bi bakayım bakalım Ufuk beyin yorumu ne olacak eseri ile ilgili :)
Sen yarın kaçta orda olacaksın belki birer mrb deriz? :)

Olumlu düşünmeye çalışın benimde burnumun ucu çok şiş..önden bakınca aynı eski burun büyüklüğüm
Ama sabretmeliyiz şuan daha erken söylenenlere göre
Buarada alçı bildiğim kadarıyla bi hafta kalıyo hep ama acaba Dr un bayramda çalışmıuormu bayrama denk geldiği için yapmış olabilirmi?[/QUOTE

Bayram tatilinden ziyade ameliyat esnasında kıkırdak dokumun zayıflığı o kadar problem çıkarmış ki belki bu yüzden alçıyı fazla tutmak istemiş olabilir.
Benim burnumun ucu eskisinden de büyük.Fotoğraflarını mail atar mısın?ben de sana yollarım çok mu kötü ucu söyle bana ama tamam mı:52:

Back
X