Bebek İkinci El Yeni anneler için.

dream0

Hakkidir Hakk'a tapan milletimin Istiklâl.. (☆
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
1.039
691
Weewell elektrikli şarjlı göğüs pompası satıyorum arkadaslar.. Aldım ama işime yaramıyor.. Sagcak kadar fazlaca sütüm yok cunku maaleseff:KK43:. Daha 2 aylık makına ve sadece bir kez denemek için kullandım.. Faturası kutusu hersey yanında.. Kargo dahıl 75 tl..

Küçük tirle göğüs pompası 5 tl..

Süt saklama poşeti kraft marka 10 adet 3 tl..

Sevi bebe emzirme yastıgı 5 tl..

Yan yatış yastıgı 5 tl..

Hanımlar yepyenı pompa uygun fıyatlı hemde kargo bedava...

cnm sen sagdikca gelir. bence satma ege daha yeniysen sen sagmaya devam et. oglum 1 ayliiken zature oldu ve kuvozde 10 gun kaldi. bu surecde benim sutum nerdeyse kesildi diyecek kadar azaldi. oglum cikinca emzirdikce yine geldi.haddim degil ama nacizane fikrim. hakkini helal et.

Estagfurullah.. Ne demek tesekkur ederım dusuncen ıcın.. Elımde bıtane manuel var bırde elektrıklı olsn daha kuvvetlı dıye aldım ama sımdılık bı ıse yaramıyor bakalım. Kısmett. Tesekkur ederım tekrar fıkrını soyledıgın ıcın..:KK39:

Hanımlar elimde kız bebek ve kız cocuk ıcın az kullanılmıs vede kullanılmamış kıyafetler var. İsteyen varsa ne aradıgını soylerse özelden resim atabılırım..

Pompa hala satıştadır kızlar.. Diğer ürünlerde.. Fiyatlarım çok uygun..Hoppa

Pompa kargo hariç 50 tl oldu kızlar...

Hanmlar yepyeni pompa Sadece bIkez kullanildii. 50 tl.

Pompa hala satistadir hanimlar, kargo haric 50 tl.. weewell marka elektrikli sarjli gogus pompasi. 7 kademeli. Bi kez kullnilmistir. Garnatidi hala vvar, Kacrnayin derim.

Canim yavyunu aldin kucagina demek biraz gec oldi ama cok cok hayirli olsun öpüyorum seni

X