• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

didemmakn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
33
15
3
36
Arkadaşlar aşılama ile ilgili form lar hep eskiye dayalı bu yüzden yeni form açmak istedim benim bugün aşılama da 6.günüm sabırsızlıkla 15.günü doldurmayi bekliyoruz hakkımızda hayırlısı benim gb olanlar hadi birlikte buraya birbirimizden destek alalım:KK5:

Son düzenleme:
Yaaa nasil bi surec cok mu sancili...vajina aciyor muu...caniniz cok yaniyoo mu...eger skntili biseyse cevap vermeyin...guzel dusunceler gitmesin aklimdan...ben de cocugum olmazsa asilama yaptircam...

Yaaa nasil bi surec cok mu sancili...vajina aciyor muu...caniniz cok yaniyoo mu...eger skntili biseyse cevap vermeyin...guzel dusunceler gitmesin aklimdan...ben de cocugum olmazsa
yaptircam...

Hiccc korkulacak bi durum yok ne acı ne sizi ben boşuna stres yapmışım çokta kısa süreli bir işlem korkma kuzum ins gerek kalmadan kavuşursun meleğin e tedavi dönemi stresli geçiyo başka bi sıkıntısı yok :KK25:

Hiccc korkulacak bi durum yok ne acı ne sizi ben boşuna stres yapmışım çokta kısa süreli bir işlem korkma kuzum ins gerek kalmadan kavuşursun meleğin e tedavi dönemi stresli geçiyo başka bi sıkıntısı yok :KK25:
Yaa arkadasim suan aslinda oyle bi sknti yok..doktor asilama filan bisey demedi...ama 6 aydir hamile kalamiyorum...cevremdeki insanlari gordukce kotu oluyorum...ayrica sevdigim biri vardi 4 sene cikmistik.o baskasiyla evlendi cirkin biri.ondan cocugu oldu 1 senede.ayni sene o evlendiginde ben de evlendim.ben 3. Seneme girdim.2 sene alisamadim kocama.vajinismus yasadim.ozel doktora gittim astim bu sorunu..ama simdi en son esim test yaptirdi.sperm yok gozukuyo.ac karnina isteksiz yaptim.tuvaletler kotuydu.arabada zor yaptim dedi..agliyorum..cocuk sahibi olmak istiyorum...dun metanetliydim.bugun agliyorum..idrar testinde tek cizgi..normalde sknti yok bende ama en son asilama bari yaptiralim ailesinin dirdirindan kurtulmak icin...

Merhaba
D didemmakn umarım güzel haberlerini alırız :dua:@kara_duvak sperm sorunu varsa aşılamadan ziyade daha farklı bir tedavi gerekebilir. Bir doktora danışmanızda fayda var bence.
Aşılama süreci öncesinde eşlerin her ikisinin hikayeleri ortaya çıkarılıyor. Yumurta takipleri, kan değerleri, rahim kanal açıklığı, sperm analizi, gibi gerekli tüm testler yapılıyor. Doktorun önerisi ve sizin onayinizla aşılamaya karar verilirse tedavi süreci başlıyor.
Adetin 2 veya 3.günü yumurta takibine başlanıyor. Iğneyle yumurta istenilen büyüklüğe getiriliyor ve yine iğneyle yumurtalar çatlatılıyor. Eşin sperm veriyor. Sperm laboratuvar ortamında temizleniyor. Ve sana transfer ediliyor. (tabi tüm bunların saati konusunda doktorun bilgilendiriyor seni) Igneleri göbekten vuruluyorsun . Çok ince uçlu olduğundan can yakıcı değil. Transfer de jinekolojik muayene gibi. 15 20 dakika sürüyor. Işlem bitince 1 saat kadar dinlenip çıkıyorsun hastaneden. Gözünüz hiç korkmasın. Biraz yorucu sadece.

Arkadaşlar aşılama ile ilgili form lar hep eskiye dayalı bu yüzden yeni form açmak istedim benim bugün aşılama da 6.günüm sabırsızlıkla 15.günü doldurmayi bekliyoruz hakkımızda hayırlısı benim gb olanlar hadi birlikte buraya birbirimizden destek alalım:KK5:
Merhaba iyi akşamlar bende 03.02.2017da aşılama oldum 17sini bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsunnnn

Merhaba iyi akşamlar bende 03.02.2017da aşılama oldum 17sini bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsunnnn
Merhaba bende 3 şubatta oldum test tarihim 17 Şubat :KK45: yolu yariLadik bile. Belim çok ağrıyor ve bazen adetlik gibi yumurtlaliklarim ağrıyor sanırım ilaçlardan. İnşallah sonu da iyi olur

Merhaba bende 3 şubatta oldum test tarihim 17 Şubat :KK45: yolu yariLadik bile. Belim çok ağrıyor ve bazen adetlik gibi yumurtlaliklarim ağrıyor sanırım ilaçlardan. İnşallah sonu da iyi olur
Ayy hadi inşallahh benimde arada bir kasıklarım ağrıyor sonu güzel olurr ilk mi senin de

Kızlar pazartesi bende aşılama olacağım doktor sıkışık gel dedi ama cok mu sıkışmak gerekiyor cok heyecanlıyım nasıl olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar pazartesi bende aşılama olacağım doktor sıkışık gel dedi ama cok mu sıkışmak gerekiyor cok heyecanlıyım nasıl olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Vallahi bana doktor bir şey demedi ama ben sıkışmıştım hemşireye dedim sorun olmaz dedi çok değilsen dedi bir sor istersen tam emin olmak için amin inşallah Hayırlısı olurr

Vallahi bana doktor bir şey demedi ama ben sıkışmıştım hemşireye dedim sorun olmaz dedi çok değilsen dedi bir sor istersen tam emin olmak için amin inşallah Hayırlısı olurr

Sıkışık olunca aşılama daha kolay oluyor diye okumuştum ama altımıza edecek kadar degil galiba :) sen ne zaman oldun canim beklenen adetin ne zaman

Back
X