- 27 Ekim 2016
- 159
- 69
- 18
- 33
Evet önerdi iki gün ondan sonrası size kalmış dediAşılamadan sonra doktor iliski önerdi mi size canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet önerdi iki gün ondan sonrası size kalmış dediAşılamadan sonra doktor iliski önerdi mi size canim.
Evet önerdi iki gün ondan sonrası size kalmış dedi
Yok canım olur mu öle şey tabikide soracaksın bende hep sordum araştırdım hemşire anlatıyodu bana bende hemşireye anlatıyordum emin olmak için :) pazartesi olcaksın ya pazartesi ve salı ilişki önercek tabi benim doktor öle yaptı seninki neder bilmiyorum doktordan doktorada çok değişiyorMesela aşılama olduktan sonra iki gün üst üste mi oldu yoksa gün aşırı mi oldu canim kusuruma bakma cok soru sordum
Yok canım olur mu öle şey tabikide soracaksın bende hep sordum araştırdım hemşire anlatıyodu bana bende hemşireye anlatıyordum emin olmak için :) pazartesi olcaksın ya pazartesi ve salı ilişki önercek tabi benim doktor öle yaptı seninki neder bilmiyorum doktordan doktorada çok değişiyor
İnşallahh hadi bakalım canımAnladım canim.evet her doktorun farklı yöntemi oluyor bakalım bize ne diyecek.hayirlisi insallah
Merhaba
D didemmakn umarım güzel haberlerini alırız@kara_duvak sperm sorunu varsa aşılamadan ziyade daha farklı bir tedavi gerekebilir. Bir doktora danışmanızda fayda var bence.
Aşılama süreci öncesinde eşlerin her ikisinin hikayeleri ortaya çıkarılıyor. Yumurta takipleri, kan değerleri, rahim kanal açıklığı, sperm analizi, gibi gerekli tüm testler yapılıyor. Doktorun önerisi ve sizin onayinizla aşılamaya karar verilirse tedavi süreci başlıyor.
Adetin 2 veya 3.günü yumurta takibine başlanıyor. Iğneyle yumurta istenilen büyüklüğe getiriliyor ve yine iğneyle yumurtalar çatlatılıyor. Eşin sperm veriyor. Sperm laboratuvar ortamında temizleniyor. Ve sana transfer ediliyor. (tabi tüm bunların saati konusunda doktorun bilgilendiriyor seni) Igneleri göbekten vuruluyorsun . Çok ince uçlu olduğundan can yakıcı değil. Transfer de jinekolojik muayene gibi. 15 20 dakika sürüyor. Işlem bitince 1 saat kadar dinlenip çıkıyorsun hastaneden. Gözünüz hiç korkmasın. Biraz yorucu sadece.
Cnm nerde olsun asilamanı neden jel verdiler bize kimse bişey vermedi nieki yaaBen de 8 şubatta aşılama oldum. 20sinde kan testi vermeyi bekliyorum. Tabi bu arada crinone %8 jel kullanıyorum. Hayırlısıyla gelsin bebişler
Merhaba iyi akşamlar bende 03.02.2017da aşılama oldum 17sini bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsunnnn
Bir git istersen hastaneye belkide tutmuştur jel niye vermediler sizeBenimde sonuç 15 inde belli olucak ama bugün idrar sonrasi açık pembesi kanama oldu neyin nesi anlamadım dünde belim çok ağrıdı tutmadimi acaba ya adet mi oluyorum![]()
İnşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun bende jel kullanıyorum jelin yan etkisi oldumu sizdeBen de 8 şubatta aşılama oldum. 20sinde kan testi vermeyi bekliyorum. Tabi bu arada crinone %8 jel kullanıyorum. Hayırlısıyla gelsin bebişler
Bir git istersen hastaneye belkide tutmuştur jel niye vermediler size
bilmiyorum ki bu arada doktora gitsen daha iyi olmaz mı kafanın karışıklığını anca ora giderirBilmiyorum ki size neden verdiler bize neden vermediler bi sabah 5te idrar çıktım geldi az önce yine çıktım yine geldi çok hafif açık bi pembesi çok az ne simdi bu kafa allak bullak sol kasikta ince sızı var adet belirtisi mi tutunma işaretimi gelde strese girme şimdi![]()
Doktoru arayabiliyorsan ara bir sor istersen kanaman oluyosa gitmeyi ihmal etmeBu sabah oldu işte bilemedim ki ne yapaçağımi belli olurmu acaba çarşamba günü gel demişti doktor 4 gün var ama
Doktoru arayabiliyorsan ara bir sor istersen kanaman oluyosa gitmeyi ihmal etme
Katılıyorum sana gerçekten insan tedirgin oluyor panik oluyor ne oldu ne olcak diye düşünmekden kafayı yiyor çok haklısınn inşallah kötü bir şey yoktur Rabbimim izniyleÖzel değil kuzum ya araştırma hastanesi cerrahpaşa tıp fakültesi nerdeee doktor a ulaşmak mümkünatı yok ancak başka özel hastaneye gidip durumu anlatıp tetkik yaptırmak lazım herseyin hayirlisi olsun hakkımızda ama insan tedirgin oluyo işte ne yapicağını bilemiyo ilk bide tecrübesiziz herşey problem oluyo nie bole oldu nie sole oldu diyip duruyoruz offf
Benimde sonuç 15 inde belli olucak ama bugün idrar sonrasi açık pembesi kanama oldu neyin nesi anlamadım dünde belim çok ağrıdı tutmadimi acaba ya adet mi oluyorum![]()
Evet aşılamadan sonra kullandırıyorlr söylüyorlar zatenJeli aşılamadan sonra mi kullandırıyorlar benim doktor suan icin jel filan vermedi aşılama olunca Ne olur beklemedeyim