• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun bende jel kullanıyorum jelin yan etkisi oldumu sizde
Jelin bütün yan etkilerini yaşıyorum sanırım. Bulantı baş dönmesi huzursuzluk depresyon sık idara çıkma :63:normalde hiç hassas değildir bünyem niye böyle oldu ben de anlamadım :110: hayırlısı olsun hakkımızda

Özel değil kuzum ya araştırma hastanesi cerrahpaşa tıp fakültesi nerdeee doktor a ulaşmak mümkünatı yok ancak başka özel hastaneye gidip durumu anlatıp tetkik yaptırmak lazım herseyin hayirlisi olsun hakkımızda ama insan tedirgin oluyo işte ne yapicağını bilemiyo ilk bide tecrübesiziz herşey problem oluyo nie bole oldu nie sole oldu diyip duruyoruz offf

Merhaba inşallah güzel sonuç alırsınız aşılamanızdan...Bende Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde aşılama tedavisi görüyorum...Kısmetse çarşamba günüde aşılamam olacak...Sizin aşılamanızı hangi doktor yaptı acaba

Jelin bütün yan etkilerini yaşıyorum sanırım. Bulantı baş dönmesi huzursuzluk depresyon sık idara çıkma :63:normalde hiç hassas değildir bünyem niye böyle oldu ben de anlamadım :110: hayırlısı olsun hakkımızda
Aynen bende bütün etkilerini yaşıyorum tek sanmıştım kendimi doktora sorduğumda olmaz dedi ama eminim jelden dolayı oldu sanırım

Merhaba inşallah güzel sonuç alırsınız aşılamanızdan...Bende Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde aşılama tedavisi görüyorum...Kısmetse çarşamba günüde aşılamam olacak...Sizin aşılamanızı hangi doktor yaptı acaba

İsmini bilmiyorum ki cnm ya endokrin bölümü 2 doktor var zaten biri bayan diğeri erkek bayan olan yaptı çarşamba bende ordayım sonuç için pek iç açıcı değil sonuç ama yapıcak bişey yok :KK42:

Hiç üzülme Rabbimin bir bildiği vardır elbet inşallah daha hayırlısı olur bir dahakine evet üzülmemek elde değil biliyorum çokda haklısın ama sıkılma hakkımızda hayırlısıı

Hiç üzülme Rabbimin bir bildiği vardır elbet inşallah daha hayırlısı olur bir dahakine evet üzülmemek elde değil biliyorum çokda haklısın ama sıkılma hakkımızda hayırlısıı

Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ama gerçekten üzülmemek elde değil istem dışı bi durum elden de bişey gelmio ama yapıcak bişey yok tedaviye devam buda bi sınav napalim

Var cnm regl oluyorum sanırım :KK42: çok üzgünüm bthcg yaptırdım bugün 0.77 çıktı gebelik gözükmüyor yani kanamada devam olmadı yani olmayınca olmuyo napalim :KK61: allah büyük yapıcak bişey yok

Üzülme diyeceğim ama olmuyor insan üzülüyor anlıyorum seni canim.demekki hayırlı değilmiş.saglikli sıhhatli olsunda...ancak bizim bu isler moralle doğru orantılı yeniden silkelen mücadeleye devam et canim.yeniden guzel guzel yumurtaların olsun herşey yoluna girecek insallah Allah yar yardımcımız olsun.

Rabbim inşallah hepimizin sesini duyarda kucaklarımızı boş bırakmaz.bende bugun aşılama yaptırdım bende de aşırı yumurtlama sendromu çıktı.çok sancım var kasıklarda beni mahvediyor.inşallah bu acıları çektiğimize değer:::(((

Rabbim inşallah hepimizin sesini duyarda kucaklarımızı boş bırakmaz.bende bugun aşılama yaptırdım bende de aşırı yumurtlama sendromu çıktı.çok sancım var kasıklarda beni mahvediyor.inşallah bu acıları çektiğimize değer:::KK43:((
Hayırlı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Back
X