Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşKatılıyorum sana gerçekten insan tedirgin oluyor panik oluyor ne oldu ne olcak diye düşünmekden kafayı yiyor çok haklısınn inşallah kötü bir şey yoktur Rabbimim izniyle
Bazen oluyo bazen olmuyo belli olmuyoki insan birşey e karar kılıp şöyledir diyemiyor bole durumda herşey altüst oluyo kafa allak bullak![]()
Ankara novaart tüp bebekte oldum canım. Doktorum ahmet erdem hoca önerdi. Gebelik olursa inşallah devam edecekmişim sanırımCnm nerde olsun asilamanı neden jel verdiler bize kimse bişey vermedi nieki yaa
Jelin bütün yan etkilerini yaşıyorum sanırım. Bulantı baş dönmesi huzursuzluk depresyon sık idara çıkmaİnşallahhh hakkımızda hayırlısı olsun bende jel kullanıyorum jelin yan etkisi oldumu sizde
Özel değil kuzum ya araştırma hastanesi cerrahpaşa tıp fakültesi nerdeee doktor a ulaşmak mümkünatı yok ancak başka özel hastaneye gidip durumu anlatıp tetkik yaptırmak lazım herseyin hayirlisi olsun hakkımızda ama insan tedirgin oluyo işte ne yapicağını bilemiyo ilk bide tecrübesiziz herşey problem oluyo nie bole oldu nie sole oldu diyip duruyoruz offf
Aaaaa bende gazi oldum yaaa bu kadar mı tesadüf olur hangi hoca
Benimde nuray hoca :)nuray hoca benim doktorum şimdilik, belki değiştiririm diye düşünüyorum. sizin?
Aynen bende bütün etkilerini yaşıyorum tek sanmıştım kendimi doktora sorduğumda olmaz dedi ama eminim jelden dolayı oldu sanırımJelin bütün yan etkilerini yaşıyorum sanırım. Bulantı baş dönmesi huzursuzluk depresyon sık idara çıkmanormalde hiç hassas değildir bünyem niye böyle oldu ben de anlamadım
hayırlısı olsun hakkımızda
Merhaba canım naptın kanaman var mı doktora gittin miBazen oluyo bazen olmuyo belli olmuyoki insan birşey e karar kılıp şöyledir diyemiyor bole durumda herşey altüst oluyo kafa allak bullak![]()
Merhaba inşallah güzel sonuç alırsınız aşılamanızdan...Bende Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde aşılama tedavisi görüyorum...Kısmetse çarşamba günüde aşılamam olacak...Sizin aşılamanızı hangi doktor yaptı acaba
Merhaba canım naptın kanaman var mı doktora gittin mi
Hiç üzülme Rabbimin bir bildiği vardır elbet inşallah daha hayırlısı olur bir dahakine evet üzülmemek elde değil biliyorum çokda haklısın ama sıkılma hakkımızda hayırlısıı
Aynen bir sınavdan geçiyoruz verende Rabbim alanda Rabbim bir bildiği vardır canımmRabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ama gerçekten üzülmemek elde değil istem dışı bi durum elden de bişey gelmio ama yapıcak bişey yok tedaviye devam buda bi sınav napalim
Var cnm regl oluyorum sanırımçok üzgünüm bthcg yaptırdım bugün 0.77 çıktı gebelik gözükmüyor yani kanamada devam olmadı yani olmayınca olmuyo napalim
allah büyük yapıcak bişey yok
Hayırlısı olsun canım vardır elbet Rabbimin bir bildiğiİsmini bilmiyorum ki cnm ya endokrin bölümü 2 doktor var zaten biri bayan diğeri erkek bayan olan yaptı çarşamba bende ordayım sonuç için pek iç açıcı değil sonuç ama yapıcak bişey yok![]()
Hayırlı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahRabbim inşallah hepimizin sesini duyarda kucaklarımızı boş bırakmaz.bende bugun aşılama yaptırdım bende de aşırı yumurtlama sendromu çıktı.çok sancım var kasıklarda beni mahvediyor.inşallah bu acıları çektiğimize değer::((