• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni aşılama yaptıran arkadaşlar

walla ben ucunu kırıyorum sonra uyguluyorum hiç fışkırmadı acaba uygulamadan önce sıkıyomusun ondan olabilirmi acaba.bu arada halsizlik ve uyku halinin olduguna yazmışsın sanırım seninki tuttu bende öle bişe yok

ya yok cnm salamıom sıkmıyorumda ucunu kırıdğımda fışkırıo :) ay tutsa şmdi beli olur mu acaba çok merk ediyorummmmm :) cnm herkesin vucudu farklıı belki sende hiç ağrı olmucakk belli olmaz tutmuştr inş cnm ikimizinkide .. ne zaman test yapcaksın ??

ya yok cnm salamıom sıkmıyorumda ucunu kırıdğımda fışkırıo :) ay tutsa şmdi beli olur mu acaba çok merk ediyorummmmm :) cnm herkesin vucudu farklıı belki sende hiç ağrı olmucakk belli olmaz tutmuştr inş cnm ikimizinkide .. ne zaman test yapcaksın ??
canım bana jel bittikten sonra kan testi yaptır dedi o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum sen ne zaman yapmayı düşünüyosun

şimdi belli olacagını sanmıyorum test yapıpta negatif çıkarsa üzülürsün yapma şimdi bekle bakalım inş tutmuştur

sürekli sayfayı yenilemekten bıktım canım ben burdayım gitti sanma
aynen cnm bnde anlamadım bu forumu yaaa kim ne yazmış görmüyorum okadar kişiye yazıyrum ama br trlü bakamıoyorummm bnde burdaym bakıom cvp yok gibi görünüo anca 2 -3 kez yeniliorum öle görüyrum acaba b püf noktasımı var bu işin ..

aynen cnm bnde anlamadım bu forumu yaaa kim ne yazmış görmüyorum okadar kişiye yazıyrum ama br trlü bakamıoyorummm bnde burdaym bakıom cvp yok gibi görünüo anca 2 -3 kez yeniliorum öle görüyrum acaba b püf noktasımı var bu işin ..

bilmiyorum ki bende sürekli yeniliyorum dedigin gibi anacak 2 3 kezden sonra görüyorum yazdıklarımı herhalde yazılan cevap verdigin yeri begenirsen bildiri geliyo ordan görünüyo

Back
X