- 29 Kasım 2021
- 66
- 124
- 43
- Konu Sahibi Dertli256262
-
Sanırım benim gibi başlangıçta biraz ön yargılı oluyorsunuz hemen kafalar uyuşmuyor diyorsunuz. Bende başlangıçta hep öyle derim sonra uyuşmuyoruz dediklerim en yakın arkadaşlarım oluveriyorMerhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir doğu şehrine atandım. Birkaç kişiyle tanıştım ama kafa yapılarımız fazla uymadığı için sık görüşmüyoruz. Nasıl sosyalleşip yeni insanlar tanıyabilirim önerileriniz var mı?
Benim görev yaptığım okulda hala yakın arkadaşlığım yok. Okulda goygoy yapar çıkarım, biriyle okul dışında kahve içmişliğim yoktur.Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir doğu şehrine atandım. Birkaç kişiyle tanıştım ama kafa yapılarımız fazla uymadığı için sık görüşmüyoruz. Nasıl sosyalleşip yeni insanlar tanıyabilirim önerileriniz var mı?
Kafa yapısı uyuşmuyor derken hayatta bulunduğumuz konumu kast ettim aslında kızlar. Ben bekarım tanıştığım kişiler hep nişanlı ya san sevgilileri var. Oturunca nişan düğün muhabbeti dönüyor sadece. Bundan dolayı sıkıldım galiba bilemiyorum
Kafa yapısı uyuşmuyor derken hayatta bulunduğumuz konumu kast ettim aslında kızlar. Ben bekarım tanıştığım kişiler hep nişanlı ya san sevgilileri var. Oturunca nişan düğün muhabbeti dönüyor sadece. Bundan dolayı sıkıldım galiba bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?