• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Atandım Sosyalleşemiyorum?

Dertli256262

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
66
124
23
Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir doğu şehrine atandım. Birkaç kişiyle tanıştım ama kafa yapılarımız fazla uymadığı için sık görüşmüyoruz. Nasıl sosyalleşip yeni insanlar tanıyabilirim önerileriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce bir doğu şehrine atandım. Birkaç kişiyle tanıştım ama kafa yapılarımız fazla uymadığı için sık görüşmüyoruz. Nasıl sosyalleşip yeni insanlar tanıyabilirim önerileriniz var mı?
Sanırım benim gibi başlangıçta biraz ön yargılı oluyorsunuz hemen kafalar uyuşmuyor diyorsunuz. Bende başlangıçta hep öyle derim sonra uyuşmuyoruz dediklerim en yakın arkadaşlarım oluveriyor 🤭 illede atandığınız okuldan değil de dışarıdan da çevre edinebilirsiniz. Mesela komşu olabilir. Bir de kafalar uyuşmuyor diye uzak durmaniza gerek yok ki çok yakın olmazsınız ama okul çıkışı bir yerlere gidip hoş sohbetler edebilirsiniz... Başlangıçta böyle başlar zaten...

Benim görev yaptığım okulda hala yakın arkadaşlığım yok. Okulda goygoy yapar çıkarım, biriyle okul dışında kahve içmişliğim yoktur.

Belli bir yaştan sonra arkadaş edinmek ve kafa yapılarının uyumasını beklemek zor. Maalesef şöyle yaparsan arkadaş bulursun diyerek de arkadaş bulunmuyor. Birisi ile bir şekilde bir yerlerde karşılaşıyorsun, sonra iyi anlaşıyorsun ve görüşüyorsun. Nasip işi 😅

Kafa yapısı uyuşmuyor derken hayatta bulunduğumuz konumu kast ettim aslında kızlar. Ben bekarım tanıştığım kişiler hep nişanlı ya san sevgilileri var. Oturunca nişan düğün muhabbeti dönüyor sadece. Bundan dolayı sıkıldım galiba bilemiyorum

İlk atama yerleri oralar. Şimdi olmasa sana uygun birileri şubata gelir, seneye gelir vs vs. Ben yıllardır aynı okuldayım daha yeni kafama uyan birileri geldi

Kafa yapısı uyuşmuyor derken hayatta bulunduğumuz konumu kast ettim aslında kızlar. Ben bekarım tanıştığım kişiler hep nişanlı ya san sevgilileri var. Oturunca nişan düğün muhabbeti dönüyor sadece. Bundan dolayı sıkıldım galiba bilemiyorum

Siz kafa yapınızı değiştirmediğiniz sürece sosyalleşemezsiniz benden söylemesi. Medeni duruma göre arkadaş muhabbeti seçildiğini ilk kez görüyorum

Ben 10 yıllık öğretmenim ve 4 farklı okulda çalıştım. Şu ana kadar ben de kendime uygun birini hiç bulamadım. Öğretmenler genelde gergin kasıntı tipler oluyor ben kaldıramıyorum

Doğu taraflarında mükemmel arkadaşlıklar kuruluyor zamana bırakın derim.Ben batı ya geldim bu yıl burda da yavaştan kafama göre bı kaç kişi var ama herkes kendi halinde evinde işinde çocuğunda.Doguda bekar bekar kendi alemimizde dolanidk ah ah

11 yıllık memurum tam kafa dengi 1 arkadaşım oldu o da gitti başka şehre , herkese selamımı veririm, oda arkadaşlarımla gerekince sohbet ederim, arada kafama uyan birkaç kişi oluyor az yada çok sınırlı sohbetlere giriyoruz ama buradan çıkınca dışarda görüştüğüm kimse yok. iş bitiyor özel hayat başlıyor vaktimi aileme ve ev işlerine harcıyorum.
Genel anlamda da haaytımda hep az ve öz arkadaşı olan biri oldum. Eskilerden olupta hala görüştüğüm 2 kişi var hayatımda gerçek dost anlamında. Kalanı gelip geçici ilişkiler.

Ahahah efsaneymiş bu ya. Siz ülke gündeminden, araba modellerinden, kitaplardan, filmlerden falan konu açıyorsunuz da susturup dantel masa örtüsü mü anlatıyorlar 😂

11.senem . Ortak noktasi olanların arkadaşlığı kalıcı olurken diğerleri ile ortak noktasi olmayanlar başta iyi anlaşsa da zamanla kopuyorlar. Evlilik ve çocuk meseleleri özellikle çok önemli mevzular öğretmenler arasında. Bunlar varsa ortak noktalar bağlıyor birbirine

Back
X