• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Sat 30 Kasım
Bat 24-25 aralik
11 ekimde kimyasal gebelik geçirdim ve 16 ekimde adet gördüm 21-22 Ekim gibi temizlendim. Sonradaki adet tarihim 30 Kasım oldu. Pcos var ve colibol kullanıyorum.
merhaba bende aynı şekilde 11 ekimde düşük yaptım umarım bu ay güzel ve şanslı gelir bize

Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. Kazasız belasız kucağına almak nasip olsun süreçten bahseder misiniz biraz ?
Ben aşılama yaptırdım canım 9-10 aydır istiyorduk. Ağustosta hsg çektirmiştim bi sıkıntı yoktu. Düzenli vitamin kullanıyordum. Eşimde morfoloji düşüklüğü vardı sadece ve doktor anlamlı değerlendirmedi. Bu ay da ilk defa aşılama yaptırmıştık. Bakalım umarım iki günde bir sağlıklı bir şekilde artar 🙏🏼

Ben aşılama yaptırdım canım 9-10 aydır istiyorduk. Ağustosta hsg çektirmiştim bi sıkıntı yoktu. Düzenli vitamin kullanıyordum. Eşimde morfoloji düşüklüğü vardı sadece ve doktor anlamlı değerlendirmedi. Bu ay da ilk defa aşılama yaptırmıştık. Bakalım umarım iki günde bir sağlıklı bir şekilde artar 🙏🏼
Canım aşılama öncesi hangi ilacı kullandın yumurta büyütmek için

Ayy inşallah gelmez kiz çok heycanlıyim senin adına 💖
İyi ki varsınız ❤️🫂 lekeyi görür görmez regl takvimini güncelledim ne ağladım ne üzüldüm ve bunu ilk kez yaptım cidden bu ay salmistim hatta salı günü 3. gün olacak başka bir doktordan randevu alacaktım ki baktım gelen giden bir şey yok. Umutlanmak hiç istemiyorum ama bir yandan da acaba mi diyorum🥹

Civcivimmm Civcivimmm canım sen ne durumdasın aklıma geldin bugün? İyi misin?
Valla ben bunalımdayım 😅 bugün dpo14 ateşim 36.6 olmuş 37 lere çıkmıştı, 3-4 gündür aktif akıntım var hafif adet ağrılarım oluyor göğüs ağrım hala geçmedi. En son dpo9 da test yapmıştım ama ümidim yok gebelik adına yarın test yaparım bir kaç gün daha bekler adet gelmezse söktürücü kullanırım artık diye düşünüyorum. Sen nasılsın hangi dönemdesinn

İyi ki varsınız ❤️🫂 lekeyi görür görmez regl takvimini güncelledim ne ağladım ne üzüldüm ve bunu ilk kez yaptım cidden bu ay salmistim hatta salı günü 3. gün olacak başka bir doktordan randevu alacaktım ki baktım gelen giden bir şey yok. Umutlanmak hiç istemiyorum ama bir yandan da acaba mi diyorum🥹
Ayy aslında çoğu kişi tam saldığımda oldu demişti ben de kendimi salmaya zorluyorum, geçen burada birinin de böyle olmuştu biz yerleşme mi acaba dedik regl söküldü umut var ama yarı yarıya diyelim askim sonradan umudun kırılması da çok zor inşallah yerleşmedir aminnn 🤲🏻♥️🌺

Ayy aslında çoğu kişi tam saldığımda oldu demişti ben de kendimi salmaya zorluyorum, geçen burada birinin de böyle olmuştu biz yerleşme mi acaba dedik regl söküldü umut var ama yarı yarıya diyelim askim sonradan umudun kırılması da çok zor inşallah yerleşmedir aminnn 🤲🏻♥️🌺
Evet ya çoğu kez şahit oldum ben de. Ama işte insan diyor ki başımıza gelmez yani şu an yaşadığım durum bana o kadar tuhaf geliyor ki dün gece gözüme uyku girmedi bakalım hele sonu güzel olsun inşallah hepimiz için 🫂🥹

Back
X