• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ayakkabı aldım ama geri versem mi kararsızım, bakar mısınız sizce nasıl?

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
39
- Yurtdışı
bugün yazlik sandelet tarzi bisey aldim ama bi hosuma gidiyor geri gitmiyor kararsizim anlicagziniz ,acaba baska ayakkabi ile degistirsemmi diye düsünüyorum sizce ? ( buarada balkonu temizliyordum ayaklarim bakimsiz cikmis olabilir korkmayin ,kaydirigubbakcemile3 )

sam0394132ifkpv.jpg

sam0395ifm37xba.jpg

sam0397rob3xg1q.jpg

sam04010nak1qhb.jpg

çok hoş güle güle kullan
kardeşimde buna benzer aldı çok güzel değiştirme

aslinda esim beni caydirdi ,iyi hosda dedi kotun altinda nasil durcak dedi biranda sogudum,elbise eteklerin bazilarin altinda güzel duruyor kaprininde altinda ama kot bilmiyorum.fazla dikkat cekmeyi sevmeyen biriyim ,hem sportif hem SIK olsun diye aldim ilk gözüme takilani adlim.

zuzum olmamıs değiştir bence hem parmak arası hem bılek süsü aynbı anda hos olmamıs. bencede kotların altına olmaz. capri ile de gyılmez uzun elbıse zaten öldürür hiç görünmez. sadece kısa eteklerde gıyebılırsın o da dedıdıgım gıbı aynı anda hem bılek hem parmak arası olmamıs;)

bunlardan biriyle degistirmeyi düsünüyorum ,cevremde cok magaza yok malesef deichmann ve vögele var bu tipler var simdi,burasi türkiyenin modasindan hep bir adim geride oldugu icin kalanlar bunlar :))

899218pp1gdzx8lkp.jpg

959117pp13ygzjhue.jpg

971666pp1ak5emnw7.jpg

bunlardan daha iyi seninki ama illa değiştircem diyorsan ilk i iyi gibi

güzel ayakkabı ama benim tarzım değil. bacaklarınıda biraz tombiş göstermiş, değiştirmeyi düşündüğün ürünlerden 2 tanesi zaten benzer ürünler. bence baştaki terlik sanki daha iyi gibi. genede sen bilirsin. ben topuksuz giyemiyorum alışkanlık işte :)

bencede değiştirin. eklediğiniz resimlerdekilerden 1. çok hoş.

dombili06 canim bende topuklu severim ama yaz aylarinda özellikle bu sicaklarda bu tip sandeletler daha rahat geliyor bana.fikirleriniz icin sagolun arkadaslar.

Bence değiştirmeyin... Bunun yerine alacağınızda benzer model kotun altına da giymeyin canım kısa pantolonda gayet güzel durur işte...

bunlardan biriyle degistirmeyi düsünüyorum ,cevremde cok magaza yok malesef deichmann ve vögele var bu tipler var simdi,burasi türkiyenin modasindan hep bir adim geride oldugu icin kalanlar bunlar :))

899218pp1gdzx8lkp.jpg

959117pp13ygzjhue.jpg

971666pp1ak5emnw7.jpg

ilk terlık cok guzel. bi de sondakı beyaz güzel ayagına dene bak hangısı ıcıne sınerse onu al

resimlerde ilk terlik siyahi vardi cok hos degildi,sonuncu beyazda 37 ve 41 42 numara kalmisdi,malesef ne 38 nede 39 kalmisdi ,resimlerde cok sisko cikmis ayaklarim normalde kol bileklerim ayak bileklerim incelerdir neyse artik :)

Back
X