Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Yeni Bakıcı mı yoksa Kreş mi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

MutluHuzurluBereketli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
3.839
4.899
133
Kızım 2aylıktan beri haftanın üç günü bakıcıda kalıyordu. Bakıcımız bayramdan sonra tekstile girmek istediğini söyledi. Kızım su anda 22 aylik. Eylülde 26 aylik olacak. Bakicimizdan kamununduk fakat maddi sorunlarından dolayı ise girecek. Ben fabrikanın verdiği maaşı veremeyeceğim için sen bilirsin dedim. Bu durumda kızıma yeni bakici mi bulayım dogruca kreş bakımevi tarzı bir yere mi versem? Derdini anlatacak kadar konuşuyor, uyumlu bir çocuk. Yaz dönemi tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum inşallah.

Krese gönderin bence sosyallesir.bakicinin ogreteceginden daha fazlasını öğrenir orada oynar vs
Bu arada oğlum 20aylik ama derdini anlatacak kadar bir konuşma yok..kelimeleri var...endişeye kapılmali miyim? 2 ayda değişir mi durum?

Krese gönderin bence sosyallesir.bakicinin ogreteceginden daha fazlasını öğrenir orada oynar vs
Bu arada oğlum 20aylik ama derdini anlatacak kadar bir konuşma yok..kelimeleri var...endişeye kapılmali miyim? 2 ayda değişir mi durum?
Cevabinız için tesekkur ederim. Kız ve erkeklerin dil gelişimi farklı oluyor. Benim kızım akranlarına gore geç yürüdü(15 aylik) erken konuştu( 12 aylık kelimeler söylüyordu) Sizi anlıyor ve siz de onu anlıyorsaniz sorun yok. Zamanla cümle kurmaya başlayacaktır. Cevremdeki erkek bebekler 2-2,5 yaşinda konusmaya cumle kurmaya başladı.

Cevabinız için tesekkur ederim. Kız ve erkeklerin dil gelişimi farklı oluyor. Benim kızım akranlarına gore geç yürüdü(15 aylik) erken konuştu( 12 aylık kelimeler söylüyordu) Sizi anlıyor ve siz de onu anlıyorsaniz sorun yok. Zamanla cümle kurmaya başlayacaktır. Cevremdeki erkek bebekler 2-2,5 yaşinda konusmaya cumle kurmaya başladı.
Rica ederim.ben tşk ederim

Yeğenim 1 yaşında kreşe başladı , teyzem her gün götürüp getirirdi. Şimdi İTÜ mezunu 😬 benim kızıma annem baktığı için 5 yaşında anaokuluna verdik ama geç kalmıştık keşke daha erken verseydim diyorum hep. Kreşe erken başlayan çocuğun gelişimi farklı oluyor.

Yeğenim 1 yaşında kreşe başladı , teyzem her gün götürüp getirirdi. Şimdi İTÜ mezunu 😬 benim kızıma annem baktığı için 5 yaşında anaokuluna verdik ama geç kalmıştık keşke daha erken verseydim diyorum hep. Kreşe erken başlayan çocuğun gelişimi farklı oluyor.
Teşekkurler

Back
X