- 19 Kasım 2024
- 24
- 12
- 3
- 44
- Konu Sahibi Eylulumsvd
-
10 gün olduNe zaman başladın?
Yeni işe alışma süreci 2-4 aydır.10 gün oldu
Çevrende söylenen insanlar varsa seni işten soğuturlar ama kendileri orada müdürlüğe kadar giderler hiç şaşmaz.Merhabalar ben güzellik spa merkezinde işe başladım. Sorum şu tam ortama alışamadım. Çay kahve ortalığın temizliği ve mutfak işim. Yıllardır evde kafama göre takılıyordum. Şimdi sorumluluklarim daha da arttı gibi geliyor. Bir de yaşı ufak kızlar var. Benimle yaşıt olanlar da var sürekli şikayet ediyorlar özellikle müşterilerden . Ben daha pozitif biriyim içim daraliyor bazen. Sizin çalışma ortamıniz nasi
Senelerdir evde olup çalışmadığınız için iş ortamı ve sorumlulukları değişik geliyordur. Çok yeni olmuş başlayalı, çok saçma sapan bir ortam değilse alışırsınız.
İş yerinde söylenmeyen insan var mı ya? Çok ütopik bir istek sanki bu
enerjim düşüyor. Şikayet olsa iyi Nefret ediyorum bu hayattan falan diyolar
Bende hem ağlıyorum hem temizlik yapıyorumKız evde kendı kendıme iş yaparken bile söyleniyorum ben
Aa ne tesadüf ben deeBende hem ağlıyorum hem temizlik yapıyorum
Nie ağlıyorsun yahuBende hem ağlıyorum hem temizlik yapıyorum
Keşke tüm iş yerlerindeki dertler sadece bu kadar olsaMerhabalar ben güzellik spa merkezinde işe başladım. Sorum şu tam ortama alışamadım. Çay kahve ortalığın temizliği ve mutfak işim. Yıllardır evde kafama göre takılıyordum. Şimdi sorumluluklarim daha da arttı gibi geliyor. Bir de yaşı ufak kızlar var. Benimle yaşıt olanlar da var sürekli şikayet ediyorlar özellikle müşterilerden . Ben daha pozitif biriyim içim daraliyor bazen. Sizin çalışma ortamıniz nasi
Belirsizlikten çocuk gibiyim eminim bebekler benim kadar çok aglamiyordurNie ağlıyorsun yahu
Gül be güzelimİş yerinde söylenmeyen insan yoktur hele hizmet sektöründe
S Siyah Palto kız Allah canını almasın güldürdün beni gene akşam akşam
Aşk olsun yaa bumu tessellin
Nöreyim temizlik yaparken aglıyormussun nasıl teselli edeyim şimdi ben seniAşk olsun yaa bumu tessellin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?