- Emoji Skoru
- 1.010
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Eylulumsvd
-
Geçmiş olsun bacımAa ne tesadüf ben dee
Kız sen bana kötülük yapıyorsun yardımcı alayım kocamida kaybedinmmNöreyim temizlik yaparken aglıyormussun nasıl teselli edeyim şimdi ben senikocan yardımcı alsın bari eve
Yahu kocanı Nie kaybedeceksinKız sen bana kötülük yapıyorsun yardımcı alayım kocamida kaybedinmm
İşin sakasindayim Allah kimseyi aglatmasinYahu kocanı Nie kaybedeceksintamam o zaman kocan yardım etsin beraber güle oynaya yapın
Konu nerelere geldi. İyi güldürdünüz beniİşin sakasindayim Allah kimseyi aglatmasin
İş hayatı malesef öyle.Merhabalar ben güzellik spa merkezinde işe başladım. Sorum şu tam ortama alışamadım. Çay kahve ortalığın temizliği ve mutfak işim. Yıllardır evde kafama göre takılıyordum. Şimdi sorumluluklarim daha da arttı gibi geliyor. Bir de yaşı ufak kızlar var. Benimle yaşıt olanlar da var sürekli şikayet ediyorlar özellikle müşterilerden . Ben daha pozitif biriyim içim daraliyor bazen. Sizin çalışma ortamıniz nasi
Her çalışma ortamı böyle zaten çalışma şartlarınız nasıl temizlik işi çok zor muMerhabalar ben güzellik spa merkezinde işe başladım. Sorum şu tam ortama alışamadım. Çay kahve ortalığın temizliği ve mutfak işim. Yıllardır evde kafama göre takılıyordum. Şimdi sorumluluklarim daha da arttı gibi geliyor. Bir de yaşı ufak kızlar var. Benimle yaşıt olanlar da var sürekli şikayet ediyorlar özellikle müşterilerden . Ben daha pozitif biriyim içim daraliyor bazen. Sizin çalışma ortamıniz nasi
Alistim artık çok zor değil.Her çalışma ortamı böyle zaten çalışma şartlarınız nasıl temizlik işi çok zor mu
Sürekli akşama kadar temizlik mi yapıyorsunuz yoksa belli bir zaman yapıp o günün temizliği bitiyor muAlistim artık çok zor değil.
Devamlı değil ihtiyaç halinde bir de müşterilere ikram var çay kahve Nescafe yapıyorum artık ne isterlerse.Sürekli akşama kadar temizlik mi yapıyorsunuz yoksa belli bir zaman yapıp o günün temizliği bitiyor mu