yeni başlayanlar için topuklu ayakkabı

reginaphalange

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
6
0
36
İstanbul
evet kızlar bu zamana kadar converse'ten, nike'tan, puma'dan, babetten başka bir şey giymemiş fakat yakın zamanda iş hayatının kollarına atılacak bir adet bana topuklu ayakkabıya giriş 101 dersi niteliğinde hangi markayı önerirsiniz..baktım birkaç yere ama kısa topuklu olanlar genelde ninelere yönelik..nerden başlamak lazım bi akıl verseniz?

evet kızlar bu zamana kadar converse'ten, nike'tan, puma'dan, babetten başka bir şey giymemiş fakat yakın zamanda iş hayatının kollarına atılacak bir adet bana topuklu ayakkabıya giriş 101 dersi niteliğinde hangi markayı önerirsiniz..baktım birkaç yere ama kısa topuklu olanlar genelde ninelere yönelik..nerden başlamak lazım bi akıl verseniz?

ara boy şık topuklularda var cnm ama azimliyim bu işi de hemen kıvırırım diyosan istediğini al... eğer gün boyu ayağında kalacaksa beta marka ayakkabıları öneririm rahat oluyolar ama modelleri çok süper değil... bir kaç saat giyeceğim diyosan marka olması çok da önemli değil açıkçası

aynen senin durumundaydım canım ki ben 25 oldum..ilk topuklu ayakkabın olacagı için;

-dolgu topuk olmasına
-dolgu topugun kısa olmasına
-ayakkabının rugan olmamasına
-çok fazla açık olmayıp ayagını sarmasına

dikkat et..

dolgu topuklarla daha rahat yürünüyor..dolgu olupta çok yüksek olursa yine zor oluyor..rugan olunca ayakkabının kalıbı genelde sert oldugundan parmaklarının topugunun acıması ihtimali artıyor o yüzden kumaş gibi olanları tercih et..ve ayagını sarsınki ayagından çıkacakmış hissi uyandırıp yürümekte zorluk çekmeyesin..ben önce 13cm dolgu topuklu aldım baktım yürüyemiyorum, daha kısasını aldım..ama rugan almıştım ona üzüldüm parmaklarımı acıttı deri veya kumaş alsam böle olmucaktı..gerçi o acıtan yeri genişletiolarmış..ben giyeli 15 gün oldu olmadı şimdi yükseltmeyi düşünüyorum..1haftada alışırsın merak etme..mesela şöyleleri tercih edebilirsin;
100665_01.jpg.jpg
78447_01.jpg.jpg
100719_01.jpg.jpg
100791_01.jpg.jpg
73315_01.JPG_4.jpg
image_24699_1_350_1_86887.jpg

bunlarla başla sonra daha yükseklere ve normal topuklulara geçersin sonrada bi alışırsın vazgeçemezsin :)

Back
X