Yeni bi olay daha...bıktım artık...

Benim büyüklerim de;
"gördün deli,kaç geri" der..kaydirigubbakcemile
Belki de ondan ben uğraşmıyorum..
Olmuyorsa çekip gidiyorum..kaydirigubbakcemile4

kimse süper bi hayat yaşamıyo tabi herkezin sorunları var ama bölede değilki.uyumsuz değilim ama içinde fesatlık varsa birinin istersen mükemml ol farketmiyo.yorgunum,mutsuzumihuzursuzum,kalbimi kıran ellerin bana sarılması bile gelmiyo içimden haketmedim bunları ben...

valla eşin olacak adam tam sopalık kusura bakma canım.
annen gelmiş çocuğa bez alalım diye markete gitmişsiniz. 5 dk dışarı çıkmaya hakkın yok mu? çocuğu otobüse bindirmeyen kendisi. üstelik annesinide ayırmadan gidip göreyim diyorsun. hiç bir sorun yok sorun çıkarıyor. hemde herkesin içinde tabak fırlatıyor. nasıl rezil eder seni, gururunu kırar?
canım bunu ne kadar çekeceksin. hep böyle galiba. biraz dişini göster. noluyor böyle. kendine gelsin.
daha ne istiyor?

bu ne şimdi yaa kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum ama manyaklık eşinizin yaptığı. nasıl sabır var sizdede haksızken onu konuşturuyosunuz helal valla. o 1 diyosa siz 2 seyin çok üzüldüm sizin halinize allah yardımcınız olsun

sessiz sakin olduğunuz için size her istediğini söylüyor..
çizmeyi çoktan aşmış..
topluluk içinde nasıl davranılır onu öğrenmesi lazım

canım eşini karşına alıp konuşmayı denedin mi hiç?

defalarcaaaaaaa sayısını hatırlamıyorum.çok güzellikle konustum olmadı,biter dedim yine olmadı aynı tas hamam değişeceğindende ümidim yok zaten artık...onun iyi niyetlilikten anlamadığına artık kesin eminim..

güzelim tabiki haketmedin hangi kadın eşi tarafından horlanmayı ve toplum içinde küçük düşürülmeyi hakederki ekonomik özgürlüğün varmı bilmiyorum ama ben olsaydım böyle dengesiz bir eşle asla devam edemezdim benim eşim bana sevgiden önce saygı duyar sizin evliliğinizde sanırım saygı kavramı eksik saygı olunca sevgi kendilinden gelir benim düşüncem böyle canım Allah yardımcınız olsun ve o eşin kalbine merhamet ve sevgi koysun....

aa delimi ne:kızgın:

Ailenle görüşmeni nasıl yasaklar, kim oluyorki oÇok üzgünüm çoook

ver kız ağzının payını. O bağırırsa sen onu bastır, daha da bağır, o konuşursa sen daha beter konuş, haddini bilsin.:olmaz:

güzelim tabiki haketmedin hangi kadın eşi tarafından horlanmayı ve toplum içinde küçük düşürülmeyi hakederki ekonomik özgürlüğün varmı bilmiyorum ama ben olsaydım böyle dengesiz bir eşle asla devam edemezdim benim eşim bana sevgiden önce saygı duyar sizin evliliğinizde sanırım saygı kavramı eksik saygı olunca sevgi kendilinden gelir benim düşüncem böyle canım Allah yardımcınız olsun ve o eşin kalbine merhamet ve sevgi koysun....

sağol canım kesinlikle öyle çok büyük bi aşkla yapılmayan evlilikler bile saygıylaa yürüyüp sevgiyi doğuruyor zaten ben babamın anneme 20 yıldır bi kezsesini yükselttiği hatırlamıyorum.biz öyle gördük,ama bize kısmet değilmiş.okadar seye ragmen ben ona bi kez bile sesimi yükseltmedim saygısızlık etmedim..ama benim hatam herkezi kendim gibi zannetmem saf olmam..

kimse süper bi hayat yaşamıyo tabi herkezin sorunları var ama bölede değilki.uyumsuz değilim ama içinde fesatlık varsa birinin istersen mükemml ol farketmiyo.yorgunum,mutsuzumihuzursuzum,kalbimi kıran ellerin bana sarılması bile gelmiyo içimden haketmedim bunları ben...

Sorun sadece annenizle görüşmek değilmiş gibi geldi bana..
Sanki eşiniz sizin yanınızda mutlu olamıyor..
Sürekli sizi bile bile kırdığına,üzdüğüne göre..:delphin:

Paranoyak Bence Eşin Canım..
Bugünlerde benimkinede bir haller oldu.Benzer saçmalıkları bende yaşıyorum..

Hiç Taviz verme..Anlasın hatasını...Sürt Burnunu..
Ezilme Lütfen...Gereken cvp ver...Sakın Alttan Alma
Başka türlü başedemessin...

Sorun sadece annenizle görüşmek değilmiş gibi geldi bana..
Sanki eşiniz sizin yanınızda mutlu olamıyor..
Sürekli sizi bile bile kırdığına,üzdüğüne göre..:delphin:

yok ya annemle görüşmek değil sorun işine geldiği zaman her gün annene git bugun istersen demeyi biliyo onu bana gıcıklığına yapıyo bana kızdıya şimdi kendini haklı çıkaramadıya onun honcını alıyo aklınca.annemle ilgili bi sorun yok aslından.ya o çok acayip bi insan paranoyak,takıntılı bi insan güvenini kırcak bişe yapmadım hiç ama güvensiz davranır mesela çoğu zaman kendi kendineabuk sabuk düşünür kurar aklında takıntılı..

evet ablacım haklısın.ya ben aslında çok ılımlı bi insanım ne bilim sinirim strsim hiç yoktur her yastan her ortamdan insanla anlaşırım sessiz sakinim ne istiyo bu adam benden anlamadımm

Böyle oldugun icin zaten bunlara maruz kaliyorsun.....:delphin:

Yeri geldimi cirkef ol, hakkini sonuna kadar savun, eli masali ol, bak bakalim böyle yapabiliyormu esin olacak adam.:kızgın:

Sessiz buldukca cikiyor tepene....ben olsaydim o pastanede rezillik cikarirdim....o tabaklari onun kafasinda kirardim....imdat imdat diyede ciglik atardim sonra-tatlicadiarzu-

Rezillik böyle olmaz böyle olur diye gösterirdim ona.....:mymeka:

arkadaslar konuyu bastann anlatıyorum bugun anneme geldimm evimizz birbirimizee cok yakın.sağlık ocagına inip cocuga ilaç yazdırmam ve marketten mama almam gerekiyodu.akşam serinliğine inerim diye düşündümm.saat 3 gibi annemin apartmandan samimi bi dostumla evden cıktım.evden cıkmadan 1 saatt öncede eşimi arayıp öylesine konuşmustum son kntrümle aramıştım yani çıkarkenn benim biraz işim var diye aramadım.neyse cıktık evden arkadaslar sağlık ocagına gittim mama aldımm tam eve geri cıkıyodumki kardeşim mesaj cekti eniştem erken geldi abla diye(eşimde sana akşam sürprizim var demişti) demekki sürprizi erkekn gelmek olcakmış.bu msjı okudum peşine eşim aradı diyaloglar aynen şöyle ( sen nerdesin dedi.bende açıkladım.banaa şunları söyledi,bu saatte ne sağlık ocagı bu hem senin üstünde ne var benim yanımda uzun seyler giyipp bensizken kısa seylermi giyiyosun sen ben senin ağzına S..... bilirim dedi ve kapadı) bana söz hakkı bırakmadan.bahsettiği seyde yarım kollu pembe renk bi bady hiçbiyerim acık değil yani sadece biraz dar.sanki ben meraklıyımm aynı seyi giymeye.alda adam gibi bişeyler ben giyineyim değilmi.bi tane uzun bişeyim var takmıs ona kafayıı habire onu giyiyorum sıcaktata üst üstee yakıyo ne var bunda.neyse anneme geldim tekrarsadece bir msş cekti, oda bu (SANA HELAL OLSUN PEMBE SANA YAKIŞIYO EVET BEN VARKEN ÖYLE BEN YOKKEN BÖYLE AGZINLA KUŞ TUTSAN ARTIK SANA GÜVENMEM SEN RAHAT OLDUGUN YERDE KAL ANNENıN EVıNDE MUTLU OL.ÖYLESıNE ARADIN DıMı BENı BEN APTAL DEĞıLıM.BANA HAKLIYMIS GıBıDE SAKIN CVP YAZMA ) yazdıgı msj bu.suzamana kadar güvenini kıracak bişey yapmadım,kalbini kırmadımm bi sağlık ocagına gitmem ve yarım kollu penye giymemmi bana bu lafları hakettirdi arkadaslarr.ne olur kendinizi benim yerime koyun ve bi fikir verinn.çok kötüyüm sinirden elim ayagım titriyoo inanınn.okadar yıprandımki şu 20 yasımdaa içim ruhumm mahvoldu artık ne yapsamm aman kızcakk diyorum ne yapsam kötü oluyorum ben ne yaptımm bu kadar.yasadıklarım yüzünden kalbime agrılar giriyo,nefesim daralıyo buu rahatsızlıklar ne olacak zamanlaa bi psikolojii..bu kadra kötümüyüm diyorum büyüklerime danısıyorumm ama bi anormallik yok bende.ne olur bişeyler söyleyinn.gitmeyeceğim bu aksam burdayım. önümüzdeki günlerde ne olacak bilmiyorum.fikirlerinizi bekliyorum canlarım..

bir konunuz daha.

sizin eşiniz ,eş değil,köle istiyor. eve hapsedeceği. dışarı çıkamayan,markete daha gitmeyen. resmen eşiniz ,hasta.
yazık gerçekten size. bu hasta adamla bir ömür nasıl geçer bilemem. bu sorunları hep yaşayacaksınız. ev hapsine devam diyorum. başka diyecek birşey de bulamıyorum.

insan durup dururken laf sokarmı karısına bizimki yapıyo hiç bişe yok normal zamanlarda duruyo duruyoo laf sokuyo bişeler sölüyoo.allaha sükredeceği yerde saçma sapan seyler yapıp duruyo..naptım bilmiyom ama açç yaptıgım iyi şeyleri hiç görmez hep kötü tarafları görür.ben hep iyi oldukça o mutlaka bulur bişeyy durup durup laf sokar iğneler.mesela sigarayı çok iyisun azalt hayatım derim sendede senin gibi karı olsa sende içersin diyo bana hiçbişe yok ortada ya durup dururken.kızıyorum ne diyon sen diyom gülüyo şakaya vuruyo.hayata isyanlarda..hep boşuna hiçbi sebebi yokişi gücü var para kazanıyosunn daha ne istiyosun allahtan belanımı ...

Nereye gitmek istesem, gerek yok diyen bir Koca!.... Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaslar belki okuyunca buda dertmi dieyceksinizz evet belki dert değil ama sürekli yasanınca insanı sıkan üzen bi olay ben fikirlerinizi almak istedim.önceki sorunlarımı okumussunuzdur sorunlu bi evlilik benimkisi.neyse konuya geleyim.küçüklüğü geçirdiğim mahalleden birinin düğünü varmış annem söyledi.bende gelirim hem akrabaları görürüm kaç aydır görüşmüyruz dedim.(düğünün olacagı saat gündüz:12 ve evime yürüme 20 dk uzaklıkta)aksam eşime söyledim bana dediği direk ( ne gerek var,gerek yok,napcan gidipte) bende( banada değişiklik olur ne zamandır hep evdeyimn hem akrabaları görmüş olurum saatide geç değil evede yakın annemle giderim ne var bunda dedim) yine aynen cvp söyle( gerek yok ben düğünleri sevmiyorum sende gitme,izin vermicem seyleride bana söyleme) dedi nasıl sinir oldum anlatamam.belki bi iki laf sokar ama git der diye düşünmüştüm.şimdi size soruyorumm bunda anormal bişey varmı,yoksa anormal olan eşimmi? ki öyle zaten sanki ben müzeliğim öylece duruyorum köşede insan içine çıkmamı neden istemiyor bu adam.yiyeceklermi beni dışarda anlamış değilim...sizin fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden tşk ederim arkadaaslar
bir tane incisi daha.

Böyle oldugun icin zaten bunlara maruz kaliyorsun.....:delphin:

Yeri geldimi cirkef ol, hakkini sonuna kadar savun, eli masali ol, bak bakalim böyle yapabiliyormu esin olacak adam.:kızgın:

Sessiz buldukca cikiyor tepene....ben olsaydim o pastanede rezillik cikarirdim....o tabaklari onun kafasinda kirardim....imdat imdat diyede ciglik atardim sonra-tatlicadiarzu-

Rezillik böyle olmaz böyle olur diye gösterirdim ona.....:mymeka:

işte ne bilim insanlara karsı rezil olmayalım diye hiçbişe yapmadım :( o aanda tabi ama nasıl gururum incildi ben bilirim..o anlamaz böle seylerden ruhunda öküzlük var biliyorum.kırıldımı rezilmi oldu gururumu incildi demez.. eğer eli maşalı olsam hiç değişceni zannetmiyom daha kötü olur diye düşünüyorum bulundugumuz durum.

Kafanı gözünü kırsaydım böyle olmazdı. Arkadaşlar benim suçum ne ?:((( Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar eşimin yeni bi vukuatını anlatacağım yine sizlere dün akşam ben annemdeydim cocugu ateşi oldugu için doktora götürdük.eşimde beni akşam almaya geldii eve geçerken ayağımda ayakkabılarımı gördü.bu ayakkkabıda( üstünde renkli taşlar olan bi babet) vayy neymiş ben spor giyermişim her zaman cocugu doktora götürürken onu çıkarıp giymek aklıma nerden gelmiş.hep artistlik peşindeymişim.o ayakkanıyı sevmiyomuss vs.vs.. ama nasıl sinirliii görseniz sanki baska bişey yaptımm bende cevap verdim ne var bunda bu kadar deyince bu hep kudurduu (sus bana karşılık vermee,delirtme benii benim sınırlarımı zorluyosunn senin kafanı gözünü kırsaydım böle olmazdı falan dedi) bende beni tehdit etme ne biçim konuşuyosun sen deyincee daha çok delirdi adam.üstümee üstüme gelmeye başladıı sokaktaa bende bişey demedim eve gitmemizi bekledim neyse eve girdik yine aynı laflarr.okadar kırıldımkii onun için değil ama sinirimdenn saatlerce ağladımm.bi gram üzülmedi bilee.yazık dedim içimden emeklerimee yazıkk bende okadar dikkat eden biriyimki giyimime kuşamımaa kızmasınn diye.kafama göre hareket eden biri değilim.ama o yaptı beni söz dinlemeyen kötü bi insan gecede kalktı gitti baska odada yattı,oyapmasada ben yapacaktım zaten bunu.sabah oluncadaa kalktı hiç konuşmadan işe gitti.şimdi cogunuz ne var bunda diyecek biliyorumm. ama yaşamayan anlayamaz inanınn.artık eşimin bi ruh hastası olduguna iyice karar vermiş durumdayımm.ama üzülüyorumm böle kıymetsizz değersiz bi insanmışş gibi davranmasınaa deli oluyorumm.ben bunları hakedecek bi insan değilim inanınn.ne yaptımmda bunları yaşıyorum bi hatam varsa söyleyinn arkadaşlarımm artık bu ruh çok yorgunn ( bi konu daha açacağım bunun peşine aynı akşamm oldu oda buraya yazmadım karışmasın diye)
aha bir tane daha. o kadar çok ki. diyecek bir şey yok.

ya bu deveyi güdeceksinya bu diyardan gideceksin.
bu deveyi gütmek istersen acil kocanı doktora yollayacaksın ki,bir tedavi olsun.

işte ne bilim insanlara karsı rezil olmayalım diye hiçbişe yapmadım :( o aanda tabi ama nasıl gururum incildi ben bilirim..o anlamaz böle seylerden ruhunda öküzlük var biliyorum.kırıldımı rezilmi oldu gururumu incildi demez.. eğer eli maşalı olsam hiç değişceni zannetmiyom daha kötü olur diye düşünüyorum bulundugumuz durum.

Peki sen hep dahada kötü olmamasi icin nereye kadar susup ezileceksin güzelim.....?:teselli:

Böyle evlilik böyle hayat nereye kadar sürdürebilir?:1no2:

20 yasindasin daha.....bu yasta böyle sorunlu bir insanla ugrasirsan 40 yasindaki piskolojini düsünebiliyormusun?benneyaptımki

Ne diyim güzelim.....ya hero ya mero.....ya cekersin, ya takmazsin, yada ayrilirsin....baska cözümü yok bu isin...

karşındaki insan kim olursa olsun......
arkadaş, aile, eş, sevgili,akraba........haddinden fazla ilgi gösteiri yüz veirisen astarını isterler.......

sen verdikce tamam dedikce dahada fazlasını isterler........heleki sessızsen dahada cok ezerler......
ve üzülen hep sen olursun.......
o yüzden herkes haddini bilecek........bu eş bile olsa......
aynı hareketleri sen ona yaptıgında kıyaneti kaporacaksa sende aynı kıyameti koparmalısın......
sustukca istine gelir........ve

ne yasakları ne istekleri nede afra tafraları biter......
her seferinde cekilmez olur.......olanda sana olur üzüntü can sıkıntısı kalır........sana.....
o yüzden kendini ezdirmişin bunca zaman bundan sonrası içinde ezdirme......
haklıysan hakkını al.......o terslıyorsa sende inceden inceden lafını sok.....

yani zor bir durum ama herşeye tamam diyerekete iyiden hayatını zorlaştırma bence.......
konuşma
küs
tavrını yap
somurt anlasın birazcık....

Back
X