Kızlar hafif hafif kaçın arkadaş yokken kurtarın kendinizi
Durduk yere laf yemeyelim
:1shok:
Anaaaaaaaaaaammm korktum dayak da yemeyelim üstüne?
Sıvışalım küçük küçük...
:1ninca:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hafif hafif kaçın arkadaş yokken kurtarın kendinizi
Durduk yere laf yemeyelim
insan durup dururken laf sokarmı karısına bizimki yapıyo hiç bişe yok normal zamanlarda duruyo duruyoo laf sokuyo bişeler sölüyoo.allaha sükredeceği yerde saçma sapan seyler yapıp duruyo..naptım bilmiyom ama açç yaptıgım iyi şeyleri hiç görmez hep kötü tarafları görür.ben hep iyi oldukça o mutlaka bulur bişeyy durup durup laf sokar iğneler.mesela sigarayı çok iyisun azalt hayatım derim sendede senin gibi karı olsa sende içersin diyo bana hiçbişe yok ortada ya durup dururken.kızıyorum ne diyon sen diyom gülüyo şakaya vuruyo.hayata isyanlarda..hep boşuna hiçbi sebebi yokişi gücü var para kazanıyosunn daha ne istiyosun allahtan belanımı ...
okypete eline sağlık iyi yapmışsın eski msjları bulmakla...ama son konunun nasıl kapandıını da yazsaydın keşke...heni küfür etmişti ve çok da fiifiii diyerek banlanmıştı...
aaahhh ahhh...bence boşuna parmaklarınızı yoruyorsunuz önceki konuların akibetine bi baksanız koşar adım kaçarsınız burdan
okypete'in eklediklerini de okudum...tatlim benim bu adam seni cok seviyor ondan her giydigin kiyafeti ayakkabiyi kiskaniyor falan dicem ama...onun yaptigi seyler gosterdigi tepkiler cok fazla, cok abartiyor esin...sen de cok taviz vermissin zaten o ne dese yapiyorsun, o da alismis artik istedikce istiyo senin uzerine gelio. ben evliliginizin guzel olacagini dusunmuyorum cok ozur dilerim ama dusuncem bu :gitme: erkekler hep boyle kendilerine kole ariyorlar, kadin yemek yapsin, cocuk baksin, kapali giyinsin, evden disari cikmasin...sen hepsine ok demissin zaten ama adam hala yetinmiyor! cok sinir oluyorum boyle erkeklere yaaaa...bu gune kadar tepene cok cikartmissin tatlim, ya indirmesini bileceksin bi sekilde( ki indirmeye calistigin zaman esin sana siddet uygulayabilir aman cok dikkatli ol. tabak firlatmalar, ustune yurumeler falan olmus ufacik seylerden onun icin boyle soyluyorum) ya da yol vereceksin bi sekilde...cok gencsin...ben de senin gibi cok gencim tatlim yirmili yaslarin basindayim...hayatini bu adamla heba etme derim ben...20 yasindaymissin ya ne guzel caglarinda bi manyakla ugrasiyosun. canim benim :1hug: kendini uzmemeye calis emi
Artık liseli aşıklar bile böyle davranmıyor birbirlerine. Kaldı ki siz evli ve çocuklu bireylersiniz.
En çok bebeğinizi için üzüldüm. Allah o yavruya başarılı bir hayat versin. İşallah anne babası da aklını başına alırda hayatı sevgi içinde geçer.
Eşinizden gizli ne yaptınız???
Evli bayanlar neden aldatıyor?.. Mesaj Linki
Komşumun misafirlerini kıskanıyorum :)
canım açtığın konu başlıkları senin de ruh halinin pek iyi gitmediğini gösteriyor nacizane fikrim bir an önce kararını ver. ya eşinle olacaksan onu tedavi ettir ya da ayrıl gitsin sen de bıkmışsın çünkü gayet ortada
canım açtığın konu başlıkları senin de ruh halinin pek iyi gitmediğini gösteriyor nacizane fikrim bir an önce kararını ver. ya eşinle olacaksan onu tedavi ettir ya da ayrıl gitsin sen de bıkmışsın çünkü gayet ortada[/QUOTE
arkadasim sen internet ustunden insanlarin psikolojisini de okumaya baslamissin kolay gelsin diyecegim ama konuyu acan arkadasimizi kirdiginin farkinda degilsin sanirim...neyseee :dilcikar:
canım açtığın konu başlıkları senin de ruh halinin pek iyi gitmediğini gösteriyor nacizane fikrim bir an önce kararını ver. ya eşinle olacaksan onu tedavi ettir ya da ayrıl gitsin sen de bıkmışsın çünkü gayet ortada[/QUOTE
arkadasim sen internet ustunden insanlarin psikolojisini de okumaya baslamissin kolay gelsin diyecegim ama konuyu acan arkadasimizi kirdiginin farkinda degilsin sanirim...neyseee :dilcikar:
evet canım ayne öyle ama bunun adı kırılma değil umrumdada değil zaten bazı insanlar söyleyecek söz bulamayınca böyle boşboş konuşuyorlar işte...:umursamaz:
nankör bana diyor ama asıl nan kör olan kendisi çalışmadığı zamanlar sanki benkeyfimden gidiyodum anneme işssiz kaldıgı zamanlarr masraf olmasın evde diye gidiyodum doğru nankör olan o ama göremiyoo..annemin içinden gelmiş kredi kartı nı almış babamdan markete gidelim beraber dedi kadın cocuk için bişeyler alırız dedi