yeni bir başangıç :)

ZEYNOMM1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
44
20
3
39
merhabalar kızlar,
boyum 1,65 kilom 78.lise döneminden beri şu üzerimdeki fazlalıklardan kurtulamadım.Artık canıma tak etti. bende bu yaza 60 kilo olarak girmek istiyorum.Şu saat itibariyle başlıyorum.Tüm yediklerime dikkat edeceğim.Çalışan bir bayanım o yüzden zor olacak ama bu sefer sizlerle beraber başarayacağım. Artık etraftan kilolarımla ilgili şakayla karışık dalga geçilmesinden bıktım. Bilirsiniz Etrafta sizi çekemeyen insan çoktur. Birazda güzelseniz ama kilonuz varsa yenik sinizdir güzelliğiniz pek anlam ifade etmez.2 ay sürede 13 kilo vermeyi planlıyorum. Hedefim 65.her gün ne yaptığımı buraya yazmaya çalışacağım.
katı kurallarım olacak.
1.beyaz ekmek,makarna ve pilav yok.
2.günde 2 litre su
3.her gün lesie 3 yapılacak.
4.şeker yok.
5.haftada 1 gün tartılıcak.

desteğinize ihtiyacım var kızlar
bu kez son olsun.

başarılar diliyorum kurallar güzl ama iki ayda 13 kilo zor değil mi ya bende 15 kg vermeye çalışıyorum 3 aya böldüm

benimde bu ilk ve son olacak 5 günde 800 gr vermişim çok mutluyum gidecek kilolar eski halime dönücem inşallah kendimi kcaman hissederek daha fazla yaşayamam hepimiz taş gibi olmayı hakediyoruz

siz kaç kilosunuz?
65.2 canım boyum 163 50 kg hedefledim eski halime dönücem inşallah. evlendiğimde 50 kiloydum öncesindede. benimkiler doğum kilosu daha fazla kilo almadan dur dedim kendime. çünkü doğumdan sonra salınıp gidiliyor bu hızla gitseydim 70 ide görürdüm

çok kilonuz yok ama daha çok olmadan vermeniz sizin için güzel olur
hep zayıf olduğum için şuanki halime çok yabancıyım ve etrafimdakiler beni zayıf bildiği için tuhaf gözle bakıyolar çok rahatsız oluyorum artık. inşallah başarıcaz

bugünkü öğle menüm havuç çorbası bir kase,arpacık pilavı iki kaşık,bir porsiyon tavuk sote,bir kaşık yoğurt br litre suyumu içtim üzerine bir şekersiz türk kahvesi oh mis :)

güzel bir hafta sonu geçirdim. Bol yürüyüs,bol su,yediklerime de dikkat ettim.cuma tartılacağım bakalım kaç kilo vermişim:)
cumaya kadarumarım herşey yolunda gider.

merhaba canım boyum 1.67 kilom 80 gerçekten kötü bi durum bende bir çok kez zayıflamaya karar verip sonradan vazgeçenlerdenim ama bu sabah hangi kıyafetimi giysem dar oldu ve moralim çok kötü bozuldu evliyim bu arada artık bende yediklerime dikkat edicem lütfen sennle sürekli iletişim halinde olalım sabah kahvaltımı yaptım bende günde 2.5 litre su içicem ve 3 fincan yeşil çay sabah kahvaltısı hariç ekmek yemicem gün içinde abur cubur yemiycem başarılar

Kilomuz yakın sizin boydan biraz avantajınız var.benimde 1,65 boy 78 kiloyum.artık bende kesin kararlıyım.vericem kilolarımı.kahvaltıda ben de çok kasmıyorum.ama akşam saatlerinde az yemeye çalışıyorum.günde iki fincan yeşil çay içiyorum,muhakkak 2 litre su bakalım cuma inşallah sonuç güzel olacak.beraber iletişimde olalım.birbirimize destek oluruz.

aynen canım şimdiye kadar yarım litre su içtim çalıştığım için öğlen menü de kuru fasülye pilav var pilav almycm ben cuma günü inş güzel olucak

Bende 78.2 yim . cumartesi tartışacağım bende. Bu hafta yeniden başladım. Bende bu sefer kendime güveniyorum.

aynı kilodayız ne güzel daha güzel hırs olur ikimiz için.bende çalışıyorum öğlen bi kase yoğurt,1 tane şinitzel yedim.1 litre su,2 tane yeşil çay

benmde güzel gidior kızlar :) sabah kahvaltımı yaptım öğlen mantarlı tavuk yedim akşam ı bilmiyorum şimdiye kadar yarım litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…