Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

üzüntünüzü anlıyoruz ama inanın iki gündür konu sahibinin başka konularda yazdıklarını okumadığınız için bilmediğiniz şeyler var. özetle bu kişi her şeyi kafadan uyduruyor, ilişkisi falan yok. bir sebeple bu adama kafayı takmış ve onu rezil etmek için bütün kadınların damarına basacak sözler atfetti kendisine, şahsen beni çok güzel kudurttu

adama bir düşmanlığı var. burada bile isteye ifşa etti kendisi. ben şu an kadın olduğundan bile şüpheleniyorum çünkü çok çok açık belaltı şeyler anlattı. hal böyle olunca makaraya döndü.

Siz bana gülseniz ne olur gülmeseniz ne olur:)

Ben polemiği kesiyorum, bu size son mesajım. Lütfen bana mesaj atmayın.

İyi forumlar.

Açıkçası ben 30 yaşını aşmış bir kadından ziyade henüz yaşı çok genç ve bekar muhafazakar bir kadın olduğunu düşünüyorum.
Gece 7 kez bir erkeğin boşalması kadının övünerek anlatacağı bir şeyden ziyade endişe ile anlatması gerekir çünkü bu denli çok boşalan erkek, ne tam tatmine ulaşmadan boşalıyordur ve cinsel işlev bozukluğuna yol açar ne de partnerini tatmine ulaştırır.
Bunu iyi bi.şey gibi anlatan birisinin hiç cinsel deneyimi olmamalı.

"kadınlığımı zirvede yaşattı" cümlesi var bir de

Ben sizi severim. Yorumlarınızı da beğeniyorum.

Benim şu an 2 davam var. 3 yıldır adliyelerdeyim. Ki benim özel hukuk davası, boşanma. Ona rağmen çok yıprandım.

Avukatım aynı zamanda akrabam. Sürekli görüşüyoruz. Ceza davası vs de alıyor. Anlatıyor. O süreçleri dinleyince diyorum ki ülkemizde hukuk süreçleri çok sıkıntı..

Konu sahibi yaşamasın diye bu kadar mesaj yazdım yoksa konu sahibine hiç yazmazdım. Konusunu kaç gündür gördüm ifşa olana kadar goygoy dönüyordu umrumda olmadi.

Adliye, dava vs biraz bilen biri ne garabet süreçler olduklarını bilir. Tek derdim adam zaten 200 bin parasını almış daha da kadıncağızın parasını almasın diyeydi. Aldatılan kadınlara karşı buradaki konularda biraz hassasım yaşadığım durumdan dolayı.

Artık bir daha konusu olursa kendimi öne surmeyecegim. Vicdanen yardımcı olmaya çalıştım. Bir daha olursa kendi düşen ağlamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`