Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar,
dmden ne yaptığınız sizi alakadar eder ama topikte veya duvarlarınızda bahse konu adamın veya konuyu açanın isim soyad sosyal medya hesabı vb paylaşımlar yapmayın.
Hepiniz paylaşımlarınızdan kendiniz sorumlusunuz ama dönüp dolaşıp ucu KK yönetimine değerse sizlerle ters düşerim bilginize.

Ben bu ara mallaştım mı acaba, ya okuduğumu anlamıyorum yada okuduğumu büzzüğümden anlıyorum hayret yav
öncesinde konu sahibi bizi imamın dediklerine inandırmak için rastgele bir ekran görüntüsü atınca ben de yaparım al sana ekran görüntüsü dedim, iş ve özel telefonum arasında müstehcen bir diyalog gerçekleşti

Kendi kendine yuruyen koca yurekli owacan.

şeytan da kimmiş gelsin de buradaki kadınlardan ders alsın

Çok teşekkür ederim.

Sizin gibi ahlaki ve vicdani değerleri çok yüksek olan birinin yönetici olmasından dolayı çok müteşekkirim.

Aaaa cinsel yönelimini ben daha farklı sanıyordum ama demek ki monoseksüel kendisi
aha bu çok iyiymiş, kendimden bi tane daha olsa kadın erkek farketmez datelerdim yalan değil. monoseksüel aseksüelden daha havalı geliyor kulağa

Gölge etme başka ihsan istemem sizden.

Bomboş lafını da size iade ediyorum.

Halbuki gölge etmeye çalışan sizsiniz. Buyrun iade edin. Yeri gelince yine size kullanırız. Yine bomboş cümleler kurdunuz.
AY ŞİMDİDEN KULLANMIŞ OLDUM. sorry

Halbuki gölge etmeye çalışan sizsiniz. Buyrun iade edin. Yeri gelince yine size kullanırız. Yine bomboş cümleler kurdunuz.
AY ŞİMDİDEN KULLANMIŞ OLDUM. sorry
Siz goygoy yapıp konu sahibi ile alay ederken iyiydi değil mi? O zaman bomboş değildi?

Farklı yorum yapınca bomboş olduk:)

Ben en azından inandığım değerleri savunuyorum. Sizin gibi iki goygoy için burada duyar kasmiyorum. Goygoyunuzu kestim bomboş oldum:)

Dikkatimi çekti de konuya ilk yorumunuzdan itiraben ne kadar çok "goygoy" yazdınız. Sanırım çok sevdiğiniz bir kelime

Çok teşekkür ederim.

Sizin gibi ahlaki ve vicdani değerleri çok yüksek olan birinin yönetici olmasından dolayı çok müteşekkirim.
Rica ederim, hepimizin ahlaki vicdani değerleri olmalı ve bu değerlere her daim sahip çıkmalıyız lakin burada öncelik sitenin kuralları.

Kurallar dahilinde elimden geleni yaparım Bu konuda şu an için yapılabilecekleri yaptım ama siz de konu sahibi adına hiç üzülmeyin, istese bana dmden veya topiği üzerinden ulaşabileceğini konuyu kapattırabileceğini biliyor, şurada 10 dakika öncesi sitedeydi :)))

————-

Bu da genel uyarı olsun rica ediyorum herkes üslubuna da dikkat etsin polemiğe de girmesin.
Bu konu için banlanmak dokunmalı diye düşünüyorum, ben bu konu için banlansam dokunurdu şahsen.

Kadını muhtemelen altı ay önceki başlığında yapmaması konusunda uyardık.
Kendisi 30+ yaşında yetişkin bir birey ve dolayısıyla kendi hayatının ve hareketlerinin sorumluluğunu alabiliyordur.
Adam ise yaşça daha da olgun bir bey. Kendisine gereken bilgiler buradaki hanımlarca ulaştırıldı. O da kendi hayatının sorumluluğunu alabilecek bir birey olarak durumdan rahatsız ise gerekli karaları alır ve harekete geçer.
Sizin bizden talebiniz nedir bu durumda? Ne ile eğlenip eğleneneyeceğimize mi karışacaksınız gerçekten? Güldürmeyin kendinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`