- Emoji Skoru
- 18.603
- Puanlar
- 348
Evet öyleymişBunu hafız olan kişi yazmamış ki. Bir üye makara yapmış orda.
öncesinde konu sahibi bizi imamın dediklerine inandırmak için rastgele bir ekran görüntüsü atınca ben de yaparım al sana ekran görüntüsü dedim, iş ve özel telefonum arasında müstehcen bir diyalog gerçekleştiBen bu ara mallaştım mı acaba, ya okuduğumu anlamıyorum yada okuduğumu büzzüğümden anlıyorum hayret yav
Kendi kendine yuruyen koca yurekli owacan.öncesinde konu sahibi bizi imamın dediklerine inandırmak için rastgele bir ekran görüntüsü atınca ben de yaparım al sana ekran görüntüsü dedim, iş ve özel telefonum arasında müstehcen bir diyalog gerçekleşti
şeytan da kimmiş gelsin de buradaki kadınlardan ders alsınöncesinde konu sahibi bizi imamın dediklerine inandırmak için rastgele bir ekran görüntüsü atınca ben de yaparım al sana ekran görüntüsü dedim, iş ve özel telefonum arasında müstehcen bir diyalog gerçekleşti
Çok teşekkür ederim.Merhaba,
duyarlılığınızı anlıyor hak veriyorum.
Üyenin konularına goy goy yapmak için girildiği kısmına da katılıyorum, 46 sayfa 910 küsür mesaj arasında birçok “offf senin konularında sıktı” “ hala bu konu mu höffff” mesajı bulabilirim, hem hayal dünyasını yazıyor hem trolllüyor denilip de üyeyi yorumlarıyla beslemek, topiğini ilk sayfa ilk sıraya taşımak KK’da bir gelenek haline dönüştü.
Bunlarda haklısınız lakin konu sahibi konularına yazıldıkça daha fazla bilgiyi isteyerek veriyor, meraketme’yi de içine katarak genel yazayım bazı üyelerimiz vardır ki sağ olsunlar sitede ilgi görebilmek için kendilerine ait olmayan topiklere bile ilişkisini yazar, bu üyemiz de sağ olsun birkaç gündür kadın-erkek ilişkilerine dair topiklere kendi ilişkisini de yazdı hatta bu yüzden şikayet bile edildi.
Bende sizin gibi psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyordum ama öyle olmadığını anladım, ne yazdığını gayet iyi biliyor, üyeliği iptal etti ama takipte.
Gerçekten rahatsız olsaydı kendisi konuyu kapattırırdı, onun yerine bir süre üyelik iptali yapıp siteyi takibe devam ediyor, sular durulunca tekrar aktif oluyor.
Genel olarak topiklerde uyarılara rağmen devam eden bir tartışma, içerik silme, reklam, erkek üyelik konusu vb olmadıkça veya konu sahibi talep etmedikte topik kapatmıyoruz, bu sebeple üzgünüm ki konu kapatma konu sahibinden gelmediği için topik kapanmayacak fakat bdvde kalması da geyiklerin bitmeyeceği anlamına geldiğinden konuyu taşıyacağım.
Kendi kendine yuruyen koca yurekli owacan.
Gölge etme başka ihsan istemem sizden.Aaaay sıktı gerçekten bu bomboş duyarınız. Bizden talebiniz nedir sizin tam olarak?
aha bu çok iyiymiş, kendimden bi tane daha olsa kadın erkek farketmez datelerdim yalan değil. monoseksüel aseksüelden daha havalı geliyor kulağaAaaa cinsel yönelimini ben daha farklı sanıyordum ama demek ki monoseksüel kendisi
Gölge etme başka ihsan istemem sizden.
Bomboş lafını da size iade ediyorum.
Biraz daha sevgili bulamasa rainy nin sonuKendi kendine yuruyen koca yurekli owacan.
Kız oda birşey mi ben burda kendime özel mesaj atıp yürüdüm dünKendi kendine yuruyen koca yurekli owacan.
Ama yani şimdi öyle bir pozum olsaydı ben de kendime yürürdümKız oda birşey mi ben burda kendime özel mesaj atıp yürüdüm dün
Ya o degil de umutsuz napti acaba gerçekten merak ediyorum.Biraz daha sevgili bulamasa rainy nin sonu
Siz goygoy yapıp konu sahibi ile alay ederken iyiydi değil mi? O zaman bomboş değildi?Halbuki gölge etmeye çalışan sizsiniz. Buyrun iade edin. Yeri gelince yine size kullanırız. Yine bomboş cümleler kurdunuz.
AY ŞİMDİDEN KULLANMIŞ OLDUM. sorry
pipitaparları kesmez o yaBiraz daha sevgili bulamasa rainy nin sonu
Dikkatimi çekti de konuya ilk yorumunuzdan itiraben ne kadar çok "goygoy" yazdınız. Sanırım çok sevdiğiniz bir kelimeSiz goygoy yapıp konu sahibi ile alay ederken iyiydi değil mi?
Farklı yorum yapınca bomboş olduk.
Ben en azından inandığım değerleri savunuyorum. Sizin gibi iki goygoy için burada duyar kasmiyorum. Goygoyunuzu kestim bomboş oldum:)
Rica ederim, hepimizin ahlaki vicdani değerleri olmalı ve bu değerlere her daim sahip çıkmalıyız lakin burada öncelik sitenin kuralları.Çok teşekkür ederim.
Sizin gibi ahlaki ve vicdani değerleri çok yüksek olan birinin yönetici olmasından dolayı çok müteşekkirim.
Pipi kırmızı cizgimizdir.pipitaparları kesmez o ya
Siz goygoy yapıp konu sahibi ile alay ederken iyiydi değil mi? O zaman bomboş değildi?
Farklı yorum yapınca bomboş olduk.
Ben en azından inandığım değerleri savunuyorum. Sizin gibi iki goygoy için burada duyar kasmiyorum. Goygoyunuzu kestim bomboş oldum:)