Yeni bir başlangıç yapma fikri

Konuda yazmıştım ben öğretmenim ve atandığım şehir ailemin olduğu şehir değil bu sebeple ayrı evde yaşıyorum :)

Kesinlikle durmak hiç bişey kazandırmayacağı gibi götürecek de benden kalan 3 senemde. Risk alıyorum tatlı bir risk olsa gerek :)

Ben yeni başlangıçlar insanıyım. Kesinlikle yeni şehri tercihederdim.
Sizi madem bulunduğunuz sende bağlayan birşey yok Manisa'ya gidin derim. Imkanimolsa yasamak isteyeceğim Bir şehir

Ben de Edirnedeyim 7 yıldır buraya atandım memurum. Ne uzuyorum ne kısalıyorum arkadaş ortamım da çok az, bir sevgilim vardı sevmiştim o zaman şehir de güzel geliyordu ama o hem benimle devam etmek hem hayatını yaşamak istedi, ayrıldım. Şu an yeni başlangıçlara ihtiyacım var, gitmeyi de düşündüm ama cesaretim yok yeni insanlara ortama alışmak zor geliyor, burası rahat güvenli tek başıma yaşayabiliyorum, gittiğim yer de ne yaparım bilemiyorum

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır.bence gitmelisiniz. insan bir süre sonra gittiği yere alışıyor, çevre ediniyor.ben de öğretmenim atandığım her yere ağlaya zırlaya gittim. bir önceki görev yerlerimden de memnundum üstelik.yeni okula, çevreye nasıl alışcam; arkadaşım olacak mı diye korka korka gittim ama birkac ay sonra kırk yıllık yaşadığım mekan gibi alıştım hep.(4.okuldayım) insan herşeye alışıyor ben böyle düşünüyorum sizi şuan yaşadığınız yere bağlayan sadece ortamsa o ortamı her yerde yaratabilirsiniz.

Hangi yerden bahsediyorsunuz merak ettim hangi ilçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…