YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Ve yemeğim bol çoban salata ve ızgara köfte. Artık yeme faslım bitmiştir bir iki saat sonra belki bikaç hareket daha yaparım :) buraya görsel atna düşüncesi beni bayağa motive ediyor. Bu arada kendime granola yapicam kahvaltı ve ara öğünler için kullanırım

Eklentiler

• 20200409_174546.webp
    20200409_174546.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 24
20200409_194654.webp

İftar 19.33
Zeytinyağlı biber kabak kızartması buzluktan yazdan kalma vardı ısıtıp sosladım az yiyim dedim ama sofradan birazda yemiş olabilirim😋🙂
Zeytin peynir
Çoban salata

Kesinlikle direnme. Bir kac tane cig badem at agzina..cig badem daha masum, protein çünkü:)
Ya da sütlü filtre kahve. Benim açken kurtaricimdir
İf tarzında beslendiğim için açlık saatinde 1 leblebi bile yememek gerekiyor emzirirken süt hurma vs ile geçiştiriyodum şimdi biraz nefsime hakim olabilmeliyim :) sağlıklı hamilelik geçirmek içinde if yapıyodum bazen bazen 5 te bırakıyodum yemeği bir gram acıkmıyordum bunu yapmamın sebebide gece midem çok yanıyordu ilaç içmek zorunda kalıyorum kuş gibi hamilelik geçirdim sıfır ödem hastane resimlerinde hiç bir şişlik yok bebeğimde 4 kilo doğdu karnım o kadar küçüktü ki annemler şoka girdi. Kendi kendime şunu kanıtladım aslında açlık şifadır :D

İf tarzında beslendiğim için açlık saatinde 1 leblebi bile yememek gerekiyor emzirirken süt hurma vs ile geçiştiriyodum şimdi biraz nefsime hakim olabilmeliyim :) sağlıklı hamilelik geçirmek içinde if yapıyodum bazen bazen 5 te bırakıyodum yemeği bir gram acıkmıyordum bunu yapmamın sebebide gece midem çok yanıyordu ilaç içmek zorunda kalıyorum kuş gibi hamilelik geçirdim sıfır ödem hastane resimlerinde hiç bir şişlik yok bebeğimde 4 kilo doğdu karnım o kadar küçüktü ki annemler şoka girdi. Kendi kendime şunu kanıtladım aslında açlık şifadır :KK70:
Yaa süper. Ben de hamileyim ama if yapacak kadar kendime güvenemiyorum. Çünkü acıkıyorum sürekli. Ara öğün yapmazsam mutsuz oluyorum 🙈 iyi yapmışsınız bence

Yaa süper. Ben de hamileyim ama if yapacak kadar kendime güvenemiyorum. Çünkü acıkıyorum sürekli. Ara öğün yapmazsam mutsuz oluyorum 🙈 iyi yapmışsınız bence
Tabi aç kalma dikkat et kendine:) faydalı şeyler yiyince zaten sıkıntı olmuyor bu arada ben avakado ve tahin mutlaka yiyodum kahvaltıda diyetisyenim 1 kaşık tahin veriyodu kahvaltıda sütte yapıyor aynı zamanda aralarda da çiğ kuruyemiş ve muz bebeğe en çok kilo aldıran şeyler bunlar biliyosundur muhtemelen yinede faydası olur belki diye yazdım:)

Tabi aç kalma dikkat et kendine:) faydalı şeyler yiyince zaten sıkıntı olmuyor bu arada ben avakado ve tahin mutlaka yiyodum kahvaltıda diyetisyenim 1 kaşık tahin veriyodu kahvaltıda sütte yapıyor aynı zamanda aralarda da çiğ kuruyemiş ve muz bebeğe en çok kilo aldıran şeyler bunlar biliyosundur muhtemelen yinede faydası olur belki diye yazdım:)
Avokado Benim pişmeyen tatlılarımın olmazsa olması. Yulaf lapalarıma bile koyuyorum bazen ciya tohumuyla beraber :) keto yaparken cok tuketirdim ama su an ketoyu biraktim. Tahini de muzla seviyorum. Aslında sağlıklı şeyler lezzetli şeyler:)

Back
X