YENİ BİR BAŞLANGIÇ

20200421_033654.webp

Sahur
İyi akşamlar kızlar bugün bir türlü giremedim dışarda işlerim vardı iş için yardıma gittim iftarıda orda yaptım fotograf çekemedim
İftar
Karışık kebab patates pilavını yemedim
Salata yeşillik
Közlenmiş biber domates
Ayran

Gözlerime inanamiyorum tebrik ederim canim maşaAllah sana 😍😍😍

saol tatlımmm 🥰 artık baya baya belli kilo verdiğim inşallah 7 Li rakamları da gördüm mü rahatlayacağım ☺️

Benim kilom 89.600
😌😌😌😌

çok güzel canım böyle devam 🥰🥰

Kizlar geç oldu biraz kusura bakmayın vakit bulabulamadım
Kilo bildirimi 58.0

çok iyi gidiyorsun canım bayılıyorum senin azmine maşallah 🧿

Herkese gunaydın. Dun aksam karnibaharlari 10 dakka haslayip, bir suru baharatla karistirip firina attım. Sarımsaklı naneli yoğurtla yedim ve çok lezzetli oldu. Yaninda da 1 adet etli kabak dolmasi. Aksam icin oneri 🙃💚

Akşam yemeğim. Yoğurtlu bakla(5 kasik) ve etli nohut yemeği. Pilav yok ama 1 dilim ekmek var.
Kayinvalidemdeyiz 4 gün. Sokağa çikma yasağı.. neler yapmış. Pastalar çörekler.. Ben büyük sınanıyorum 🙈 mozaik pasta yedim bugün. Umarım ucunu kaçırmam.🙏🙏😫

Akşam yemeğim. Yoğurtlu bakla(5 kasik) ve etli nohut yemeği. Pilav yok ama 1 dilim ekmek var.
Kayinvalidemdeyiz 4 gün. Sokağa çikma yasağı.. neler yapmış. Pastalar çörekler.. Ben büyük sınanıyorum 🙈 mozaik pasta yedim bugün. Umarım ucunu kaçırmam.🙏🙏😫
Allah kayinvalide baya hamarat iyi sınanırsın şimdi canın çektinmi kontrolü ye hamilesin nasıl olsa🤗😉

Allah kayinvalide baya hamarat iyi sınanırsın şimdi canın çektinmi kontrolü ye hamilesin nasıl olsa🤗😉
Aşerme, cok yemek vs... bende olacağını sanmadigim bir konu🤭bana psikolojik geliyor o hamilelik semptomlarının bazilari.. Belki başkalarında oluyordur. yersem can sıkıntısından yiyorum ben. Onun dışında midem ekşidigi için tuzlu şeyler yemek istiyorum bastırıyor. Şimdi benim için yapmış diye yedim. Muhtemelen yarından itibaren dikkat edicem..hayir demeyi ogrenelimmmm🤭

Aşerme, cok yemek vs... bende olacağını sanmadigim bir konu🤭bana psikolojik geliyor o hamilelik semptomlarının bazilari.. Belki başkalarında oluyordur. yersem can sıkıntısından yiyorum ben. Onun dışında midem ekşidigi için tuzlu şeyler yemek istiyorum bastırıyor. Şimdi benim için yapmış diye yedim. Muhtemelen yarından itibaren dikkat edicem..hayir demeyi ogrenelimmmm🤭
Banada öyle geliyor açıkma illa olur ama bazıları baya abartıyor afiyet olsun iyi yapmışsın bakalım yarın ola hayrola👍🤗

saol tatlımmm 🥰 artık baya baya belli kilo verdiğim inşallah 7 Li rakamları da gördüm mü rahatlayacağım ☺

çok güzel canım böyle devam 🥰🥰

çok iyi gidiyorsun canım bayılıyorum senin azmine maşallah 🧿

Belli olmaz mi nasılda incelmissindir kuzum😍 tahmin edebiliyorumm. 79.9 a kafa atacaksin 😆 83 beni bile heyecanlandirdi yine. Firsat bulup senle benim listemi guncelleyemedm uzun zamandir. Yarin hallerim umarim. Egzersiz yap evde gunde 15 dk bile olsa. Sıkılaşarak zayifla 🤗😗😙

Back
X