- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
As canım hoşgeldin olsun bakalım yeniden başlayalım o zaman başarırlarKızlarrr selam bende geri döndüm ama yuvarlanarak döndümbaya bir kilo aldım. Bismillah deyip yeniden başlıyorum. Şuan kilom 77.500
bi süredir kullanmıyorum canımharikasın canım benimherbalife devamı nasıl gidiyor
canım maşallah sana çok güzel kilolar verdin zaten biraz duraksama olurendişelenme sen süpersin
![]()
en iyisi bu canım fazla kilom olmasına rağmen bende bu şekilde vermeyi tercih ederimValla öyle geç oldu biraz ama sağlam oldu![]()
aramıza hoşgeldin canımKızlarrr selam bende geri döndüm ama yuvarlanarak döndümbaya bir kilo aldım. Bismillah deyip yeniden başlıyorum. Şuan kilom 77.500
baya kilo almışsın 
Sağol güzelim Allah razı olsun. Sende başardın ne güzel helal olsun sanaAs canım hoşgeldin olsun bakalım yeniden başlayalım o zaman başarırlar![]()
Hoşbuldum canım benim sağol. Çok aldım çoook alırken kolay alınıyor ama burayı bıraktığım için aldım eminim bundan
Hoşgeldin canımKızlarrr selam bende geri döndüm ama yuvarlanarak döndümbaya bir kilo aldım. Bismillah deyip yeniden başlıyorum. Şuan kilom 77.500
Hoşbuldum canım kürkçü dükkanınaHoşgeldin canım![]()
Teşekkür ederim canım benim⚘⚘Sağol güzelim Allah razı olsun. Sende başardın ne güzel helal olsun sana![]()
Hiç sorma malesef aldık mı kolay alıyoz zor veriyoruzHoşbuldum canım benim sağol. Çok aldım çoook alırken kolay alınıyor ama burayı bıraktığım için aldım eminim bundan![]()

Evet yaş ilerledikçe daha da zor oluyorHiç sorma malesef aldık mı kolay alıyoz zor veriyoruz![]()
Hoşgeldin canımHerkese merhaba. :) sokaga cikma yasagi, bayram falan derken ben biraz bosladim burayi. Ama geri döndüm. Yarin kilo bildirimimi yapicam. Herkes iyidir umarım![]()