- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
91.600 diyorum o zaman üzülme 20 aralıkta ben 93 tüm. Bugun 89.5 gördüm. Sende yaparsin.91,58 kg canım![]()
Ay inşallah canım91.600 diyorum o zaman üzülme 20 aralıkta ben 93 tüm. Bugun 89.5 gördüm. Sende yaparsin.
Hadi bakalım erisin kilolarHwrkesw iyi aksamlar...sabah musli ve yogurt....
Ara ogunumde küçük bir protein çikolatası.
Oyl e yemeği yiyemedim.yerine muz ve ceviz
Akşam menemen ve peynir.
Şimdi de spora gidiyorum. Spinning dersi var. Bisiklet ceviricem.
Kararayım görüşlerini destekliyorum ben yaEvet canım karatay diyeti yapıyorum
kısa sürede sonuç aldırıyor değil miHarika görünüyor canım afiyet olsun bol eksili olsunEki Görüntüle 2572244
Akşam 19.00
Fırında balık
Salata
Tere roka kuzu kulağı
Gün boyu 2 litre su içtim 2 fincanda tarçınlı sade türk kahvesi
Kişiye göre degişir bence benim yavaş ilerliyor benim icin normal tabi ama sen benden daha hızlı verebilirsin tabi alışınca vücudun rahatlıyor daha dinç hissediyorsun kendiniKararayım görüşlerini destekliyorum ben yakısa sürede sonuç aldırıyor değil mi
Saol canım sanada afiyet olsun amin hepimizin bol bol eksileri olsunHarika görünüyor canım afiyet olsun bol eksili olsun ☺
Hadi hayirlisi bol bol eksilerBu akşam itibari ile yatmadan önce yoğurt zencefil limon pul biber kürünü uygulamayı düşünüyorum bakalım nasıl etkisi olacak 1. Akşam bugün hadi hayırlısı inşallah ☺
Kizlar isminizi listeye ekleyecegm
Son kilonuzu yazarmisiniz.
Grubun tek kurali sali gunu bildirim yapmak.
[/QUOTE
2 saate bildiriyorum bende dün dısardaydım tartılamadım
Günaydın kızlar herkese güzel günlerbu sabah zayıflayacağım düşüncesi ile çok motive kalktım.inanıyorum güzel şeyler olacak☺
Günaydın canım 91,600günaydın canım kac kilosun :)
Günaydın canım 91,600![]()
hiç üzülme , önemli olan destek bulabilmek kısa süre içinde vereceğiz kiloları :)
hangi diyeti uyguluyorsun haftada kac kilo hedefin var?
Günaydin ne güzell . En yakin zamanda 8 li rakamlara terfi edince daha da artacak o motiveGünaydın kızlar herkese güzel günlerbu sabah zayıflayacağım düşüncesi ile çok motive kalktım.inanıyorum güzel şeyler olacak☺