YENİ BİR BAŞLANGIÇ

bende kahveyi çok severim canım. Sende bendensin sanırım ☺ Belki biliyorsundur ama eğer bilmiyorsan ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum kahve içtikten sonra içtiğin kahve miktarı kadar mutlaka su içmemiz öneriliyor.Özellikle filtre kahve ve nescafeden sonra. Diyetisyenim zamanında bana bu şekilde önermişti bende sizinle paylaşmak istedim 😉😉
Teşekkür ederim canım bilgi için :) bilmiyordum dikkat edeyim bundan sonra

20200108_183217.webp

Aksam 18.00
Kereviz salatası yanınada az yoğurt koydum canım başka bişey istemedi

Ben de Eşime antep fıstıklı puding yapmistim.kasiktakini sıyır, tenceredekini sıyır derken yarim kase yemisimdir.😂hic yenemem lazımdı. Sekersiz yapıyordum güya :KK64: bozuldu. Ama yarın devam sekersiz e. :super: ne zamandır sabah 54 akşam 55 görüyordum...şimdi akşam da 54 lü kilo görüyorum tartida motive ediyor.

Ben de Eşime antep fıstıklı puding yapmistim.kasiktakini sıyır, tenceredekini sıyır derken yarim kase yemisimdir.😂hic yenemem lazımdı. Sekersiz yapıyordum güya :KK64: bozuldu. Ama yarın devam sekersiz e. :super: ne zamandır sabah 54 akşam 55 görüyordum...şimdi akşam da 54 lü kilo görüyorum tartida motive ediyor.
Ah :KK68: darısı başıma

İf diyetimin ilk gününde saat 4 de ilk yemeği bir buçuk kase mercimek çorbası içerek başladım.Aksam saat 7 gibi de analı kızlı yemeyin var .Onun icinede bulgur köftesi olucak . Ekmek tuketmiyorum.Tam 21 saat aç geçirdim.Ama sorun yaşamadım.En çok zaman uykuda geçtiği için.Gerci kahveler sular olmasa sanırım saat 4 e kadar dayanamazdim.
Malatyalı mısınız?

Arada kaynadı mı acaba? Ben öncesinde salı tekrar tartılmasam demiştim. Sabah tartılayım olmazsa
Onu hic farketmedim canim.
Dogumdan beri sanki ilk kez bagirsaklarim bugun rahatladi. Seker,un gibi seyler almayip,suyla destekleyince iyi geldi cok sukur.
Bu arada Benim baslangic kiloma 80 yazabilirsiniz 🙁
80.5 i gordum dun aksam aslinda ama gurur yapiyorum 🤣80 iyi
Bunu okudum canim. Ondan sadece baslangic kilona 80 yazip saliyi bos biraktim neyse artik hallettik 😃

Eki Görüntüle 2574025
Iyi günler kızlar hastane alışveriş derken 1 gibi bişeyler yedim farenjit olmuşsum boğazımda cok kötü kaşıntı yanma var zor yutkunuyorum hafif midem bulanıyor o yüzden yumurta yemedim meyveleride annem abartılı bir şekilde koydu tabağıma meyve tabağı gibi bişey oldu tabağın yarısını anca yiyebildim ıhlamur kekik adaçayı ne bulursam onu içiyorum
Geçmiş olsun acil şifalar🙏

Back
X