• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Sabah

11.30 gibi bir fincan sade Türk kahvesi içtim

ardından 12 gibi kahvaltı yaptım

Eki Görüntüle 2575654

Şu kahverengi olanlar Mısır unundan yağsız ekmek gibi bir şeydi kendim yaptım ardından arasına kaşar koyup tost makinesinde basayım dedim unutunca böyle Arap bacı olmuşlar :KK70: yarım çay bardağı Mısır unundan yaptım bir dilim ekmeğe eşmiş

Biraz önce de 1.5 kupa filtre kahve içtim

akşam off zamanı yapacağım genelde haftada 1 gün yarım gün şeklinde bana çok iyi geliyor hafta içi kaçamak yapmamı önlüyor
afiyet olsun canım

iyi aksamlar kızlar
Akşam 18.00
Yağsız tavada 2 kaşık zeytinyağıyla tavuk pişirdim
Salata
Ayran

Eklentiler

• IMG-20200111-WA0001.webp
    IMG-20200111-WA0001.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 34
Tesekkur ederim canim. Yillardir cok gucluyum hic pes etmedim. Ama diyetisyen sartmis . Bilincli ve yagdan vermek bunu anladim. Sali gunu gideyimde tekrar diyete baslym. Bu saat oldu hic bisey yemedim moralim bozuk. Sabah 7 de uyudum 9 da kalktim of off :)
InşaAllah kilo verdikce hayatimda ki hersey duzelir. Is istiyorum bide 😂🤣
İnşallah canım 🙏 hayat kısa moral bozmaya değmiyor. Ben en önemliyim sağlığım en önemli kimse değmez üzülmeye

Günaydın kızlar. Kahvaltım güzel başladı ama yoğunum bu aralar. O yuzde n yememe dikkat edemedim. Hatta hazır gıda yedim haftasonu maalesef. Sabah tartildigimda hatta 55 tim 😡 e odem de var
Regl zaman i. ama yapicak bir şey yok. Evde bir düzen olmayınca yoğun gunlerde yemek yeme adına abuk subuk şeyler yeniyor.

Günaydın kızlar. Kahvaltım güzel başladı ama yoğunum bu aralar. O yuzde n yememe dikkat edemedim. Hatta hazır gıda yedim haftasonu maalesef. Sabah tartildigimda hatta 55 tim 😡 e odem de var
Regl zaman i. ama yapicak bir şey yok. Evde bir düzen olmayınca yoğun gunlerde yemek yeme adına abuk subuk şeyler yeniyor.
Keske cantanda yogun gunlerde kofte peynir filan tasisan 1 2 dilimde ekmek. Bi yerden de ayran alirsan tamamdir.

Yarin diyetisyen gunum.
Psikoljk skntilar arti hastalik beslenemiyrm. 88.9 gordum bu sabah. Bunun sebebi kas kaybi. Cunku ne zaman yogun kas kaybetsem kahverengi akinti oluyor. Istahim kesildi napicam bilmiyrm. Bazi seylerdende tiksinmee devam ediyor offfffff

Back
X